Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tartıda görürüm ben seni haftaya o zaman ömründe yemedigin dayagı benden yiycen demekki

Amaniin korkutma benii

elifff_9595 canim ne yaptin? Bagirsaklari temizlemek icin? Su diyeti mi?

Bağırsak değil de bağışlılık sistemimi yenilemek için yaptım. Su diyeti yani sadece su içtim 3 gün boyunca yarın sabah yemeye başlıcam inşallah.
Zayıflama amacıyla değil..üç günde iki kilo kadar kayıp oldu ama bunun çoğunluğu yemek yemeye başlayınca geri geliyor yağdan gitmediği için.
Zaten dediğim gibi benim amacım vücut direncini arttırmaktı:)

Takim menülerimiz isimli konudaki güncel spor listesine alıntı yapıp ekliyoruz, ertesi gün saat 11e kadar. Yoksa sporlar geçersiz oluyor. Puanlar yanıyor.
Anam tartıyamı yetişeyim akşam menümümü yazayım sporumumu bildireyim şaşırdım

Bircok doktorun onerdigi bir yontem. Cok iyi yapmissin canim. Bazi doktorlar haftada birgun yapilmali diyor. Banada onermisti doktorum.

Yorma kendini sistematik yap temizlik. Bir gün camlar kapılar. Sonraki günlerde her gün bir yeri yap.Mayısta kadın tutucam o zamana kadar en azından her gün bir odayı temizlicem. Fayans we halılarıda kadına bırakırım artık. Önemli olan kendini yormadan yapmak. Düzenli çalışmak

Çok merak ettim acaba kilo werdin mi haber wermeyi unutma. Yemekleride kısarak tüket birden yüklenme kendine

Hayirli geceler kizlar...
Haftasoni gecmis olsuna gelenlerler oldu..
Giremedim..
Telefonda arizlandi format istiyomus galiba..musait olunca girerim dedim..bugunde giremedim..
Telefna bakinca basim donuyo..
Kbb ye gittim hamdolsun bosey yok..
Tamamen sinirsel birsey olabilecegini soylediler..
Olmadi bir psikolojik destek alirim..kendimi iyi hossediyorum,kendimce bi skintim yok ama bunyem yorgun...
Hamilelikte ortaya cikan safra tasimin agri krizleri bni cok yipratti..dokuz ay o tasin sancisini cektim..en fazla agrimadigi zaman iki haftadir..her gece acillerde sabahlafim resmen...
Sonra doguma acil girdim..dogumu baslatti..
Sancili bir surec gecirdim..
Su aralar iyi degilim gibi bilmiyorum..huzursuz ediyo beni bu nas donmelerim..
Bu arada norolojiye gidicegim,ordanda birsey cikmaz insaallah ki psikologa gidicem

Canım nasıl öerak ettim seni ya eski merve nerelerde dedim bi aksilikmi var çok şükür bu günümüze. Girmen gereken heryere git son çare psikolog bence. Birde onların verdiği ilaçları içme sakın bağımlılık yapıyor annemden biliyorum yani euhu çekiliyor insanın

Bu arada netimde bitti..ayin onunda yenilenicek..tabiki burayi birakmadim birakmicam..sadece su aralar bni idare etmenizi istiyorum..
Yoksa gercekten aklimdasiniz..
Suam bile oyle basim agriyor ki..

Bende oyle dusunuyorum..
İlac kullanmayi bende istemyorum ki kullanmamda..
Psikologa giderim rehalbilite amacli...

02 Nisan Pazartesi menüsü ;

Sabah 08.00 ılık elma sirkeli limonlu su

Kahvaltı 13.00;1 haşlanmış yumurta
2 domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 adet biber

17.30;1 beyaz çay
1 portakal

Akşam 20.00;
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon beğendili etli yemek
1 küçük kase lahanalı yoğurt

21.30; yeşil çay
6 badem
5 ceviz
01.30; uyku

2,5 lt su

Son düzenleme:
Yeşil çayı çok geç içme uykusuzluğa neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…