Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herkese selam kizlar..Merakta biraktigim icin afidin beni:))
Evime dun geldim..saat 10 gibi..bu sabahta emzirmeye basladim.
Genel durumum iyi ,azda olsa agrim oluyo.yatip kalkarken ...onu atlatamadim daha..
Antibiyotik vermedikleri icin agrim oluyo olabilir mi..yoksa normal mi bu durum..
Yapmam gereken neler var,sorabildiklerimi sordumda gerisi kaldi..
Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim canlar..insaallah birkac gune iyilesip gelicem yine

canım iyi olma na sevindim ağrı kesici yazmadilarmi antibiyotik gerekli görseydi verirdi zaten takma

Kızlar napiyorsunuz. Oglusu parka götürdüm sonra yikadim uyudu.mutfağa girilmiyordu.nasıl çok iş çıkıyor ya sinir oluyorum.kendime vakit ayiramiyorum ya.kasimi almam lazım kuaföre gidemedim 3 gündür.hep ev ev ev

Yaaa resmen 2 bucuk ayda eridin bittin yani tebrikler kuzum. Çok güzel kilo vermişsin şimdiye benim de 75 olmam gerekirdi ama malesef hala 79 lardayim
emzirdigim için bu kadar çabuk gitti bide kaçamak hiç yapmadım sayılır ama iradem zayıflıyor gözümün önüne çok şeyler geliyor bir an önce versemde bitse yada bi gözümü midemi doyuracam caninin çektiğiyle

Hoşgeldin kuzumtekrar geçmiş olsun cnm. En kısa zamanda dön lütfeennn

Çok şükür iyisim merak etmeye başladık. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. O emzirememe çok zor oluyor.

Sadece yoğurt az olur ya çorba ya salata ya sebze yemeği mutlaka bişeyler ye.

Nasıl merakta bıraktın bizii dört gözle senden iyi haber bekledik şükür iyisin Tekrar geçmiş olsun abla

Anka kaptanım ben ne yiyim sabah mikrodalgada patates yaptım kahvaltılığın yanında. Galiba akşam türlü ve prinç pilavı var. Hiçde sevmem. 2şer yk yesem nasıl olur sence

21 Mart Menum
sabah: pirinc gevregi 3 yk kadar, uzerine 100ml kadar sut, ve ahududu (1 yk kadar)
ara: kuru meyveden yapilma 3 tane top, 1 fincan kahve, 2 findik
oglen: 150 gr kadar (kuru domates ve ispanakli tavuk), 6 yk kadar pirinc haslama, salata
ara: 1 fincan kahve, 1 portakal
aksam: 1 kase kirmizi pancar corbasi, biberli avakadolu bol yesillikli salata (1 kase)

su: 2.5 lt

21 mart çarsamba menüm
08.00
1 tavada yumurta
4 zeytin
1 kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir/çeri domates/yarım salatalik

13.00
1/2 kase tarhana çorbasi
1 dilim kepekli ekmek
1 kk bryaz peynir

18.15
1 tavuk but/1 patates/1 soğan/2 biber/2 çeri domates fırinda

19.30
1 elma

sabah
1 yumurta
bol salata
kayısı çayı
1.5 kk light süzme peynir
1 dilim tb ekmeği

ara
200 ml laktozsuz süt
10 leblebi
3 parca ceviz içi
yeşil çay

akşam
sebze haşlama
3 yk light yoğurt

gece
2 küçük salatalık
1 sb kefir
25 dk squatgirl egzersiz 500 cal. yakıyomuş
15 dk bölgesel

21 mart menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kase salata
1 ince dilim kepek ekmegi
1er çk tereyağ ve bal

Ara Nescafe

Akşam 18;30
10 YK zeytinyağlı taze fasulye
3 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…