- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
iftarı ettik te tatlı krizi bide esim kuruyemis almis gelmis ayyy fenalardayim daha bişey yemedim ama
Bebeem o cihazı bilmiyom ben ama epilasyon aleti kullaniyorum bacaklara ve çok onemli gunlerde de kollara.batık sorunu oluyor sürekli kullanimda arada traş bıcagi da kullandım düzelsin diye. Yorumları fln okuduysan iyi diyorlarsa al bacım. Güzel alete benziyo baktim da ben deAblalar arkadaşlar size bişey danışıcam yine:)
Bu istenmeyen tüyler için braun epilatörleri araştırdım biraz..silk epil 9 modeli şu anda gündemde.
Cok övmüşler tabi ama size sormak istedim bide. Ben makina kullanmadım hiç..hep ağda yaptım.
Gercekten anlatıldığı gibi ağdanın bile alamadığı tüyleri alıyormu?
Birde batık sorunu epilatörde dahamı az oluyor?
Hatirliyoz da sadece hatirlamak yetmiyo bacıNapiyorsunuz kızlar?çok sıkıldım akşam akşam.Bayrama hedefler vardı hatirliyormusunuz kızlar.benim hedef 65 ti
Hatirliyoz da sadece hatirlamak yetmiyo bacıbi 78 i göremedim delirezeeemm
Burdayım...kendimi 60 kilo hayal ediyorum suanKızlar kızlar nerdesiniz kızlaaaarr
Kız çaba gostetecez tabi.ben nidim nerelere gidim kaç gündür spor yapamadım yaa.
Ben hayal dahi edemiyom o kadar yani 60 a resmen 20 kilo var desemBurdayım...kendimi 60 kilo hayal ediyorum suan
84 le başladım 81 dım en son.evde tartım yok.sürekli tartıl miyirum.hafta da bir yetiyor takıyorum yoksa.sen ne alemdesinsen kaçsın şu an? 83 le basladin demi sen?
Benim daha fazla ama hayal ediyorumBen hayal dahi edemiyom o kadar yani 60 a resmen 20 kilo var desem
O yüzden almıyorum isteBen 79 larda sürunuyom. Tarti olmamasi en iyisi ya.. deli gibi surekli tartilasim geliyo
Bebeem o cihazı bilmiyom ben ama epilasyon aleti kullaniyorum bacaklara ve çok onemli gunlerde de kollara.batık sorunu oluyor sürekli kullanimda arada traş bıcagi da kullandım düzelsin diye. Yorumları fln okuduysan iyi diyorlarsa al bacım. Güzel alete benziyo baktim da ben de
Bir derdim var konusu gibi oldu ama kusura bakmayın bu kaçınci kavga ya daha yeni ewliler.Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?
Karışma canım.kız için çok kötü bir durum tam bir hoduk.ama arsiz güçlü olunca haklı suçlu olurmus.kizcagiz yazık ya.Bir derdim var konusu gibi oldu ama kusura bakmayın bu kaçınci kavga ya daha yeni ewliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?