canım iyi olma na sevindim ağrı kesici yazmadilarmi antibiyotik gerekli görseydi verirdi zaten takmaHerkese selam kizlar..Merakta biraktigim icin afidin beni:))
Evime dun geldim..saat 10 gibi..bu sabahta emzirmeye basladim.
Genel durumum iyi ,azda olsa agrim oluyo.yatip kalkarken ...onu atlatamadim daha..
Antibiyotik vermedikleri icin agrim oluyo olabilir mi..yoksa normal mi bu durum..
Yapmam gereken neler var,sorabildiklerimi sordumda gerisi kaldi..
Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim canlar..insaallah birkac gune iyilesip gelicem yine
emzirdigim için bu kadar çabuk gitti bide kaçamak hiç yapmadım sayılır ama iradem zayıflıyor gözümün önüne çok şeyler geliyor bir an önce versemde bitse yada bi gözümü midemi doyuracam caninin çektiğiyleYaaa resmen 2 bucuk ayda eridin bittin yani tebrikler kuzum. Çok güzel kilo vermişsin şimdiye benim de 75 olmam gerekirdi ama malesef hala 79 lardayim
menü azaltınca dha çok vermiyoruz ki vücudunu şaşırtacak birşeyler yapabilirsin :)İyi gidiyor da ilk haftalardaki kadar eksi görmüyorum ..biraz daha mı azaltsam menüdekileri.. Senin nasıl gidiyor?
Hoşgeldin kuzumHerkese selam kizlar..Merakta biraktigim icin afidin beni:))
Genel durumum iyi ,azda olsa agrim oluyo.yatip kalkarken ...onu atlatamadim daha..
Antibiyotik vermedikleri icin agrim oluyo olabilir mi..yoksa normal mi bu durum..
Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim canlar..insaallah birkac gune iyilesip gelicem yine
Çok şükür iyisim merak etmeye başladık. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. O emzirememe çok zor oluyor.Herkese selam kizlar..Merakta biraktigim icin afidin beni:))
Sadece yoğurt az olur ya çorba ya salata ya sebze yemeği mutlaka bişeyler ye.21 Mart öğünlerimmm
Sabah koşarak güne başladımmm
Kahvaltı:
5 çatal peynir, domates, salatalık ve haşlanmış yumurta
Ara: 1 avuç leblebi
Öğle: 4 köfte ve salata
Ara: Süt
Ara 2: Yeşil Çay
Akşam: Yoğurt (şimdilik planım bu inş bi şeyler eklemem)
Yaa zaten dayanamadım bi tabak kuru fasulye yedimSadece yoğurt az olur ya çorba ya salata ya sebze yemeği mutlaka bişeyler ye.
Nasıl merakta bıraktın bizii dört gözle senden iyi haber bekledik şükür iyisinHerkese selam kizlar..Merakta biraktigim icin afidin beni:))
Ins canim. Dedigin gibi duzenli dpor yapmak lazim degilse isimiz zor@karamelli_turta @Edebiye 006 @tomrsdeyno B bibliyofil_k DeryaOnDiet soffty @sibell16 @shameless35 @ozlemm89
Bayanlar süpersiniiiz dünki spor listesi buböyle devam edelim düzenli yapalım inşallah kilolar daha kolay gitsin
florence_N bulutungokyuzu siz niye yoksununuuz
Türlüyü çoğaltabilirsin canım niye sevmiyorsun ki.Anka kaptanım ben ne yiyim sabah mikrodalgada patates yaptım kahvaltılığın yanında. Galiba akşam türlü ve prinç pilavı var. Hiçde sevmem. 2şer yk yesem nasıl olur sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?