- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ohhh biz açlıktan ölelim kaptanimiz makarna yesinAy ben makarna yedimbayadır yemiyordum mideme oturdu resmen
Hııı geçen hafta senin yediklerini ben ömrümde yemedim daha ağlıyonOhhh biz açlıktan ölelim kaptanimiz makarna yesin
Hııı geçen hafta senin yediklerini ben ömrümde yemedim daha ağlıyonzayıfla mezun ol sen de ye
Zaten mideme oturdu yemem bi daha..
bi de beşamel soslu fırındaydı
Ayysoffty duymasın
Resim de koyarım bakbari ayrıntı vermeseydin
Kızlaarrr kaptanimız geçici bi süre servis dışıdırResim de koyarım bak
Kızlaarrr kaptanimız geçici bi süre servis dışıdır
Beni makarna ve pilavla sınamayınız rica ediciğiiimmsizin nefsinizi ölçüyorum
Uzun sure yemeyince mide demistir bu neeAy ben makarna yedimbayadır yemiyordum mideme oturdu resmen
Bir dahaki sefere ayran veya peynir ve sebzey;e yersen simit daha uzun sure tok tutar cnaim. Sadece KH olunca sekerin cabuk dustu tabiSimit hiç doyurmadi beni öyle diyim. Öğleni zor ettim. Oglen de kilo vermem lazim diye yemedim bu sefer de akşami zor ettim. Akşam da kendimi zor tuttum valla.açliktan başima ağrı girdi yani o derece yemek yedim ama aynı
bence de al karacayada bak çok güzel indirimler var hele ki outlet mağazalarındaSizce çeyizime almalımıyım indirimdeymişte bilemedim anlamıyorumda pek size sorayım dedim. bide takıntı dokunmadan birşey alamıyorum. şimdidie gidemem
https://www.madamecoco.com/guirlande-cift-kisilik-ranforce-nevresim-takimi-murdum-gri-murdum-gri-1/
Öğleyin de yemek yeseydin ya keşke sütün azalmasın.20 şubat menü
9-10 civarı sabah
Yumurtalı ıspanak, bir tane haşlanmış yumurta, salata birporsiyon. Kipritkutusu peynir,5 siyah zeytin, bir dilim ekmek
3 civarı öğlen
Bir avuç çiğ kabuklu fıstık, 4 adet inci,10 adet kuru uzum siyah
Akşam 6 civarı
5 ymk bulgr pilav,soğan salatası, bir kase paça
2 buçuk litre Su
Emzikliyim
Kız az yapanlar da yazdım ya hani o yüzden adını yazdım. Sizin içinKız pazar ve pazartesi yaptım. Hafta demiş bu de. Salı bugün alü
ahh bende iftarla sahur arasına içiyorum gece tuvalete yatak açacam:) bide ben yataktan kalkinca peşinden kız ağlıyor wc ye gitmek iskence2 lt su içtim daha şimdiden :) herşey cuma güzel bir eksi görebilmek için :))
Yok canım ben haber vermek amacıyla yazdım yani unutmayın zaman bulursanız yapın diyeDoğrudur son ikigundur yapabildim. Ondan önce cumartesi misafirim ardı yemekli e geç gittiler .geçtiğimiz hafta boyunca da 6 aylık kızm ve 4 yaşında kızm çok kötü hastaydı, rabbim bebelerimizi korusun. Onlar hasta olunca benim hayat duruyor malesef, ceza var. Mi
sen yerden bitmeysen bende toprak içindeki tohum gurubun tifili benimee masallah sende boy var canim. Ben yerden bitme hele bir de kilolu olunca yusyuvarlak oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?