Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben dün akşam bulgur pilavı falan yemiştim bir de patates haşlama. sabah artı gördüm nedense bir de eşim oruc olduğu için geç yedik onunla ilgisi vardır diye düşünüyorum. O yüzden bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım.

Aynen o maksatla söyledim zaten bizde bu şans varken şu içmeye bile korkuyorum

kızlar aranızda oruç tutanlar var allah kabul etsin. peki alkol alanlar var mı böyle zamanlarda nasıl dengeliyorsunuz. bu gece arkadaşlarla dışarı çıkıcaz. muhtemelen 1 -2 kadeh içicem nasıl telafi edebilirim ki ???

ben yapıcam bugün ama yarışıcak kadar olur mu bilemem
Yarışacak kadar yapalım işteeee süpersin

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz? cumaya 2 gün kaldı şunun şurasında
Ayy zaman be çabuk geçiyor yaa hemen cuma oluyor

Yaaa olabilir evet hepsi ödem yapacak şeyler. Detox su iç iki gün bence.

Aynen o maksatla söyledim zaten bizde bu şans varken şu içmeye bile korkuyorum

Hiç alkol alan okumadım ama alkol kola hepsi direk göbeğe yap olarak yerleşiyor. Nasıl ki kolayı bıraktık onu da bıraksan daha iyi olur aslında.

İyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?
İlk haftalardaki hızla gitmez zaten canım daha ne azaltacaksın. Proteini çoğaltabilirsin belki.

Anladım canım düşük ama bana iyi olduğumu sadece başka bir değer vardı onun çok yüksek çıktığını söyledi başka bir problem belirtmedi bende irdelemedim çünkü endokrinolojiye gönderdi

Ben 45dakka hızlı yürüdüm ama yazamadım kuzum. Bu günde öyle halsiz bitkinimki böyle etlerim ezik ezik ağrıyor heryerim. Spor salonuna gitmicem. 66.8çıktım şimdide kiloda.
Yediklerim çok geldi bu ara sanırım biraz daha dikkst etmeliyim

21 Mart öğünlerimmm
Sabah koşarak güne başladımmm
Kahvaltı:
5 çatal peynir, domates, salatalık ve haşlanmış yumurta
Ara: 1 avuç leblebi
Öğle: 4 köfte ve salata
Ara: Süt
Ara 2: Yeşil Çay
Akşam: Yoğurt (şimdilik planım bu inş bi şeyler eklemem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…