- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Menünün tamamını akşam yaz canım. Ve daha önce daha yeni başladın takıma böyle diyetlersiz kilo vermene bi bakalım demiştim. Dinlemedin bellikiLAHANA DİYETİ
kahvaltı elma lahana çorbası
bitki çayı (yeşil çay-biberiye)
1 lt su içtim şimdiye kadar
Ay desal bdv de geze geze hakaretten ban yemiş.
@Gulumse25mrv2855 DeryaOnDiet deyno karamelli_turta
Nerdesiniz kuzular hadi spordayız deyinde bu kulu sevindirin bari siz
Ben tahmin etmiştim. Çok sert yorumlar yapıyordu. Öğretim üyesi bir üye vardı, o konuda.Ay desal bdv de geze geze hakaretten ban yemiş.
@Gulumse25mrv2855 DeryaOnDiet deyno karamelli_turta
Nerdesiniz kuzular hadi spordayız deyinde bu kulu sevindirin bari siz
SüperGünaydın kizlarbugün erken kalkıp sporumu da erken yaptım.hava güzel, yaşamak daha da güzel
GünaydınGunaydn
Listeye eklemediysen diğer başlığa ekle hemenLAHANA DIYETI YAPIYORUM AKŞAM SPOR DA YAPTIM
Kemer merkeze cok yakın degilim canim eczane falan bulursam bildireceğimCanım ne demek anlayış falan biz bir aileyiz duymiyim bir daha öyle laflar. Imm perşembedende yapabilirsin hiçmi yoktur sağlık ocağında bile tartılsan kafi
ANLAMADIM DESEMListeye eklemediysen diğer başlığa ekle hemen
Canm spor yaptıktan sonra öyle oluyor. Bende de öyle olmuştu. Bir kacgun sonra etkisini gösteriyor. Sabretmek lazmBEN SABAH TARTILDUIM HATTA 100 GR ALMIŞIM
ANLAMADIM
Canım seni etiketliyerek üç dört kez yapma demiştimLAHANA DIYETI YAPIYORUM AKŞAM SPOR DA YAPTIM
Enerjinden bizede yollaaaaa ilk önce beni yataktan kaldırmaya yetecek kadar bir enerjiGünaydın kizlarbugün erken kalkıp sporumu da erken yaptım.hava güzel, yaşamak daha da güzel
1. Sayfada linkimiz var canım. Menü ve sporları orada da paylaşıyoruz. Bilmiyor musun?ANLAMADIM DESEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?