Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

3 Nisan menüm:
Sabah 06:00
2 kuru incir, yağsız omlet, 2 çatal peynir, bir tane ekmek niyetine ballı diyet kek
09:30 Ara: 2 tane eti form bisküvi
12:00 Öğlen: 1 kase çorba, 1 tane fırında tavuk butu, 3-4 kaşık içli pilav
14:00 Ara: 1 avuç fındık ve 1 avuç leblebi
Akşam: Yoğurt, birkaç parça haşlanmış tavuk ve yanına bir meyve.

Canim menün guzel afiyet olsun. Çok erken paylaştın ama. Akşamı yedin mi simdiden?

Spor var mı baci?

yok ya spor yapamadım, yemekten ksıınca spora mecalim kalmıyor. bir de bu hafta çok yoğunum, spora çok zor

Akiam yemeğini yememen iyi olmuş ama sen haftasonu buraya hiç girmedin yoksa ben mi görmedim bende yoğundum çünkü. Bir daha yok herkes pazartesi sıkı diyete başlıyordu güya.
haftasonu mini tatil gibi bişey yaptık. hiç yoktum. zaten yediklerimi paylaşmak istemedim diyet yapmayınca insanların da canını çektirmeye gerek yok. ama sanırım 8 ay sonra ilk defa regl olcam gibi belirtiler var. ondan da aşırı şişiyorum ama çoook mutluyum en azından ödemim gidecek

kaçamaktan sonra dengeleyince bence çok sıkıntı olmuyor. ama yedim zaten diyip devam edince o iş olmuyor
Allah'tan sabah az kalori almıştım. Yoksa sonu fena olacaktı.. Akşama kalorisi az diye taze fasulye pişirdim valla. Cacık yaptım yanına bir de, bol bol içip mideyi doldurayım diye.

Allah'tan sabah az kalori almıştım. Yoksa sonu fena olacaktı.. Akşama kalorisi az diye taze fasulye pişirdim valla. Cacık yaptım yanına bir de, bol bol içip mideyi doldurayım diye.
ohhh güzel menü,
afiyet olsun şimdiden, akşam yapabiliyorsa 3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın koy ye, bol su iç, sabah eksi bile görürsün

ohhh güzel menü,
afiyet olsun şimdiden, akşam yapabiliyorsa 3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın koy ye, bol su iç, sabah eksi bile görürsün
Tarçın bende acayip ters tepiyor. Ne zaman tuketsem tatli isteğimi kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum. O yüzden denemek gelmedi içimden.. Zencefilli yesem sadece olmaz mı?

Tarçın bende acayip ters tepiyor. Ne zaman tuketsem tatli isteğimi kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum. O yüzden denemek gelmedi içimden.. Zencefilli yesem sadece olmaz mı?
olur tabi, tarçınsız yap
ben tarçını sevmiyorum o yüzden çay kaşığının ucuyla koklatıyorum. diğerlerinden de 1 çay kaşığı koyuyorum fazla koymana gerek yok

Ben de bir gün patlattım. Ufaklığa cokokrem almıştım, 2 dilim ekmekle yedim.. Ama akşama dengeleyecegim inşallah.
yine de olsun 2 dilim ekmek ve biraz cikolata benim son 4 gundur yediklerimi yazsam yazamam hepsini hatirlayamam yani

3 nisan menü

Kahvaltı saat 7.30

Bir bardak muzlu süt

Öğle saat 11.40

Bir tarçınlı elma

Akşam saat 17.10

1 kase yeşil salata (maydanoz nane roka)
1 küçük tabak sotelenmiş kabak+biber
2 yemek kaşığı yoğurt
5 tane tuzsuz yer fıstığı

Su 2lt

Kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum üç gün açlığın üstüne..

3 nisan salı menü
10.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
2 ince dilim tavuk salam

14.00
10 badem
5 diyet bisküvi(80 kalori)

15.00
Yarım haşhaşlı gözleme

17.45
1 kase ezogelin corbasi
1 kase yogurt

Kızlar toparlamaya mecburuz...Hepimiz dagitmisiz yaa.yarın güzel menülerimi zi paylaşalım.bayrama bişey de kalmadı yaa

3 nisan menüm
Sabah 8.30
Domates, salatalık
6 tane yeşil zeytin
100 gr kadar beyaz peynir

Öğlen 13.30
Peynirli yeşil salata

Ara: kayısı çayı

Akşam 17.30
6 tane sarma
1kase yogurt

Ara : kayısı çayı

Su 3lt olmuştur
Spor 30 dk yürüyüş

3 nisan menusu
Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
8 adet siyah zeytin
10 badem
1 domates

Öğle 13:00
7 yk mantar sote
2yk yoğurt
2 kuru kayısı

Ara: 15:00
Sade Türk kahvesi

Akşam 18:30
1 tabak taze fasulye
Haşlanmış ıspanak
2 yk yoğurt
Melisa çayı

Su : 3,5lt
Spor: 30 dk yürüyüş

Masallah bacim.menun cok güzel. Ekmeği tamamen kestin mi?diyetisyen tavsiyesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…