- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
süt içtim ve 1 avuç çiğ kuruyemiş yedim canımazmi yedin sahurda
Öylemi bilmiyor dum. Peki o zamn. Biraz bişeyler yiyeyimöğün atlama kalk hadi kahvaltıya 1 dilim ekmek 1 has yumurta 1 dilim peynir hadi hadi vücut kitliyorr bu sefer kendini nasıl olsa yemek gelmiyor ben bunu depobl edeyim diyor
az olmuş canin yemek mi istemedi yoksa diyetten dolayimisüt içtim ve 1 avuç çiğ kuruyemiş yedim canım
az olmuş canin yemek mi istemedi yoksa diyetten dolayimi
görmemiştir yer var diye biliyorum olmasa yarışmaya katilmak isteyenlerin oraya yazmazdi anlat bakalım krndiniGünaydın arkadaşlar takım kaptanından hala bır onay gelmedi.Gruba dahil olma konusunda.Acaba yer yok mu
himm anladim canim ne diyim rabbim sabir versin yarın tutacanmigece kalkmadım aslında 12de yeyip yattım ondan canım
Bende Çok teşekkür ederim canım emeklerin içinTamam canım yardımların takımdaki emeklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bakçok uzatma arayı
HoşgeldiinnKuralları okudum bileeUmarım yer vardır
Gerçek ismimi çok kullanmak istemiyorum ama adım Ela. İstanbulda yaşıyorum, çalışıyorum ve lisansüstü eğitimime devam ediyorum. Çanakkale memleket. Eylül'de nişanım var aciill kilo vermem lazım ama iradesizliğim zirve yapmış. Bir de yeni vücuduma bedenime alışamadım kilo aldıktan sonra. Nişan da iyi denk geldi beniz zorlayıcı etken olur diye
Bende 5-6 sıkım yiyorumKızlar dün canm çiğ köfte çekti. Akşam geç olduğu içn yugurmadim bugün düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyorum. Emzikliyim buararda
Gerçekten de küçücük çekirdeğin verdiği kaloriye bak heleGünlük kalori ihtiyacini hesaplayabilirsin canim. Arama butonuna yaz çikar.kilo vermek için Günlük 1300 fln ideal bence. Böyle dusunursen de çekirdek yemek mantıksizlik oluyorbi bak bakalım .
Uygulama olarak mı indirdin tlf A acaba?Ben Fatsecret isimli bir kalori sayacı kullanıyorum. 3 aşağı 5 yukarı günlük alımımı, bunun ne kadarı karbonhidrat ne kadarı protein görebiliyorum.
Çok az ve erken yemişsin cnm ..süt içtim ve 1 avuç çiğ kuruyemiş yedim canım
Var canım yer. Kaptan benim. Gözümden kaçmıştır kusura bakma. HoşgeldinGünaydın arkadaşlar takım kaptanından hala bır onay gelmedi.Gruba dahil olma konusunda.Acaba yer yok mu
Canım görmemiştir seni. Diger arkadaşa yer var dedi ama bakalım.sen kendini tanıtmiş mıydın özlemcimGünaydın arkadaşlar takım kaptanından hala bır onay gelmedi.Gruba dahil olma konusunda.Acaba yer yok mu
Evet uygulama.Gerçekten de küçücük çekirdeğin verdiği kaloriye bak hele
Uygulama olarak mı indirdin tlf A acaba?
Çok az ve erken yemişsin cnm ..
İlaçlarına başladın değil mi?kızlar ben sabitim 81.ama dün bozdum içine ettim günün.
Oooo B bibliyofil_k 800 gr mı verdin***12. Takım Pazartesi kontrol***
Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/
soffty(59.5/59.1)
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (73.2/
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01
k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?