- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Bir aralar bende tuzlu çekirdeğe alışmıştım.Evet haklısın. Evde tatliyibayabir süre yasakladım canm. Ben bazen sitresten mi bagimliliktan mi çok aycekirdegi tüketir oldum. Hemn hemn hergün bir kaseye yakın tüketiyorum. Ama dün yemedim. Kendimi tuttum. Ondan daolabilir diye düşünüyorum.
Allah kabul etsin, ne güzel bir ibadet o az kaldı ramazana özledim valla o huzuru..oruçluyum nasıl açım kızlar :)) çiğköfte demeyin bana :)
Canım 1 kase çekirdek 550 kalori fln. Bu da demek oluyo ki günlük kalori ihtiyacinin cogunu karnini doyurmayan hiç bir anlamı olmayan bir şeyden alıyorsun. Ayrica sana kilo yapmaz gibi geliyor olabilir görüntüden dolayı ama çekirdekte çok fazla yağ var.Ben nerde hata yapıyorum acaba
Ahh yawruuu. Allah kabul etsin bebeemm.tmm yemek konuşmayalım bugünoruçluyum nasıl açım kızlar :)) çiğköfte demeyin bana :)
teşekkür ederim. Umarım 4/5 sıkım da kalırım. Kahvaltı yapmadım. Bir bardak süt içtim. Köfteyi rahatlıkla yerim insÖğlen salata ile 4/5 sıkım yenilebilir diye düşünüyorum ve ayran.
Kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordumCanım 1 kase çekirdek 550 kalori fln. Bu da demek oluyo ki günlük kalori ihtiyacinin cogunu karnini doyurmayan hiç bir anlamı olmayan bir şeyden alıyorsun. Ayrica sana kilo yapmaz gibi geliyor olabilir görüntüden dolayı ama çekirdekte çok fazla yağ var.
Kahvaltı etseydin keşke .teşekkür ederim. Umarım 4/5 sıkım da kalırım. Kahvaltı yapmadım. Bir bardak süt içtim. Köfteyi rahatlıkla yerim ins
Canm çok özür dilerim.oruçluyum nasıl açım kızlar :)) çiğköfte demeyin bana :)
Sabahları kahvaltı yapamıyorum. Canm istemiyor. Öğleye doğru yapıyorum. Genelde tam yaparım. Yumurta süt peynir tuketirimKahvaltı etseydin keşke .
Yumurta, süt, peynir senin için çok önemli cnm şu aralar emzikli olduğun için .
Çok kaloriliymis. Bundan sonra daha çok dikkat ederim. Teşekkürler.Canım 1 kase çekirdek 550 kalori fln. Bu da demek oluyo ki günlük kalori ihtiyacinin cogunu karnini doyurmayan hiç bir anlamı olmayan bir şeyden alıyorsun. Ayrica sana kilo yapmaz gibi geliyor olabilir görüntüden dolayı ama çekirdekte çok fazla yağ var.
İyi o zaman canım :)Sabahları kahvaltı yapamıyorum. Canm istemiyor. Öğleye doğru yapıyorum. Genelde tam yaparım. Yumurta süt peynir tuketirim
Kahvaltı yapmazsan çiğköfteyi daha çok yersin ama canım yumurta peynir zeytin yeseydin çiğköfteyi az yerdin.teşekkür ederim. Umarım 4/5 sıkım da kalırım. Kahvaltı yapmadım. Bir bardak süt içtim. Köfteyi rahatlıkla yerim ins
çekirdek tuzlu vücut su tutuyor buda kilo d3mekEvet haklısın. Evde tatliyibayabir süre yasakladım canm. Ben bazen sitresten mi bagimliliktan mi çok aycekirdegi tüketir oldum. Hemn hemn hergün bir kaseye yakın tüketiyorum. Ama dün yemedim. Kendimi tuttum. Ondan daolabilir diye düşünüyorum.
Kahvaltı da yapsam köfteyi çok yiyeceğimi biliyorum.dikkat etmeye calisirimKahvaltı yapmazsan çiğköfteyi daha çok yersin ama canım yumurta peynir zeytin yeseydin çiğköfteyi az yerdin.
azmi yedin sahurdaoruçluyum nasıl açım kızlar :)) çiğköfte demeyin bana :)
Haklısın canm. Belki o yüzden eksilmiyirdur kilom. Çünkü bol çorba içmeye başladım. Hem süt yapar hem zayıflatır Die. Eksilme pek olmadiçekirdek tuzlu vücut su tutuyor buda kilo d3mek
öğün atlama kalk hadi kahvaltıya 1 dilim ekmek 1 has yumurta 1 dilim peynir hadi hadi vücut kitliyorr bu sefer kendini nasıl olsa yemek gelmiyor ben bunu depobl edeyim diyorteşekkür ederim. Umarım 4/5 sıkım da kalırım. Kahvaltı yapmadım. Bir bardak süt içtim. Köfteyi rahatlıkla yerim ins
1 kase çorba bir dilim ekmek demek max 2 kase icebilirsin yanında salata yoğurt ve 1 dilim ekmekleHaklısın canm. Belki o yüzden eksilmiyirdur kilom. Çünkü bol çorba içmeye başladım. Hem süt yapar hem zayıflatır Die. Eksilme pek olmadi
Günlük kalori ihtiyacini hesaplayabilirsin canim. Arama butonuna yaz çikar.kilo vermek için Günlük 1300 fln ideal bence. Böyle dusunursen de çekirdek yemek mantıksizlik oluyorKalorisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum
Başka nelerde kimbilir ne kaloriler var ..
Günlük ihtiyacimiz ortalama kaç kalori ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?