tamm canım teşekkür ederım lahana çorbası ve elma yedım sadeceCanm spor yaptıktan sonra öyle oluyor. Bende de öyle olmuştu. Bir kacgun sonra etkisini gösteriyor. Sabretmek lazm
canım vucudumu şaşırtmak amaçlı yaptım ne dıyetı yapcamı şaşırdımCanım seni etiketliyerek üç dört kez yapma demiştim
sanırım paylaştım1. Sayfada linkimiz var canım. Menü ve sporları orada da paylaşıyoruz. Bilmiyor musun?
Diğer topige girip bak, bu şekilde ekleyerek gidiyoruz. Menünu de diğer menüleri incele, o şekilde paylaşıyoruz. Spor puanları 1. Sayfada var.sanırım paylaştım
Canım şuan sadece sağlıklı ve yemeklere göre sayılı yiyerek başlayabilirsin menülerimizi örnek alabilirsin. gerektiği gibi beslenip veremiyorsak vücudu şaşırtırız. Sen daha gerektiği gibi beslenmeden sağlıklı menülere geçmeden kendini bir anda diyet hatta açlık moduna soktun. Yine önceki gibi çabuk pes etmene yol açacak bu. Herşey yavaş yavaş sabırla oluyor. Burda kimse iki ayda kilosunu verip gitmedi. En basiti ben 7aydır diyet yapıyorum.bana diyet önerınız var mı yada kafam baya karışık napcam ne etcem bılmıyorum
canım dıyet yaptım ben buraya gırmeden önceCanım şuan sadece sağlıklı ve yemeklere göre sayılı yiyerek başlayabilirsin menülerimizi örnek alabilirsin. gerektiği gibi beslenip veremiyorsak vücudu şaşırtırız. Sen daha gerektiği gibi beslenmeden sağlıklı menülere geçmeden kendini bir anda diyet hatta açlık moduna soktun. Yine önceki gibi çabuk pes etmene yol açacak bu. Herşey yavaş yavaş sabırla oluyor. Burda kimse iki ayda kilosunu verip gitmedi. En basiti ben 7aydır diyet yapıyorum.
Sabah güzel salatalı yeşillikli bir kahvaltı. Balıdır reçelidir ya hiç yada çok az kıxartması ve işlenmiş besinleri mümükün olduğunca azaltarak. Sabah kahvaltı saatine göre öğleni orta halli ne ağır ne çok hafifi geçirerek cevizini bademini alsatmadan meyvenide aksatmadan ama sayılı akşamda 7ve 7den önce hafif geçirerek günde 3lt suyunu içerek. Ekmeği azaltıp makarna ve pilavı çok çok az yiyerek başlayabilirsin herşeye
Aaa banlanmis mi? tuhh kotu olmus desalaAy desal bdv de geze geze hakaretten ban yemiş.
@Gulumse25mrv2855 DeryaOnDiet deyno @karamelli_turta
Nerdesiniz kuzular hadi spordayız deyinde bu kulu sevindirin bari siz
ben yan çiziyorum sankı ellerım kollarım tıtrıyo bacaklarım tutmuyo
canım başım döndü baya kötü oldum bu gunu bıtırırım ama yarın kendı bıldığım dıyetı yaparım sanırımAman aman sakınnn...
Kuru yemiş ye ceviz fındık badem çok iyi gelir bence :)
Azmı yedin acaba?
canım başım döndü baya kötü oldum bu gunu bıtırırım ama yarın kendı bıldığım dıyetı yaparım sanırım
EVET CANIM AYNENEvet ya önemli olan sağlıklı dengeli beslenmek çok sıkma kendini bıktırırsın yoksa.
Ayyy noldu ki bacı? Çok mu aç kaldın? Tansiyona dikkat!dur yaa bi yere kaçamazsin senle ayni kilolardayıź daha yarisacaz gidemezsinben yan çiziyorum sankı ellerım kollarım tıtrıyo bacaklarım tutmuyo
yok kaçmıyorum canım bu dıyetı bırakıcam lahana dıyetını yarışalım tabıkıAyyy noldu ki bacı? Çok mu aç kaldın? Tansiyona dikkat!dur yaa bi yere kaçamazsin senle ayni kilolardayıź daha yarisacaz gidemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?