Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bana diyet önerınız var mı yada kafam baya karışık napcam ne etcem bılmıyorum

bana diyet önerınız var mı yada kafam baya karışık napcam ne etcem bılmıyorum
Canım şuan sadece sağlıklı ve yemeklere göre sayılı yiyerek başlayabilirsin menülerimizi örnek alabilirsin. gerektiği gibi beslenip veremiyorsak vücudu şaşırtırız. Sen daha gerektiği gibi beslenmeden sağlıklı menülere geçmeden kendini bir anda diyet hatta açlık moduna soktun. Yine önceki gibi çabuk pes etmene yol açacak bu. Herşey yavaş yavaş sabırla oluyor. Burda kimse iki ayda kilosunu verip gitmedi. En basiti ben 7aydır diyet yapıyorum.

Sabah güzel salatalı yeşillikli bir kahvaltı. Balıdır reçelidir ya hiç yada çok az kıxartması ve işlenmiş besinleri mümükün olduğunca azaltarak. Sabah kahvaltı saatine göre öğleni orta halli ne ağır ne çok hafifi geçirerek cevizini bademini alsatmadan meyvenide aksatmadan ama sayılı akşamda 7ve 7den önce hafif geçirerek günde 3lt suyunu içerek. Ekmeği azaltıp makarna ve pilavı çok çok az yiyerek başlayabilirsin herşeye

canım dıyet yaptım ben buraya gırmeden önce
karatay sağlıklı beslenme hepsini denedım

Ay desal bdv de geze geze hakaretten ban yemiş.

@Gulumse25 mrv2855 DeryaOnDiet deyno @karamelli_turta
Nerdesiniz kuzular hadi spordayız deyinde bu kulu sevindirin bari siz
Aaa banlanmis mi? tuhh kotu olmus desala
Canim isteyim ya. Bu hafta benim okulum da var. 8:00 -16:00 is 1630 okul bu hafta dunden beri boyleyim. Cumartesi pazar da okul var. Ins haftaya daha cok girerim ve spora vaktim olur. Okul odevlerimi bile iste yapiyorum,degilse uykumdan calip odev yapacagim.

Sen nasilsin Bulutum?

Selam kizlar okuldan yeni geldim. Etrafi toparlayip bebeyi uyutup gelirim geri. Bu aralar cok giremiyorum yaa sinav donemi şeysi işim başımdan aştı artık

Arkadaşlar sporları ayrı bi listeye ekliyoruz menünün altına değil.
Hatırlatayım dedim :)

florence_N düzeltme yapmışsın teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…