- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Tartıda görürüm ben seni haftaya o zaman ömründe yemedigin dayagı benden yiycen demekki
elifff_9595 canim ne yaptin? Bagirsaklari temizlemek icin? Su diyeti mi?
Takim menülerimiz isimli konudaki güncel spor listesine alıntı yapıp ekliyoruz, ertesi gün saat 11e kadar. Yoksa sporlar geçersiz oluyor. Puanlar yanıyor.Dün en az 10 km yol yürüdüm
Anam tartıyamı yetişeyim akşam menümümü yazayım sporumumu bildireyim şaşırdımTakim menülerimiz isimli konudaki güncel spor listesine alıntı yapıp ekliyoruz, ertesi gün saat 11e kadar. Yoksa sporlar geçersiz oluyor. Puanlar yanıyor.
Alışırsın zamanla. İlk zamanlar bocalama normal.Anam tartıyamı yetişeyim akşam menümümü yazayım sporumumu bildireyim şaşırdım
Yok kız 1,5 haftalık o kilo, 3 günde 100 gram aldım hatta 72,0 idi kilom cuma günüasya_01 ICanDoThis kızlaaarr 3 günde 1 kilooo sabit gelenlere üç beş tüyo verir misiniz vallahi ne zamandır bendende böyle gitmiyor çok merak ettim @Edebiye 006 gel dinleyelim kız
Bircok doktorun onerdigi bir yontem. Cok iyi yapmissin canim. Bazi doktorlar haftada birgun yapilmali diyor. Banada onermisti doktorum.Amaniin korkutma benii
Bağırsak değil de bağışlılık sistemimi yenilemek için yaptım. Su diyeti yani sadece su içtim 3 gün boyunca yarın sabah yemeye başlıcam inşallah.
Zayıflama amacıyla değil..üç günde iki kilo kadar kayıp oldu ama bunun çoğunluğu yemek yemeye başlayınca geri geliyor yağdan gitmediği için.
Zaten dediğim gibi benim amacım vücut direncini arttırmaktı:)
Yorma kendini sistematik yap temizlik. Bir gün camlar kapılar. Sonraki günlerde her gün bir yeri yap.Mayısta kadın tutucam o zamana kadar en azından her gün bir odayı temizlicem. Fayans we halılarıda kadına bırakırım artık. Önemli olan kendini yormadan yapmak. Düzenli çalışmakEvet öyle.sobayi eşimle kaldırdım biraz önce.bir kaç günümü ayırıp cam kapı perde de dezenfekte ettim mi bayram a kadar rahat oh mis.dinlene dinlene yapıcam yoksa ev çocuk yemek spor his oluyor insan.haa birde ders çalışmam gerek
Çok merak ettim acaba kilo werdin miAmaniin korkutma benii
Bağırsak değil de bağışlılık sistemimi yenilemek için yaptım. Su diyeti yani sadece su içtim 3 gün boyunca yarın sabah yemeye başlıcam inşallah.
Zayıflama amacıyla değil..üç günde iki kilo kadar kayıp oldu ama bunun çoğunluğu yemek yemeye başlayınca geri geliyor yağdan gitmediği için.
Zaten dediğim gibi benim amacım vücut direncini arttırmaktı:)
Aynen öyle en geç 12Kg yazdım oldumu göremiyorum. Cuma we ptesi 12:00 dimi ?
Canım nasıl öerak ettim seni ya eski merve nerelerde dedim bi aksilikmi var çok şükür bu günümüze. Girmen gereken heryere git son çare psikolog bence. Birde onların verdiği ilaçları içme sakın bağımlılık yapıyor annemden biliyorum yani euhu çekiliyor insanınHayirli geceler kizlar...
Haftasoni gecmis olsuna gelenlerler oldu..
Giremedim..
Telefonda arizlandi format istiyomus galiba..musait olunca girerim dedim..bugunde giremedim..
Telefna bakinca basim donuyo..
Kbb ye gittim hamdolsun bosey yok..
Tamamen sinirsel birsey olabilecegini soylediler..
Olmadi bir psikolojik destek alirim..kendimi iyi hossediyorum,kendimce bi skintim yok ama bunyem yorgun...
Hamilelikte ortaya cikan safra tasimin agri krizleri bni cok yipratti..dokuz ay o tasin sancisini cektim..en fazla agrimadigi zaman iki haftadir..her gece acillerde sabahlafim resmen...
Sonra doguma acil girdim..dogumu baslatti..
Sancili bir surec gecirdim..
Su aralar iyi degilim gibi bilmiyorum..huzursuz ediyo beni bu nas donmelerim..
Bu arada norolojiye gidicegim,ordanda birsey cikmaz insaallah ki psikologa gidicem
Bende oyle dusunuyorum..Canım nasıl öerak ettim seni ya eski merve nerelerde dedim bi aksilikmi var çok şükür bu günümüze. Girmen gereken heryere git son çare psikolog bence. Birde onların verdiği ilaçları içme sakın bağımlılık yapıyor annemden biliyorum yani euhu çekiliyor insanın
Hoşgeldin minnoş nerelerdesin. Uyuyamı kaldın yoksaSelam kızlar
Ben geldim ,nasılsınız ?
Menümü ekleyeyim
Yeşil çayı çok geç içme uykusuzluğa neden oluyor02 Nisan Pazartesi menüsü ;
Sabah 08.00 ılık elma sirkeli limonlu su
Kahvaltı 13.00;1 haşlanmış yumurta
2 domates
Salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 adet biber
17.30;1 beyaz çay
1 portakal
Akşam 20.00;
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon beğendili etli yemek
1 küçük kase lahanalı yoğurt
21.30; yeşil çay
6 badem
01.30; uyku
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?