Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ablalar arkadaşlar size bişey danışıcam yine:)

Bu istenmeyen tüyler için braun epilatörleri araştırdım biraz..silk epil 9 modeli şu anda gündemde.
Cok övmüşler tabi ama size sormak istedim bide. Ben makina kullanmadım hiç..hep ağda yaptım.

Gercekten anlatıldığı gibi ağdanın bile alamadığı tüyleri alıyormu?
Birde batık sorunu epilatörde dahamı az oluyor?

Napiyorsunuz kızlar?çok sıkıldım akşam akşam.Bayrama hedefler vardı hatirliyormusunuz kızlar.benim hedef 65 ti

Bebeem o cihazı bilmiyom ben ama epilasyon aleti kullaniyorum bacaklara ve çok onemli gunlerde de kollara.batık sorunu oluyor sürekli kullanimda arada traş bıcagi da kullandım düzelsin diye. Yorumları fln okuduysan iyi diyorlarsa al bacım. Güzel alete benziyo baktim da ben de

Abla evet yorumlar falan cok güzelde o yüzden burayada sormak istedim.
Tabi özellikleri anlatırken cok güzel anlatıyolar..hiç makina kullanmadığım için bilmiyorum. Başka bi sitede şöyle okudum makina asıl batık yaparmış ama haftada bir keselemek cok fayda ediyomuş..
Fiyatı pahalı geldi bana ama sonucta her ay ağdaya da para veriyoruz bi kere alıp beş on sene gidecek bi alet değer diye düşündüm..

Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?

Bir derdim var konusu gibi oldu ama kusura bakmayın bu kaçınci kavga ya daha yeni ewliler.

Bir derdim var konusu gibi oldu ama kusura bakmayın bu kaçınci kavga ya daha yeni ewliler.
Karışma canım.kız için çok kötü bir durum tam bir hoduk.ama arsiz güçlü olunca haklı suçlu olurmus.kizcagiz yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…