İnşallah canımGüzel canım.istikrarla bu şekilde harika kilo verirsin
28 Mart menü ;
Kahvaltı ;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
10 yeşil zeytin (çok oldu )
1 kase tavuksuyu çorba
Ara ;1 portakal
Akşam ; 1 ızgara balık
Turp +yeşil salata
Ara ;sade türk kahvesi
Sade soda
Ara ;5 badem
Kayısılı Form çayı
2 kuru kayısı
2,5 lt su
Teşekkür ederim canımGüzel afiyet olsun
Sagol canim..İnşallah canım
Çok güzel bir menü olmus canım, keşke ben de balık yiyebilsem ama hiç sevmiyorum
Allah razı olsun canımmm ayyyy şoktayım hala ciddenBebeş geliyo sefa gelsin hoş gelsin inş Allah az önce namazda çok dua ettim şükürler olsun Rabbime birinin daha yüzünü güldürdü hamdolsun alemlerin Rabbine Allahım vakti zamanı gelince saglıkla sihhatle kucağına almaya nasip eder kuzum benim bundan sonra dikkat et kendine
Kim olsa şoka girer çok haklısın en kötü günün böyle olsun inş Allah darısı keseyi görmeye doktora gitmene gerek yok 15gğn sonra keseyi görmeye gitAllah razı olsun canımmm ayyyy şoktayım hala cidden
ben hep burdayım yemeden içmeden kesildim yarın 500 gram veririm
ben boştayım bugünIsteyim kuzum , calis calis calissen nasilsin? Nasil geciyor gunun?
Kim olsa şoka girer çok haklısın en kötü günün böyle olsun inş Allah darısı keseyi görmeye doktora gitmene gerek yok 15gğn sonra keseyi görmeye git
kızzz dur bak ben çok istemiştim de tutamayıp yetiştirmiştim hemenyok söylemedim test yaptığımdan bile haberi yok. eğer yoksa üzülmesin diye söylemek istemedim. çıkarsa da eve gidince söyleyeceğim canım.
artar canım hiç sitrese koyma kendini.gözün aydın.mucizen buldu seni bak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhşu an şoktayım hepinize çok teşekkürler inşallah değerim sağlıklı bir şekilde artar inanamıyorum hala
Oda ayrı bi stres evet 2günde kan vermek gerçi ben Verdim de ne oldu yine sonum amaliyat masasında bitti doktor düşmemesi için ilaç vermese kendi kendine düşecekmiş ilaç yüzünden bebek tüpte tutunmuş büyümüşB bibliyofil_k ilk adım var gibi canım. Hadi hayırlı olsun ama 15 gün bekleme değerin düzenli artışından emin olman lazım. 2 günde bir kan tahlili yaptır canım.
cumaya alıyorum randevuyu dimi kızlar cuma ölçtüreyim
Oda ayrı bi stres evet 2günde kan vermek gerçi ben Verdim de ne oldu yine sonum amaliyat masasında bitti doktor düşmemesi için ilaç vermese kendi kendine düşecekmiş ilaç yüzünden bebek tüpte tutunmuş büyümüş
Allah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir dahaBende geçen sene geciktim test yaptım değerim 19 çıktı. Bi sevinç bi mutluluk sorma. 2 gün sonra bi daha yaptırdım 28 çıktı. Derken bi baktım adet oldum. sonra değerim düştü kimyasal gebelikmiş meğerNormal bi gebelik olaydı şimdi 3 aylık bebeğim olacaktı. Herşeyin hayırlısı Rabbim en hayırlı zamanda veriyor zaten.
Gözün aydın bebeeemmAllah herseyin hayirlisini versin benim de dusuk çıktı ister istemez korktum acaba yarin mi test yaptirsam bir daha
aýyyyyyyyyy ne görüyorum ben hamilesinkızlar acil bakar mısınız 2.çizgi silik mi ?
Evett haklısın canm. Yeşil zeytin kendim yaptığım salamuraseklinde. Çok büyük boyutta değil cannm. Akşam yemeğim sarmaydi canm. Severim dayanamadım yedim.emzikliyim buarada. Teşekkürlerbu aradatomrs menun az gibi ama arada sarma miktarı çok bide öğlenki zeytin oda fazla menemen yağlı bide zeytindede yağ var dengeli olmamis üstüne sarma biraz dengessiz olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?