Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herşey var canım. Kataminoyu falan 2 yıl oldu alalı. 10 dan fazla zeka oyunu var puzzle zaten kutu kutu ama bizimki YouTube dan kafasını kaldırıp oynamıyor ki
Anladim canim. Insallah havalar isininca evde kalma saatleri azalir ve o zaman internete vakit bulamaz cocuklarimiz

Canim sen de haklisin tabiki ama hani menuleri ve spor listesini kontrol eden kisi icin cok zor oluyor oyle olunca. Bulutun her gunku herkesin menusunu okumasi gerekir tek tek. Ama biz ayri yere yazarsak o zaman kontrolu daha kolay olur spor var mi var yok mu yok sadece son konulan listeye bakip gorebilir. Ama benim icin de farketmez takim kaptani ve yardimcilari ne karar alirlarsa tamamdir benim icin de

Menun gayet guzel olmus canim, afiyet olsun

19 mart
Kahvaltı
1 kase Yulaflı fındıklı yaban mersinli yoğurt

Ara öğün
Kızarmış dondurma

Akşam
Çıtır piliç tava
Ayran

Spor
1 saat yürüyüş
Canim miktarlarini da goz karari yazarsan yorum yapmak daha kolay olur.
kizarmis dondurma ne ki yaa? aa merak ettim. Ben bir dondurma sever olarak denemem laizm bunu

Bulutum aldirdin mi kanini?
aldırdım deyno demişti iki kere alırlar diye. aynı öyle oldu bu gün üç tüp aldılar.
hormn bozukluğun olabilir dediler. ben bide kiloluydum zayıfladım tam kan tahililide yaparmısınız dedim. metabolizma hızı ve insülin direnci gibi şeyler dahiliye bakabiliyor benim yetkim yok dedi ama genel bakarız dedi. adet düzensizliğim için ultrason verdi yarın sabahta ona gidicem.
Hormonal testlerin bi kısmı adetin üçüncü günü bi kısmındada aç olmak yeterliymiş. on güne çıkar dedi e on gün sonra benim günüm geliyor dedi kalanıda o zaman yaptırırsın.
Öylee işte

Ayy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.
Ve bu anti kurtaj olaylarindan dolayi resimler filan asiyorlar her yere ayy bir resim gordum off yaa gunlerce aylarca aklimdan cikmadi. Rabbim sana da o bayana da herkese sabir versin.
Ama boyle bir durumda demekki hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor canim kimsenin elinden.

Canim bir dahaki sefere disarda cubuk filan yediginde yanina bir de ayran alirsan daha uzun sure tok tutar. Afieyt olsun

Anladim canim, insallah guzel cikar sonuclarin. Ins turp gibisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…