Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menün çok güzel canim

Masallah bacim.menun cok güzel. Ekmeği tamamen kestin mi?diyetisyen tavsiyesi mi?
Evet bacıı, ekmek haftada bir, bir dilim yiyorum kahvaltı, diyetisyene de gittim cumartesi günü, bana günde 6 dilim ekmek yazmış, şu an onun verdiği liste 2.000 kalori, ona henüz uyamayacağım.
Çünkü diz ağrımın geçmesi için çok acil hafiflemeliyim.

Canim benim menun kesinlikle cok guzel. Ama onunde vermen gereken cok kilo var. Ilk bastan boyle yersen sonra daha da azaltman lazim. Bence senin icin gunluk 2000 kalori gayet iyi ki sonra zamanla dusurebilesin kalorini.

Bayanlar spor yapın spoooooorrr

Hem kaçamak yapmaları azaltmış olursunuz hemde yediklerinize dikkat edersiniz hemde kendinizi iyi hissedersiniz. Alışana kadar zor ama alışınca kolay..en azından haftanın 5 günü kesin yapılmalı daha kolay kilo vermek için:)

3 NİSAN menü
Sabah 9.0
İki adet haşlanmış yumurta salatası, kipritkutusu peynir,6 yeşil zeytin, bir dilim ekmek,
Ara
Küçük anamur muz, 10 adet kurduğum siyah
Öğlen
Bir küçük kase çorba
Ara
Bir avuç yer fıstığı, 2adet kuru incir.
Akşam
5 yk bulgur pilav,bir kase paça iki üç parça yeşil soğan, iki dilim ekmek
2 litre su

Hastayım inan bugün yürüyeyim dedim. Boğaz kötü, çok kötü oldum. Eve geldims sıcak sıcak çay içeyim dedim. Biraz rahatladım ama hiç iyi değilim canm ya

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda başlayabilirsin inşallah :)

Sabah 9.30
2 haşlanmis yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 lira büyüklüğünde, 2 tane 1 lira kalınlığında 1 dilim sucuk
50gr süzme peynir
1 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal
Domates, salatalık

Öğlen 13:00
1 YK çokokrem
2-3 dilim ekmek

Akşam 19:30
7 kaşık taze fasulye
2 kase cacık
3 YK pirinç pilavı
Su 3 lt

3 nisan menü
sabah 10.30
yumurta salatasi (2 yumurta üzerine maydanoz dereotu tüz karabiber pulbiber zeytinyagi)
1 kase yogurt (tatcinli)
ara 13.30
4 kayısı
oglen15 30
1 kase tarhana c
3 yk yoğurtlu bakla
1 yk turşu kavuşması
ara
4 hurma
akşam
1 kase yoğurt tarcinli
10 hurma

selam kızçeler pazara gidio geldim bir iki kapı sildim yeni bitti işim.paşam yatıyor uyansın yürüyüşe çıkacam.ayy kızlar bozdum dün ben yaa diyeti nazara mı geldim nesiz napıyorsunuz ne alemdesiniz?
Sen zaten buraya ne sporunu ne menünü yazıyosun kaçamaklrını görüp kızamıyoruzdaa

Tavuklar olmasa ne kh li bir menü dicektim

ZATEN BİR BU GÜN DEĞİL SİZ BU HAFTA FULL KAÇAMAK YAPTINIZZ CUMA OLA HAYROLA.
Birde geçen cuma diyodukki ilk üçe girelim nerdeee

Canım o kadar açlığa süper bir menü
3 nisan salı menü
10.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
2 ince dilim tavuk salam

14.00
10 badem
5 diyet bisküvi(80 kalori)

15.00
Yarım haşhaşlı gözleme

17.45
1 kase ezogelin corbasi
1 kase yogurt
Hem gözleme hemde 5bisküvi bari üç yiyeydin 80kalori de 10badem kuruyemiş diye kalorisizmi
Afiyet olsun canım
Mis gibi bir menü
Koz iki üç dilim ekmek birde
Dört artı 10 hurma. Hurmada masum değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…