- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Canim menün guzel afiyet olsun. Çok erken paylaştın ama. Akşamı yedin mi simdiden?3 Nisan menüm:
Sabah 06:00
2 kuru incir, yağsız omlet, 2 çatal peynir, bir tane ekmek niyetine ballı diyet kek
09:30 Ara: 2 tane eti form bisküvi
12:00 Öğlen: 1 kase çorba, 1 tane fırında tavuk butu, 3-4 kaşık içli pilav
14:00 Ara: 1 avuç fındık ve 1 avuç leblebi
Akşam: Yoğurt, birkaç parça haşlanmış tavuk ve yanına bir meyve.
bende de durum ayni "(dün hepimiz menüyü patlatmışız.çok fena vicdn azabı çektim
dün hepimiz menüyü patlatmışız.çok fena vicdn azabı çektim
Ben de bir gün patlattım. Ufaklığa cokokrem almıştım, 2 dilim ekmekle yedim.. Ama akşama dengeleyecegim inşallah.bende de durum ayni "(
Spor var mı baci?
haftasonu mini tatil gibi bişey yaptık. hiç yoktum. zaten yediklerimi paylaşmak istemedim diyet yapmayınca insanların da canını çektirmeye gerek yok. ama sanırım 8 ay sonra ilk defa regl olcam gibi belirtiler var. ondan da aşırı şişiyorum ama çoook mutluyum en azından ödemim gidecekAkiam yemeğini yememen iyi olmuş ama sen haftasonu buraya hiç girmedin yoksa ben mi görmedim bende yoğundum çünkü. Bir daha yok herkes pazartesi sıkı diyete başlıyordu güya.
kaçamaktan sonra dengeleyince bence çok sıkıntı olmuyor. ama yedim zaten diyip devam edince o iş olmuyorBen de bir gün patlattım. Ufaklığa cokokrem almıştım, 2 dilim ekmekle yedim.. Ama akşama dengeleyecegim inşallah.
Allah'tan sabah az kalori almıştım. Yoksa sonu fena olacaktı.. Akşama kalorisi az diye taze fasulye pişirdim valla. Cacık yaptım yanına bir de, bol bol içip mideyi doldurayım diye.kaçamaktan sonra dengeleyince bence çok sıkıntı olmuyor. ama yedim zaten diyip devam edince o iş olmuyor
ohhh güzel menü,Allah'tan sabah az kalori almıştım. Yoksa sonu fena olacaktı.. Akşama kalorisi az diye taze fasulye pişirdim valla. Cacık yaptım yanına bir de, bol bol içip mideyi doldurayım diye.
Tarçın bende acayip ters tepiyor. Ne zaman tuketsem tatli isteğimi kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum. O yüzden denemek gelmedi içimden.. Zencefilli yesem sadece olmaz mı?ohhh güzel menü,
afiyet olsun şimdiden, akşam yapabiliyorsa 3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın koy ye, bol su iç, sabah eksi bile görürsün
olur tabi, tarçınsız yapTarçın bende acayip ters tepiyor. Ne zaman tuketsem tatli isteğimi kesiyor ama bir kaç saat sonra resmen saldiriyorum. O yüzden denemek gelmedi içimden.. Zencefilli yesem sadece olmaz mı?
yine de olsun 2 dilim ekmek ve biraz cikolata benim son 4 gundur yediklerimi yazsam yazamam hepsini hatirlayamam yaniBen de bir gün patlattım. Ufaklığa cokokrem almıştım, 2 dilim ekmekle yedim.. Ama akşama dengeleyecegim inşallah.
YYarın daha dikkat edicem ben de ya bugün makarna yedimbende de durum ayni "(
Şahane canım Afiyet olsun3 nisan salı menü
10.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
2 ince dilim tavuk salam
14.00
10 badem
5 diyet bisküvi(80 kalori)
15.00
Yarım haşhaşlı gözleme
17.45
1 kase ezogelin corbasi
1 kase yogurt
Masallah bacim.menun cok güzel. Ekmeği tamamen kestin mi?diyetisyen tavsiyesi mi?3 nisan menusu
Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
8 adet siyah zeytin
10 badem
1 domates
Öğle 13:00
7 yk mantar sote
2yk yoğurt
2 kuru kayısı
Ara: 15:00
Sade Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak taze fasulye
Haşlanmış ıspanak
2 yk yoğurt
Melisa çayı
Su : 3,5lt
Spor: 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?