250 jumping jack yaptım kimdi benim rakip
Aslında annem güzel yapıyor ama benim hoşuma gitmiyor. İmam bayıldıyı daha çok seviyorum ama anneme onu yaptırttırmıyorum kızartılıyor ya oTürlüyü çoğaltabilirsin canım niye sevmiyorsun ki.
Benim canım acayiiiip dondurma istiyoor son zamanlardaa napcam
cuma günü 3 topa kadar yiyebilirsinBenim canım acayiiiip dondurma istiyoor son zamanlardaa napcam
Canim ben kizartmadan yapiyorum. Benim esim hic sevmez kizartma. Firina patlicanlari hazirlayip koyuyorum yagli kagidin ustune.yumusayana pisine kadar duruyor. Sonra firindan alip onlari borcama koyuyorum. Tavada kiymali icini hazirlayip patlicanlarin ustune ekliyorum ve tekrar kisasureli firina veriyorum. Cok lezzetli veazkalorili oluyorAslında annem güzel yapıyor ama benim hoşuma gitmiyor. İmam bayıldıyı daha çok seviyorum ama anneme onu yaptırttırmıyorum kızartılıyor ya o
Ayy ben de mi yesem cuma gunu. Amayok ben yeyince sapitiyomcuma günü 3 topa kadar yiyebilirsin
Guzel fikir canim. Afiyet olsunben şimdi yaptım yiyorum akşam yemeğimin yarısını yiyemedim yazdığımın
10 tane donmuş vişne ve 2 yk light yoğurdu rondodan gecirdim çok güzel oldu
Menunher zamanki gibicok guzel canim. Allah kabul etsn21 mart menü
sahur
5 hurma
5 badem
2 has yumurta
2 dilim peynir domates salatalık
1 zeytin 5 küp kaşar
2 dilim ekmek
iftar
1 kepçe domatesli şehriye çorbası
4 yk pirasa yemeği
2 yk p pilavi 5 yk kavurma
salata yogurt
Allah kabul etsin canim.. Iftar az olmus gibi. Yogurt ye birazistersen21 mart menü
Sahur 5.00
1 avuç ceviz 4 badem
5-6 diyet elma top
6-7 yemek kaşığı taze fasulye
İftar saat 19.30
1 kase çorba
1 tabak fırınlanmış kabak (az yağlı)
Su 2lt
ölçüsünü kacirmayacksan yiyebilirsinAyy ben de mi yesem cuma gunu. Amayok ben yeyince sapitiyom
Afiyet olsun canim. Guzel olmus21 SUBAT menü
Sabah 10civarı
Kaşarlı mantar 5 adet.sucuklu yumurta bir adet.bir adet haslanmis yumurta.10 civar Yesil zeytin.kibrit kutusu peynir
Öğlen 2 civar
Bir avuç kabuklu fıstık.4 adet kuru incir. 10 adet siyah kuru üzüm
Ara
yumurtalı ıspanak.bir kase corba
Akşam 6 bucuk
Bir bucuk porsiyon pirasa yemegi
İki litre su
Bir bardak süt icecegim
Iste o en buyuk sorunumölçüsünü kacirmayacksan yiyebilirsin
iftarı ettik te tatlı krizi bide esim kuruyemis almis gelmis ayyy fenalardayim daha bişey yemedim amaMenunher zamanki gibicok guzel canim. Allah kabul etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?