Kızlar jumping jack yarışı yapacak var mı akşma kadar
Aynen o maksatla söyledim zatenTmm kuzu w
Tmm kuzu ederim tabi ama bu kürü yaparken diyet yapmana gerek yok cır cır ediyormuş yedikleri içerde kalmıyomuş istedigini ye dediler ayarımla oynuyorlar bunlar benim
O şansa bizi bulmaz demi millet yer kilo verir biz yemeyiz kilo alırız
İyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz? cumaya 2 gün kaldı şunun şurasında
Yarışacak kadar yapalım işteeee süpersinben yapıcam bugün ama yarışıcak kadar olur mu bilemem
Ayy zaman be çabuk geçiyor yaa hemen cuma oluyorKızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz? cumaya 2 gün kaldı şunun şurasında
Yaaa olabilir evet hepsi ödem yapacak şeyler. Detox su iç iki gün bence.ben dün akşam bulgur pilavı falan yemiştim bir de patates haşlama. sabah artı gördüm nedensebir de eşim oruc olduğu için geç yedik onunla ilgisi vardır diye düşünüyorum. O yüzden bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım.
Aynen o maksatla söyledim zatenbizde bu şans varken şu içmeye bile korkuyorum
Hiç alkol alan okumadım ama alkol kola hepsi direk göbeğe yap olarak yerleşiyor. Nasıl ki kolayı bıraktık onu da bıraksan daha iyi olur aslında.kızlar aranızda oruç tutanlar var allah kabul etsin. peki alkol alanlar var mı böyle zamanlarda nasıl dengeliyorsunuz. bu gece arkadaşlarla dışarı çıkıcaz. muhtemelen 1 -2 kadeh içicem nasıl telafi edebilirim ki ???
İlk haftalardaki hızla gitmez zaten canım daha ne azaltacaksın. Proteini çoğaltabilirsin belki.İyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?
sende benim gibisin azaldıkça gitmiyorİyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?
Menümdekiler bence az değil zaten ama kilo vermem yavaşladı bu hafta .sende benim gibisin azaldıkça gitmiyor
Yarışacak kadar yapalım işteeee süpersin
ocağın 4 de başladım 70.8 leMenümdekiler bence az değil zaten ama kilo vermem yavaşladı bu hafta .
Sen ne zamandır diyettesin cnm?
Anladım canım düşük ama bana iyi olduğumu sadece başka bir değer vardı onun çok yüksek çıktığını söyledi başka bir problem belirtmedi bende irdelemedim çünkü endokrinolojiye gönderdikızlar değerleriniz çok düşük bence sağlıklı bir bireyin ort-60-80 civarında olması lazım. kilolu ve obezite hastalarında d vitamini düşüktür. d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi engeller. doğru kaynak ve makalelerden araştırın kızlar. ben bununla ilgili bir çok prof. yazısını okudum. google amcadan bakınca hep haber kanallarının yazdığı dandik yazılar çıkıyor ama biraz uğraşırsanız o makaleleri bulursunuz. ben denk gelirsem size gene yollarım. aslında ne kadar çok yanlış yaptığımızı, eksikliğinde neler olduğunu, özellikle gebelik düşünen annelerin çok daha dikkatli olması geretiğini, çünkü çocukların d vitaminini annesinden karşıladığını ve annesinin oranının ancak % 80 nini alabildiğini, eğer yeterli d vitamini yoksa çocukların kemik gelişiminin sıkıntılı olacağını vs. vs. o kadar çok şey var ki... benim 12 çıkmış geçen hafta baktırdım. onkoloğum dun 2 adet 3 lü ampul yazmış. akşam gidicem bakalım nasıl kullanmam gerektiğini söyler. bence en acil şekilde takviye almalısınız. şunu da belirtmeliyim. bazı doktorlar kendini güncellemediği için hiç bir önemi yok diyecektir. bana kalırsa dinlemeyin. değerleriniz normale çıkana kadar takviye alın (doktor kontrolü altında).
Ben 45dakka hızlı yürüdüm ama yazamadım kuzum. Bu günde öyle halsiz bitkinimki böyle etlerim ezik ezik ağrıyor heryerim. Spor salonuna gitmicem. 66.8çıktım şimdide kiloda.karamelli_turta @Edebiye 006 tomrs deyno B bibliyofil_k DeryaOnDiet soffty S sibell16 S shameless35 O ozlemm89
Bayanlar süpersiniiiz dünki spor listesi buböyle devam edelim düzenli yapalım inşallah kilolar daha kolay gitsin
florence_N bulutungokyuzu siz niye yoksununuuz
Ben dün yapamadım canım. Akşam acayip bir ağırlık çoktu. Epeydir pirinç pilavı yemiyorum, dokundu sanırım.karamelli_turta @Edebiye 006 tomrs deyno B bibliyofil_k DeryaOnDiet soffty S sibell16 S shameless35 O ozlemm89
Bayanlar süpersiniiiz dünki spor listesi buböyle devam edelim düzenli yapalım inşallah kilolar daha kolay gitsin
florence_N bulutungokyuzu siz niye yoksununuuz
Yaaa resmen 2 bucuk ayda eridin bittin yani tebrikler kuzum. Çok güzel kilo vermişsin şimdiye benim de 75 olmam gerekirdi ama malesef hala 79 lardayimocağın 4 de başladım 70.8 le
Yaparım da 50 anca yapiyom ben.çok çabuk yoruluyom ya he0 kilodan hep kilodannnKızlar jumping jack yarışı yapacak var mı akşma kadar
3 ayda 11 kilo ,harika vermişsinocağın 4 de başladım 70.8 le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?