- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Aaa hayırlı olsunnn ufak tefek hazırlıklar vardır senin de o zamannnHoşgeldiinnbende o ara düşünüyorum nişan Allah izin verirse.
Ne kadar aktif olursan takımın o kadar faydası olur sana canım bol şans
Sanada hayırlı olaun canımAaa hayırlı olsunnn ufak tefek hazırlıklar vardır senin de o zamannn
Ya bir de ben yarın mı başlayayım kilo bildirimi ve öğünleri yazmaya yoksa cuma günü mü onu tam çözemedimm
Bugün başla. Neden yarına kalsın ki?Aaa hayırlı olsunnn ufak tefek hazırlıklar vardır senin de o zamannn
Ya bir de ben yarın mı başlayayım kilo bildirimi ve öğünleri yazmaya yoksa cuma günü mü onu tam çözemedimm
evet başladım.sabah akşam içiyorum.o konuştuğumuz günün ertesi gününe gittim dahiliyeye.d vit de verdi.ama dün bir tatlı krizi tuttu doymak nedir bilmedim engel olamadım kendimeİlaçlarına başladın değil mi?
ya kaptanim çok az bu kilo bu hafta geçsin bakayım ne olacak olmazsa diyetisyene basliycam
Oooo bir -800 daha coşsun buralar kızlar harika***12. Takım Pazartesi kontrol***
Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/
soffty(59.5/59.1)
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (71.8/71) -800
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01
Hmm kilo ölçme kısmı çok zorlu geçecek .Sanada hayırlı olaun canımBu gün menü ve spor yazmaya başla. Yarın kendin ve bizim için kilonu ölçersin ama resmiyeti yok cuma resmi olarak tartılır yazarsın. 15gün deneme süren bittiğinddn aktifliğine karşılık yarışmaya girersin veya deneme süren uzar. Bu şekilde
Kendimi hazır hissettmedim.Bugün başla. Neden yarına kalsın ki?
Kız kilon azaldıkça az gidecek zatekya kaptanim çok az bu kilo bu hafta geçsin bakayım ne olacak olmazsa diyetisyene basliycam
Var canım hoşgeldin. 1. Sayfada kurallarımız var onları okuyarak ve kendini tanıtarak başlayabilirsinmerhaba, grubunuzda yer varsa bende bugün itibariyle aranızda olmak istiyorum
Vardı bişey arkadaşlar yapıp içiyordu ondan içersin artıkın. Benim düzensiz o yüzden pek takılmıyorumHmm kilo ölçme kısmı çok zorlu geçecek .
Kendimi hazır hissettmedim.
Ya aslında şöyle bir durum var, regl günüm 1 hafta gecikti ama inanılmaz bi şişkinliğim var. Bu da tartıya çıkma cesaretimi düşürüyo kim bilir ne kadar çok çıkacak.
Bu reglin gelmesini sağlayacak bi şey yok mu ki ya, niye geciktiğini de anlamadım. İnsanın aklına her şey geliyo.
Öncelikle hoşgeldin ,geçmiş olsuno zaman herkese tekrar merhaba,
şuanda güncel kilom 67
temmuz 2017 de kanser teşhisi aldım ve yoğun bir tedavi süreci yaşadım. tedavim biteli 2 ay oluyor ve 10 kg aldım. sağlığım için tekrar 10 kg verip ideal kiloma dönmem gerekiyor. spor ve sağlıklı beslenme için buradayım. tek eksiğim motivasyon. bu işler maalesef yalnızken olmuyor. birbirimize destek olmamız bana çok iyi gelecek.
bu arada yaşım 27, 2 yıllık evliyim :)
o zaman herkese tekrar merhaba,
şuanda güncel kilom 67
temmuz 2017 de kanser teşhisi aldım ve yoğun bir tedavi süreci yaşadım. tedavim biteli 2 ay oluyor ve 10 kg aldım. sağlığım için tekrar 10 kg verip ideal kiloma dönmem gerekiyor. doktorum düşük kalorili diyetleri yasakladı ve spor serbest. bende spor ve sağlıklı beslenme için buradayım. tek eksiğim motivasyon. bu işler maalesef yalnızken olmuyor. birbirimize destek olmamız bana çok iyi gelecek.
bu arada yaşım 27, 2 yıllık evliyim :)
nerden başlayacağımm hiç bilmiyorum. yaklaşık 1 aydır hayatımdan paketli ürünleri çıkarttım. canım çok çekmediği sürece yememeye çalışıyorum. sürekli sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum. bu arada geçici menepozdayım. o yüzden de kilo veremiyorumÖncelikle hoşgeldin ,geçmiş olsun
Yeterki iste ve harekete geç mutlaka olacak
maalesef kanser tedavisi konusunda uzman diyetisyen bulmak o kadar zor ki. araştırdım üniverste hastanelerinde var ama onlardan da randevu almak çok zor. çok fazla kalori kısmak istemiyorum seçimlerim hep sağlıklı olması yeterli. sporu da hergün yapabilirsem hiç bir zararı olmazçok geçmiş olsun
acaba diyetisyene mi gitseniz önce endişelendim sizin için yanlış anlamayın
İnsan bilmediği çok şey öğreniyor canım burada . Kızlar sağolsun çok destek oluyorlarnerden başlayacağımm hiç bilmiyorum. yaklaşık 1 aydır hayatımdan paketli ürünleri çıkarttım. canım çok çekmediği sürece yememeye çalışıyorum. sürekli sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum. bu arada geçici menepozdayım. o yüzden de kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?