Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O zaman ben öğle yemeği menümü yazayım. Belki size çok gelecek ben diyet durumlarına pek aşina olmadığım için anlayamıyorum ama sizden aldığım geri bildirimlerle sizin menülere bakarak çözeceğim mantığını.
*Mercimek Çorba
*Tavuk Sote
*Peynirli Makarna
*Mevsim Salata

Yarım kase çorba, tavuk sote ile salata derim

ben dün menü yazmamistim
18 mart menü
sabah 2 hurma 2 bardak şu
kahvaltı 1 yumurtayla yulafli krep
1 dilim peynir domates salatalık rezene çayı
ara
3 tam ceviz desene çayı
öğlen
yarim palamut salata 1 dilim ekmek
akşam
2 kase çorba bi dilim ekmek salata
ara 1 bardak tarcin li sut

Emredersiniz paşam benimben hep buralardayım da sen yanlış anlayacan diye çekiniyom bazen. Her şeye atlar gibi oluyo ya

bu surecte hic mi veremediniz yoksa gr da olsa gitti mi bide dün ne yediniz bi yazın bakalim

çok haklısınız madem yok konusunda uzman biri olabildikçe sağlıklı besleneceksiniz

Bacim makarna fazla olur gibi. Bi de sen kilonu söyledin mi?liste yapacam da bacim

ben internette online diyet hizmeti veren bi dyt bi ay çalıştım bi sorayim ona belki uzmanlık alanına girer de faydalinirsin

bunların ölçüleri önemli çorba bir kase
makarna max 4 yk tavuk sotede 4 5yk yiyebilrsin ama ekmek yok cunku makarna ve çorba var

S shameless35 bacım öncelikle hoş geldin sağlikli besleneceksen ve paketli gidalardan uzak duracaksan zaten kilolar kendiliginden gidecek.çok kasma ama sen yine de.Şimdiki kilon Hedef kilon ve boyun kaçtı cnm?

bu surecte hic mi veremediniz yoksa gr da olsa gitti mi bide dün ne yediniz bi yazın bakalim
yediklerimi baya sağlıklı tutmaya çalışıyorum ama spor yapmadığım için hep stabil 66,6 çıkıyor deli oluyorum. tedavim bittiğinde 68i görmüştüm ama kemoterapi de sürekli kortizon verildiğinden şişmiştim. yavaş yavaş da olsa gidecek eminim.
ufff haftasonları baya abartıyorum ama yazayım.
sabah;1 adet gevrek, yumurta, domates, peynir zeytin,
öğlen;1 adet muz
akşam; saat 17:00 gibi tam buğday unundan pişi yaptım baya çok yedim normalde yılda 1-2 defa yiyeceğim bişeydir. o yüzden pişman değilim.

Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha göstermesin düşük kalorili beslenmene gerek yok canım sağlıklı beslenince gidiyor zaten kilolar spor da serbestmiş madem verirsin sen

Çırba zaten ekmeğe eş değer. O yüzden ya çorba ya makarna ye. 7 kaşık tavuk sote bol salata ohh miss afiyet olsun

aslında listeye baktiginda çok değil ama gevrek yerin tam buğday çavdar olsa daha iyi o yağlı bişey boşuna yağ alıyor bide ne yağı olduğu belli değil muz yemişti onu yarım tutup yanına bi tam ceviz ayda 5 6 badem ekleyebilirsin akşama deginmiyorum biliyorsun zaten ama 17 de yetişsin yatmadan 2 saat öncede yoğurt ayda süt icebilirsin

S shameless35 bacım öncelikle hoş geldin sağlikli besleneceksen ve paketli gidalardan uzak duracaksan zaten kilolar kendiliginden gidecek.çok kasma ama sen yine de.Şimdiki kilon Hedef kilon ve boyun kaçtı cnm?
hoşbulduk :)
şuanda 67 kiloyum
hedefim 55 olmak
boyum 165 cm
offf çok heyecanlıyım
bu arada kilolarım yeni değil 1 yıl önce 55 kg dım.
d vitaminim çok düşük çıktı. çarşamba onkoloğumla görüşeceğim takviye vereceğini düşünüyorum. araştırdım kilo vermekte çok etkiliymiş

Tesekkurler cnm listeye ekleyecem de sizi o yüzden şeyaptim. Umarim her sey istedigin gibi gider ve verirsin kilolari. Ben de baslayacam d vitaminine. Gercekten kilo verilmesinde etkiliymiş. Başariliar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…