- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Msallah cnaim supersin ne dyimMillet ne zararli seyler yiyor kızartmalar yagli yagli borekler. Hic canim istemiyo. Sanirim yemeye yemeye alistim. Sağlıklı beslenmek cok guzel kızlar :)
Haklisin canim. Guzel bir hatirlatmaRAMAZAN BAYRAMINA HEDEF KOYMUŞTUK !!
RAMAZANA SON 74 GÜÜÜNN !!!
ÇOK AZ KALDI KIZLAR DAHA AZİMLİ OLMALIYIZ YAZA FİT GİRMELİYZZ !!!
Dun benim de cok fenaydi canim. Bugun yeniden basliyorum artikdun kizi hastaneye goturdum kahvaltı yapmadan çıktım 2 hurma yedim sabah kalktığımda sonra şu eti form buğday patlagu var bi paket ondan yedim 1 bardak hazır ayran içtim sonra bir paket çubuk krateri kizimla beraber yedik eve geldim 1 kase yoğurt c 1 kase kıymalı patlıcan yedim 1 dilim pizza 4 hurma dururmuyum hayir yarim saat sonra tezgah ustunde duran dunden kalmis yarim ekmek tost biraz kuruydu ama cok guzeldi
akşam hiç bişey yemiycem demiştim kendime ama 1 yeşil elma 5 6 tane topi tanem minik pocalar var ya onunda yarısı bu cikolatayla poçayı yediğimiz saat 12 di
ben felç ben ölü ben saf disi
napcaz böyle ya yap boz tahtası gibiyizDun benim de cok fenaydi canim. Bugun yeniden basliyorum artik
Ben de cok kiziyorum kendime. Off az once de evde bayramda cocuklara aldigimiz cikolatali cips gibi birsey var onubuldum. Hemen yedim 2 tane sonra dedim ne yapiyorsun off aldim attim butun paketi cope, yoksa yiyip bitirecegim hepsininapcaz böyle ya yap boz tahtası gibiyiz
Haklisiin canim aslinda 3 4 hafta kacamaksiz gecse alisirim belkiHepimizin sorunu aynı aslında.. sağlıklı yemeyi yerleştirmemiz gerek o bilinçte yememiz gerek ama biz diyet diyet diyet diye şartladığımız için kendimizi aklımız hep yemekte oluyor veya bi kaçamak yapınca devamı geliyor..
3-4 hafta en azından sıfır kaçamaksız geçirsek o dönemde zaten alışıyor insan gördüğünde bile canı istemez hale geliyor.
Üzülen yine hep biz oluyoruz kendi kendimizi üzüyoruz ne tuhaf bişey ne zor bişey bende anlamadım gitti.
Ama birbirimize destek olmak için burdayız..sıkı sıkı sarılalım bu işe :)
Valla anlamadim uykusuzluktan vücut iflas etti heraldeSon bir saat yazdınmı. Hayırdır niye bozuldu dünün kuzum böyle
Abooow napacaz o zmnCumartesi aksam eve döneceğim. Cuma nasıl bildirim yapacam ki burda tarti yok
Çok geçmiş olsun canım. Allah yar ve yardımcın olsunHayirli geceler kizlar...
Haftasoni gecmis olsuna gelenlerler oldu..
Giremedim..
Telefonda arizlandi format istiyomus galiba..musait olunca girerim dedim..bugunde giremedim..
Telefna bakinca basim donuyo..
Kbb ye gittim hamdolsun bosey yok..
Tamamen sinirsel birsey olabilecegini soylediler..
Olmadi bir psikolojik destek alirim..kendimi iyi hossediyorum,kendimce bi skintim yok ama bunyem yorgun...
Hamilelikte ortaya cikan safra tasimin agri krizleri bni cok yipratti..dokuz ay o tasin sancisini cektim..en fazla agrimadigi zaman iki haftadir..her gece acillerde sabahlafim resmen...
Sonra doguma acil girdim..dogumu baslatti..
Sancili bir surec gecirdim..
Su aralar iyi degilim gibi bilmiyorum..huzursuz ediyo beni bu nas donmelerim..
Bu arada norolojiye gidicegim,ordanda birsey cikmaz insaallah ki psikologa gidicem
ayyyy 74 gün mü kalmışşşRAMAZAN BAYRAMINA HEDEF KOYMUŞTUK !!
RAMAZANA SON 74 GÜÜÜNN !!!
ÇOK AZ KALDI KIZLAR DAHA AZİMLİ OLMALIYIZ YAZA FİT GİRMELİYZZ !!!
dün hepimiz menüyü patlatmışız.çok fena vicdn azabı çektimDun benim de cok fenaydi canim. Bugun yeniden basliyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?