- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Yarım kase çorba, tavuk sote ile salata derimO zaman ben öğle yemeği menümü yazayım. Belki size çok gelecek ben diyet durumlarına pek aşina olmadığım için anlayamıyorum ama sizden aldığım geri bildirimlerle sizin menülere bakarak çözeceğim mantığını.
*Mercimek Çorba
*Tavuk Sote
*Peynirli Makarna
*Mevsim Salata
Emredersiniz paşam benim@Edebiye 006 sen de kaptan yardımcısı olur musun. Ben yeni gelenleri kaçırıyorum bazen. Sen yeni gelenlerin takıma geldikleri tarihleri kiloları hedef kiloları yazıp bana gönderir misin?
Oğlanın yarışmasıyla ilgili de baya ihmal edicem buraları kızlar siz sahip çıkın takıma
bu surecte hic mi veremediniz yoksa gr da olsa gitti mi bide dün ne yediniz bi yazın bakalimnerden başlayacağımm hiç bilmiyorum. yaklaşık 1 aydır hayatımdan paketli ürünleri çıkarttım. canım çok çekmediği sürece yememeye çalışıyorum. sürekli sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum. bu arada geçici menepozdayım. o yüzden de kilo veremiyorum
maalesef kanser tedavisi konusunda uzman diyetisyen bulmak o kadar zor ki. araştırdım üniverste hastanelerinde var ama onlardan da randevu almak çok zor. çok fazla kalori kısmak istemiyorum seçimlerim hep sağlıklı olması yeterli. sporu da hergün yapabilirsem hiç bir zararı olmaz
himm anladim canim ne diyim rabbim sabir versin yarın tutacanmi
Bacim makarna fazla olur gibi. Bi de sen kilonu söyledin mi?liste yapacam da bacimO zaman ben öğle yemeği menümü yazayım. Belki size çok gelecek ben diyet durumlarına pek aşina olmadığım için anlayamıyorum ama sizden aldığım geri bildirimlerle sizin menülere bakarak çözeceğim mantığını.
*Mercimek Çorba
*Tavuk Sote
*Peynirli Makarna
ben internette online diyet hizmeti veren bi dyt bi ay çalıştım bi sorayim ona belki uzmanlık alanına girer de faydalinirsinmaalesef kanser tedavisi konusunda uzman diyetisyen bulmak o kadar zor ki. araştırdım üniverste hastanelerinde var ama onlardan da randevu almak çok zor. çok fazla kalori kısmak istemiyorum seçimlerim hep sağlıklı olması yeterli. sporu da hergün yapabilirsem hiç bir zararı olmaz
bunların ölçüleri önemli çorba bir kaseO zaman ben öğle yemeği menümü yazayım. Belki size çok gelecek ben diyet durumlarına pek aşina olmadığım için anlayamıyorum ama sizden aldığım geri bildirimlerle sizin menülere bakarak çözeceğim mantığını.
*Mercimek Çorba
*Tavuk Sote
*Peynirli Makarna
*Mevsim Salata
benim borcum çok şu mübarek günleri degerlendireyim dedim bakalım kaç gün tutabilcemtutamam herhalde yarın eğitimde olacağım canım
yediklerimi baya sağlıklı tutmaya çalışıyorum ama spor yapmadığım için hep stabil 66,6 çıkıyor deli oluyorum. tedavim bittiğinde 68i görmüştüm ama kemoterapi de sürekli kortizon verildiğinden şişmiştim. yavaş yavaş da olsa gidecek eminim.bu surecte hic mi veremediniz yoksa gr da olsa gitti mi bide dün ne yediniz bi yazın bakalim
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha göstermesino zaman herkese tekrar merhaba,
şuanda güncel kilom 67
temmuz 2017 de kanser teşhisi aldım ve yoğun bir tedavi süreci yaşadım. tedavim biteli 2 ay oluyor ve 10 kg aldım. sağlığım için tekrar 10 kg verip ideal kiloma dönmem gerekiyor. doktorum düşük kalorili diyetleri yasakladı ve spor serbest. bende spor ve sağlıklı beslenme için buradayım. tek eksiğim motivasyon. bu işler maalesef yalnızken olmuyor. birbirimize destek olmamız bana çok iyi gelecek.
bu arada yaşım 27, 2 yıllık evliyim :)
Çırba zaten ekmeğe eş değer. O yüzden ya çorba ya makarna ye. 7 kaşık tavuk sote bol salata ohh miss afiyet olsunO zaman ben öğle yemeği menümü yazayım. Belki size çok gelecek ben diyet durumlarına pek aşina olmadığım için anlayamıyorum ama sizden aldığım geri bildirimlerle sizin menülere bakarak çözeceğim mantığını.
*Mercimek Çorba
*Tavuk Sote
*Peynirli Makarna
*Mevsim Salata
Ben de başlayacağım inşallahbenim borcum çok şu mübarek günleri degerlendireyim dedim bakalım kaç gün tutabilcem
aslında listeye baktiginda çok değil ama gevrek yerin tam buğday çavdar olsa daha iyi o yağlı bişey boşuna yağ alıyor bide ne yağı olduğu belli değil muz yemişti onu yarım tutup yanına bi tam ceviz ayda 5 6 badem ekleyebilirsin akşama deginmiyorum biliyorsun zaten ama 17 de yetişsin yatmadan 2 saat öncede yoğurt ayda süt icebilirsinyediklerimi baya sağlıklı tutmaya çalışıyorum ama spor yapmadığım için hep stabil 66,6 çıkıyor deli oluyorum. tedavim bittiğinde 68i görmüştüm ama kemoterapi de sürekli kortizon verildiğinden şişmiştim. yavaş yavaş da olsa gidecek eminim.
ufff haftasonları baya abartıyorum ama yazayım.
sabah;1 adet gevrek, yumurta, domates, peynir zeytin,
öğlen;1 adet muz
akşam; saat 17:00 gibi tam buğday unundan pişi yaptımbaya çok yedim normalde yılda 1-2 defa yiyeceğim bişeydir. o yüzden pişman değilim.
hoşbulduk :)S shameless35 bacım öncelikle hoş geldinsağlikli besleneceksen ve paketli gidalardan uzak duracaksan zaten kilolar kendiliginden gidecek.çok kasma ama sen yine de.Şimdiki kilon Hedef kilon ve boyun kaçtı cnm?
Tesekkurler cnm listeye ekleyecem de sizi o yüzden şeyaptim. Umarim her sey istedigin gibi gider ve verirsin kilolari. Ben de baslayacam d vitaminine. Gercekten kilo verilmesinde etkiliymiş. Başariliar kuzumhoşbulduk :)
şuanda 67 kiloyum
hedefim 55 olmak
boyum 165 cm
offf çok heyecanlıyım
bu arada kilolarım yeni değil 1 yıl önce 55 kg dım.
d vitaminim çok düşük çıktı. çarşamba onkoloğumla görüşeceğim takviye vereceğini düşünüyorum. araştırdım kilo vermekte çok etkiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?