Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Güzel canım.istikrarla bu şekilde harika kilo verirsin
İnşallah canım

Çok güzel bir menü olmus canım, keşke ben de balık yiyebilsem ama hiç sevmiyorum

Bebeş geliyo sefa gelsin hoş gelsin inş Allah az önce namazda çok dua ettim şükürler olsun Rabbime birinin daha yüzünü güldürdü hamdolsun alemlerin Rabbine Allahım vakti zamanı gelince saglıkla sihhatle kucağına almaya nasip eder kuzum benim bundan sonra dikkat et kendine

Allah razı olsun canımmm ayyyy şoktayım hala cidden

Kim olsa şoka girer çok haklısın en kötü günün böyle olsun inş Allah darısı keseyi görmeye doktora gitmene gerek yok 15gğn sonra keseyi görmeye git

B bibliyofil_k ilk adım var gibi canım. Hadi hayırlı olsun ama 15 gün bekleme değerin düzenli artışından emin olman lazım. 2 günde bir kan tahlili yaptır canım.

yok söylemedim test yaptığımdan bile haberi yok. eğer yoksa üzülmesin diye söylemek istemedim. çıkarsa da eve gidince söyleyeceğim canım.
kızzz dur bak ben çok istemiştim de tutamayıp yetiştirmiştim hemenmum ışığında masa hazırla bir çift de çocuk ayakkabısı al küçüklerden.masanın ucuna koy sende hazırlan güzelce.süpriz yap.benim içimde kadı

B bibliyofil_k ilk adım var gibi canım. Hadi hayırlı olsun ama 15 gün bekleme değerin düzenli artışından emin olman lazım. 2 günde bir kan tahlili yaptır canım.
Oda ayrı bi stres evet 2günde kan vermek gerçi ben Verdim de ne oldu yine sonum amaliyat masasında bitti doktor düşmemesi için ilaç vermese kendi kendine düşecekmiş ilaç yüzünden bebek tüpte tutunmuş büyümüş

Bende geçen sene geciktim test yaptım değerim 19 çıktı. Bi sevinç bi mutluluk sorma. 2 gün sonra bi daha yaptırdım 28 çıktı. Derken bi baktım adet oldum. sonra değerim düştü kimyasal gebelikmiş meğer Normal bi gebelik olaydı şimdi 3 aylık bebeğim olacaktı. Herşeyin hayırlısı Rabbim en hayırlı zamanda veriyor zaten.

Allah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir daha

Allah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir daha
Gözün aydın bebeeemmCanım degerin 2 günde iki katina cikmasi lazim. Yarin degil de bir sonraki gün yaptır bence. Daha ćok yeni belli ki.Allahım kucağını boş bırakmasın kuzum

bu arada tomrs menun az gibi ama arada sarma miktarı çok bide öğlenki zeytin oda fazla menemen yağlı bide zeytindede yağ var dengeli olmamis üstüne sarma biraz dengessiz olmus canim
Evett haklısın canm. Yeşil zeytin kendim yaptığım salamuraseklinde. Çok büyük boyutta değil cannm. Akşam yemeğim sarmaydi canm. Severim dayanamadım yedim.emzikliyim buarada. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…