Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

25 Mart Pazar
Öncelikle kabul ediyorum, hafta sonu çok kötü beslendim yarın sabah ilk iş yüksek tempo koşu yapmak olacak
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 4 çatal peynir
Öğle 12:00
Yarım porsiyon meksika soslu tavuk, yarım porsiyon makarna ve salata
Ara 15:00
1 avuç leblebi + 3-4 ceviz
Akşam 17:00
Yarım porsiyon taze fasulye + yarımcık tam buğday ekmek
Ara 18:00 (ara değil aslında kaçamak oldu yinee )
1 koca kase mısır patlağı

Sporlarım: bir öğle bir de akşam yarım saatlik yoğun kardiyo egzerzisi yaptım.
Ama yakın zamana kadar kickboks yapıyordum sanki bu fitness ve total body antrenmanları beni kesmiyor

Inşallah canım yaa...bir de marifetmiş gibi 30umdan sonra sigaraya başladım.birkac aydır içiyorum.yurürken tıkanmam mı...kendimi dövecektim parkta
Canım evli misin bekar mı? Okuyor musun çalisiyor musun? Ilk 1 hafta pes etme ondan sonra hiç pes etmeyeceksin zaten emin ol. Cünkü göreceksin gidiyor kilolar

Mısır patlagı olmasaymiş bence gayet iyiydiyağsız tuzsuz muydu bari yawru?

Canım evli misin bekar mı? Okuyor musun çalisiyor musun? Ilk 1 hafta pes etme ondan sonra hiç pes etmeyeceksin zaten emin ol. Cünkü göreceksin gidiyor kilolar
Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim

Evliyim canım, 2 çocuk annesiyim.çalısiyorum.aslinda bu kilolara hiç çıkmamıştım ama nasıl oldu, ne ara oldu ben de anlamadim
Halledilir bacım halledilir sen yeter ki canini sıkma pes etmeemin ol herkes destek olacak. Ben de geleli 1 bucuk ay fln oldu heralde bak gitti bile 6 buçuk kilo. Senin kilonda cok daha çabuk gider emin ol. Can sıkmak yok pes etmek yok.

istemesen de edecez bacım hiç merak etmebugün nasıl beslendin mesela?
Hemen yazayım menümü
Sabah 9.30
Tuzu alınmış peynir
5 tane yeşil zeytin
4 tane çeri domates
Roka maydanoz
Çay
Tb ekmeği yoktu, ekmek yemedim

Öğlen
1 kase çorba
Ton balıklı salata

Ara
5 fındık
Türk kahvesi

Akşam
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı

3litre kadar su
Sporumu da yaptim

Mükemmelsin canım harika vallabenden kat kat iyi menün. Ben seni değil sen beni takip etşimdi akşam acikirsan asla ama asla kacamak yapma okey? Iç tarçınli sütünü bak nasil tok tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…