Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kizlar burda cokk saglikli besleniyorum ama acaip koşturuyorum. Dun 13bin adim attim ve yarim saat kosu bandinda kostum.
Kafa dagitiyorum anlayacaginiz.
Hepinizi cok ozledim.

Sadece 5 kişinin menüsü var diğer başlıkta. 1. Sayfada linki var arkadaslar, buraya eklediğiniz menüleri diğer tarafa da eklemeyi unutmayın.

arkadaşlar günaydın, ben resmen hafta sonu 1 kez kaçamak yapıp ayvalık tostu yedim akşam üstü 4 gibi yedim akşam yemeği yemedim o yüzden. diyetisyene de başlıycam düşüncesiyle rahatım ama şişiyorum resmen ya ama bitti artık dün itibariyle çok ama çok sıkı tutuyorum işi. kaldığım yerden devam. bu arada kilo da almışım napacam ben

Güneydın kızlar dün giremedim ne menü ne spor yazamadım. Aksam 6 da bir saat uyuyayim diye yattim ama kalkamadim. Sabah 8 de kalktim. Okula da geç kaldım. Basim ağrıyor şu an rüya aleminde gibiyim. Kahvalti da yapamadim

2 nisan menü,
sabah;
1 adet haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 5 siyah zeytin, 1 parça beyaz peynir
ara: yok
öğlen: 3 yemek kaşığı ev yoğurdu, yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 küçük muz, 5 badem 1 günkurusu
ara: şekersiz türk kahvesi, 1 küçük hurma
akşam, yarım kase mercimek çorbası, 5 tane serçe parmak boyutunda tire köfte, salata
ara yok
2 buçuk litre su

Spor var mı baci?

gunaydin kızlar benim menülerim çok bozuldu kendimi tpoarlamam lazim ama motivasyonum resmen coktu o yüzden yazasımda gelmiyor

Günaydın kizlar burda cokk saglikli besleniyorum ama acaip koşturuyorum. Dun 13bin adim attim ve yarim saat kosu bandinda kostum.
Kafa dagitiyorum anlayacaginiz.
Hepinizi cok ozledim.
Bizde seni özlüyorum canım benim nasıl güzel kalplisin sen. Bende spora başlamadan önce kafamı neyle dağıtacağımı bilmezdim meğerse ilacımız spormuş

Akiam yemeğini yememen iyi olmuş ama sen haftasonu buraya hiç girmedin yoksa ben mi görmedim bende yoğundum çünkü. Bir daha yok herkes pazartesi sıkı diyete başlıyordu güya.

Son bir saat yazdınmı. Hayırdır niye bozuldu dünün kuzum böyle

Bizde seni özlüyorum canım benim nasıl güzel kalplisin sen. Bende spora başlamadan önce kafamı neyle dağıtacağımı bilmezdim meğerse ilacımız spormuş
Evet ve aletlerle yapmak cok daha zevkli. Burda olduğum sure boyunca aksamlari hep yapmaya çalışacağım ve kesin 10bin adimi gececegim.
Acik bufe yemeklercanim tatli istemiyor bile. Sebze ve et yemekleri yiyorum ve bol salata. Sanirim zayıflamaktqn cok saglikli olmak saglikli hisssetmek önemli olan. Bu bilincte olunca devami kendiliginden geliyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…