- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ayyy yawru anca geldim okuldan. Böbrekleri hallettim sanırım@Edebiye 006 kız bildirimler 11e kadar dedin, nerdesin ?
Aynen canim.DeryaOnDiet canım neden hayır dedin geçmişten bulması zor olur diyemi
Ben de anlamadım. Çarşamba - vardı, suyu da çok içtim ama anlamadım.
Kolay gelsin cnmkızçeler napıyorsunuz?ben paşayı yatırdım bakim bi nörüyonuz dedim.ders çalşışıcam birazdan
Ben de anlamadım. Çarşamba - vardı, suyu da çok içtim ama anlamadım.
Ben de mutfak dolaplarini silip düzenliyorum. Buzdolabını bosaltmadan da şöyle bir sildim. Daha alt katlar bitmedi. Ufaklık sağolsun..kızçeler napıyorsunuz?ben paşayı yatırdım bakim bi nörüyonuz dedim.ders çalşışıcam birazdan
yaptım bacı 79 du artı 100 gr la geldim.Kolay gelsin cnmKilo bildirimi yapmamişssin sanki bacım
Teşekkür ederimmmmmm
kolay gelsin canım.bende dün cam falan sildim tabi paşa sildiğim yerleri tekrar el izi yaoınca bir daha bir daha sildim.bahar temizliği yorucu.bir iki iş kaldı onları da ufak ufak yapacam inşallah.hem kafam dağılır.temizlik harika bir terapi şekliBen de mutfak dolaplarini silip düzenliyorum. Buzdolabını bosaltmadan da şöyle bir sildim. Daha alt katlar bitmedi. Ufaklık sağolsun..
İnce işi hiç sevmiyorum. 2.5 saatte 3 dolap 2 çekmece ve buzdolabı sildim. Çekmeceler de duzenlenmedi daha. Oğlani uyuttum şimdi, ben de kahve yapıp dinleneceğim. O uyanıkken dinlendirmiyor çünkü. Uyanınca devam.kolay gelsin canım.bende dün cam falan sildim tabi paşa sildiğim yerleri tekrar el izi yaoınca bir daha bir daha sildim.bahar temizliği yorucu.bir iki iş kaldı onları da ufak ufak yapacam inşallah.hem kafam dağılır.temizlik harika bir terapi şekli
Öğren Makbuş öğren. Kopyala, yapıştır, ekle. Ya da cevapla de, saçma yazıları sil, kendini ekle. Nasıl kolayına gelirse.Merabalar..
Sabah bildirim yapmıştım ama listeye ekleyememisim
aman Allahım kv ye bakBenim camlar daha duruyor. KV geçen salonu sildi, gelen giden temizgorsun diye, soba isi bile duruyor pencere pervazlarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?