Haklisin canim cok fazla vaktini alir tek tek menuleri incelemen lazim. Herkes girip sporunu yazsin bakiim spor listesineHa varsa ben herkesin herşeyini tek tek inceler listeyi yaparım diyen buyursun
Üç aylara girdik ya bu günlerde oruç tutmak da çok sevap canım...Allah kabul etsin cnaim da. Yaa kusura bakmayin ben google a baktim ramazan mi acaba diye. Hayirdir takimda oruclu sayisi artti.
Ramazan mayistaymis ogrenmis oldum
Anladim canim. Insallah havalar isininca evde kalma saatleri azalir ve o zaman internete vakit bulamaz cocuklarimizHerşey var canım. Kataminoyu falan 2 yıl oldu alalı. 10 dan fazla zeka oyunu var puzzle zaten kutu kutu ama bizimki YouTube dan kafasını kaldırıp oynamıyor ki
Anladim canim. Dedim acaba tramazan mi geldi ama sonra dusundum bayram haziranda gibi kalmis aklimda.Üç aylara girdik ya bu günlerde oruç tutmak da çok sevap canım...
Tabii ya yapsinlarBizde makine boşaltma işi eşimde o yüzden gönül rahatlıgiyla ağzına kadar bulaşık dolduruyomkazandirdigim en güzel alışkanlik
Anaam
Canim sen de haklisin tabiki ama hani menuleri ve spor listesini kontrol eden kisi icin cok zor oluyor oyle olunca. Bulutun her gunku herkesin menusunu okumasi gerekir tek tek. Ama biz ayri yere yazarsak o zaman kontrolu daha kolay olur spor var mi var yok mu yok sadece son konulan listeye bakip gorebilir. Ama benim icin de farketmez takim kaptani ve yardimcilari ne karar alirlarsa tamamdir benim icin deKızlar birsey soylicem de beni sakin yanlış anlamayın. Beni de tanıdınız az çok. Zaten menu veriliyor menünü n altına sporuda ekleyip yazilsa ayrı ayrı bir yerlere eklemeye gerek kalmaz.yine not edilir cezalar verilir.yine siz bilirsiniz tabi ama bence öyle daha iyi gibi
Hahahaha o misalAnaambulutungokyuzu kiz bir laf vardi neydi durr hoca birsey yaparsa cemaat baska birsey yapiyordu hani
Menun gayet guzel olmus canim, afiyet olsunSelam kızlar menümü yaziyimm ;
19 Mart Pazartesi ;
Sabah 09.00;ılık limonlu elma sirkeli su
Kahvaltı 10.00;
Yulaf ,süt,6 çiğ badem ,küçük muz
Ara ;2 kuru meyve, 1 sade türk kahvesi, 1 sade soda, 2 ceviz
Öğlen 14.00;bir kase bakla yemeği
Ara 17.30;yeşil çay, armut
Akşam 19.30;
Bir tabak etli türlü
2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Ara21.30;
Beyaz çay, 6 badem
Uyku ;01.30
Bu hafta 4/12 yim.
Canim miktarlarini da goz karari yazarsan yorum yapmak daha kolay olur.19 mart
Kahvaltı
1 kase Yulaflı fındıklı yaban mersinli yoğurt
Ara öğün
Kızarmış dondurma
Akşam
Çıtır piliç tava
Ayran
Spor
1 saat yürüyüş
slm canimGünaydın kızlar
slm canimGünaydın canlar
rakivbim selamgünaydın hatunlar :)
slm canimGünaydin kızlaaar
Rakibimi yenme planlari yapiyorumnasılsınız bugün bakayım :)
slm canimgünaydın canlar
tunaydin canimGünaydinlar
selam kaptaniim bugun yine gunlerden iss. Uzunca bir otobus/tren yolculugundan sonra geldim iseGünaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım
aldırdımBulutum aldirdin mi kanini?
Ayy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.Dün benim yaptıgım sporu kim yapmış bacı gece 11.de hastaneden geledim neler gördü bu gözler eltim kürtaj oldu yanımızdaki kadın 16haftalık düşük yaptı bende 16haftalık düşük yapmıştım ama bebek klozete düşmüştü görmemiştim cinsiyetini bile ögrenememiştim ama akşam gördüm kız bebekti benimkide o kadardı demekki kadın öyle agladı ki hemşirelere bebegi vermedi parçalayın istemiyorum ben onu gömecem dedi hem agladı hem wc temizledi o kadar agladım ki o günleri tekrar yaşadım sanki benimde o kadardı ama görmemiştim dokunamamıştım bile kolları bacakları incecikti çok sarsıldım hala kendine gelemiyorum
Canim bir dahaki sefere disarda cubuk filan yediginde yanina bir de ayran alirsan daha uzun sure tok tutar. Afieyt olsun19mart pazartesi
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1çk ayva reçeli
1bardak sallama çay
Öglen yemegi hastanedeydim saat 15.
1küçük paket çubuk kraker
Akşam yemegi hastanede saat 18.00
1kepçe et sote
1kepçe mercimekli bulgur pilavı
Salata
1bardak ayran
Ara ögün saat 23.30
1tane portakal yedim yattım
2litre su
Anladim canim, insallah guzel cikar sonuclarin. Ins turp gibisindiraldırdımdeyno demişti iki kere alırlar diye. aynı öyle oldu bu gün üç tüp aldılar.
hormn bozukluğun olabilir dediler. ben bide kiloluydum zayıfladım tam kan tahililide yaparmısınız dedim. metabolizma hızı ve insülin direnci gibi şeyler dahiliye bakabiliyor benim yetkim yok dedi ama genel bakarız dedi. adet düzensizliğim için ultrason verdi yarın sabahta ona gidicem.
Hormonal testlerin bi kısmı adetin üçüncü günü bi kısmındada aç olmak yeterliymiş. on güne çıkar dedi e on gün sonra benim günüm geliyor dedi kalanıda o zaman yaptırırsın.
Öylee işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?