Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dun kizi hastaneye goturdum kahvaltı yapmadan çıktım 2 hurma yedim sabah kalktığımda sonra şu eti form buğday patlagu var bi paket ondan yedim 1 bardak hazır ayran içtim sonra bir paket çubuk krateri kizimla beraber yedik eve geldim 1 kase yoğurt c 1 kase kıymalı patlıcan yedim 1 dilim pizza 4 hurma dururmuyum hayir yarim saat sonra tezgah ustunde duran dunden kalmis yarim ekmek tost biraz kuruydu ama cok guzeldi
akşam hiç bişey yemiycem demiştim kendime ama 1 yeşil elma 5 6 tane topi tanem minik pocalar var ya onunda yarısı bu cikolatayla poçayı yediğimiz saat 12 di
ben felç ben ölü ben saf disi

Dun benim de cok fenaydi canim. Bugun yeniden basliyorum artik

Hepimizin sorunu aynı aslında.. sağlıklı yemeyi yerleştirmemiz gerek o bilinçte yememiz gerek ama biz diyet diyet diyet diye şartladığımız için kendimizi aklımız hep yemekte oluyor veya bi kaçamak yapınca devamı geliyor..
3-4 hafta en azından sıfır kaçamaksız geçirsek o dönemde zaten alışıyor insan gördüğünde bile canı istemez hale geliyor.
Üzülen yine hep biz oluyoruz kendi kendimizi üzüyoruz ne tuhaf bişey ne zor bişey bende anlamadım gitti.
Ama birbirimize destek olmak için burdayız..sıkı sıkı sarılalım bu işe :)

napcaz böyle ya yap boz tahtası gibiyiz
Ben de cok kiziyorum kendime. Off az once de evde bayramda cocuklara aldigimiz cikolatali cips gibi birsey var onubuldum. Hemen yedim 2 tane sonra dedim ne yapiyorsun off aldim attim butun paketi cope, yoksa yiyip bitirecegim hepsini

LAHANA DİYETİ
kahvaltı elma lahana çorbası
bitki çayı (yeşil çay-biberiye)
1 lt su içtim şimdiye kadar

Haklisiin canim aslinda 3 4 hafta kacamaksiz gecse alisirim belki

öğlen
elma ve tavuk çorbasına lahana çorbası karıştırdım
şekersiz türk kahvesı içtım

3 Nisan menüm:
Sabah 06:00
2 kuru incir, yağsız omlet, 2 çatal peynir, bir tane ekmek niyetine ballı diyet kek
09:30 Ara: 2 tane eti form bisküvi
12:00 Öğlen: 1 kase çorba, 1 tane fırında tavuk butu, 3-4 kaşık içli pilav
14:00 Ara: 1 avuç fındık
Akşam: Yoğurt ve yanına bir meyve.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yar ve yardımcın olsun

selam kızçeler pazara gidio geldim bir iki kapı sildim yeni bitti işim.paşam yatıyor uyansın yürüyüşe çıkacam.ayy kızlar bozdum dün ben yaa diyeti nazara mı geldim nesiz napıyorsunuz ne alemdesiniz?

RAMAZAN BAYRAMINA HEDEF KOYMUŞTUK !!
RAMAZANA SON 74 GÜÜÜNN !!!

ÇOK AZ KALDI KIZLAR DAHA AZİMLİ OLMALIYIZ YAZA FİT GİRMELİYZZ !!!
ayyyy 74 gün mü kalmışşşkız arada hatırlat bize böyle yaa.paşa uyansın hemennnn yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…