Ooooo yooooo hemen bırak zaten 35 ten sonra hücrelerde yenilenme yavaşlıyormuş. Ne kalmış 35 e hemen bırak hemenInşallah canım yaa...bir de marifetmiş gibi 30umdan sonra sigaraya başladım.birkac aydır içiyorum.yurürken tıkanmam mı...kendimi dövecektim parkta
sen de iyi ki varsin cnm. Ben de iyi ki diyorum heeeepp
Ya gerçekten ne yapmışım ben kendime??söz veriyorum mesajımı okuyan herkese, yarın yepyeni bir döneme baslayacagimOoooo yooooo hemen bırak zaten 35 ten sonra hücrelerde yenilenme yavaşlıyormuş. Ne kalmış 35 e hemen bırak hemen
Ya gerçekten ne yapmışım ben kendime??söz veriyorum mesajımı okuyan herkese, yarın yepyeni bir döneme baslayacagim
Söz müüüben de de çay kahve bağımlılık ben de bırakamıyorum. İki gündür yine çok içtim çarpıntım başladı yine
Sen sigaryı bırak ben kahveyi
Makbiile sözü aldık ama hee göster bize nasıl olurmuş senin sözünYa gerçekten ne yapmışım ben kendime??söz veriyorum mesajımı okuyan herkese, yarın yepyeni bir döneme baslayacagim
Sözüm sözMakbiile sözü aldık ama hee göster bize nasıl olurmuş senin sözün
Canım evli misin bekar mı? Okuyor musun çalisiyor musun? Ilk 1 hafta pes etme ondan sonra hiç pes etmeyeceksin zaten emin ol. Cünkü göreceksin gidiyor kilolarInşallah canım yaa...bir de marifetmiş gibi 30umdan sonra sigaraya başladım.birkac aydır içiyorum.yurürken tıkanmam mı...kendimi dövecektim parkta
Mısır patlagı olmasaymiş bence gayet iyiydi25 Mart Pazar
Öncelikle kabul ediyorum, hafta sonu çok kötü beslendim yarın sabah ilk iş yüksek tempo koşu yapmak olacak
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 4 çatal peynir
Öğle 12:00
Yarım porsiyon meksika soslu tavuk, yarım porsiyon makarna ve salata
Ara 15:00
1 avuç leblebi + 3-4 ceviz
Akşam 17:00
Yarım porsiyon taze fasulye + yarımcık tam buğday ekmek
Ara 18:00 (ara değil aslında kaçamak oldu yinee )
1 koca kase mısır patlağı
Ederim vallaSözüm sözAma siz de beni kontrol edeceksiniz anlaştık mi?
Bu soruya cevap verme yüzüm yokMısır patlagı olmasaymiş bence gayet iyiydiyağsız tuzsuz muydu bari yawru?
Sözüm sözAma siz de beni kontrol edeceksiniz anlaştık mi?
Kaptan duymasınBu soruya cevap verme yüzüm yok
Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadimCanım evli misin bekar mı? Okuyor musun çalisiyor musun? Ilk 1 hafta pes etme ondan sonra hiç pes etmeyeceksin zaten emin ol. Cünkü göreceksin gidiyor kilolar
Halledilir bacım halledilir sen yeter ki canini sıkma pes etmeEvliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Hemen yazayım menümüistemesen de edecez bacım hiç merak etme bugün nasıl beslendin mesela?
Mükemmelsin canım harika vallaHemen yazayım menümü
Sabah 9.30
Tuzu alınmış peynir
5 tane yeşil zeytin
4 tane çeri domates
Roka maydanoz
Çay
Tb ekmeği yoktu, ekmek yemedim
Öğlen
1 kase çorba
Ton balıklı salata
Ara
5 fındık
Türk kahvesi
Akşam
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
3litre kadar su
Sporumu da yaptim
Yine mi kaçmak yaptınKaptan duymasınneyse bacı olan olmuş onümüzdeki maçlara bakacaz artık ya zaten bu kacamaklar olmasa benim hayat enerjim çekiliyor ha şimdi sen bi de benim menümü gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?