Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aslında bu taktiği bende mi denesembelki o yüzden yoruluyorum sabahtan akşama kadar yapıyorum oğlan saçıyor ben peşinde

aslında bu taktiği bende mi denesembelki o yüzden yoruluyorum sabahtan akşama kadar yapıyorum oğlan saçıyor ben peşinde
Ben genelde eşim geleceğe yakın topluyorum evi. Ne toplayacağım ikide bir. Arka odalara pek gitmez, bir oraları anında topların dagitirsa. Hatta eşim gelir, yer içeriz, şöyle bir görür evin savaş halini, yemekten sonra toplarim. Reklam iyidir

Çocuk uyurken iş yapma. Dinlen. Yoksa gerçekten çocuğa sabır kalmıyor, bağrına vlcahris yaptığın işten de keyif alamıyorsun. O uyurken tazelemek, kendine gelmek gerekli.

Kız sil desem kacar. Onun çaya kahveye geleni çoktur, onlardan utandı zaar. Benim içime bir ışık doğacak anca o zaman böyle oyalayıcı işleri yapıyorum. Yoksa ertele, ertele..
ya çok fenalar varyabenimde huyum önce el oyalicak işleri bitiririm,ertelesem nolacak yine ben yapacam

senden öğreneceği şeyler varrrbende sabahtan akşama kadar peşinde civciv gibi geziyom oğlanın

Çocuk uyurken iş yapma. Dinlen. Yoksa gerçekten çocuğa sabır kalmıyor, bağrına vlcahris yaptığın işten de keyif alamıyorsun. O uyurken tazelemek, kendine gelmek gerekli.
sanki beni anlatt
sanki beni anlattınçemkiriyom sonra çocuğa,ama gerçekten pilim bitiyr

şimdi herkes günlük yaptığı sporu yazacak. yanına da toplam puanını yazacak. ben de her gün puanları tabloya ekleyeceğim. liste cuma başlar perşembe biter. cuma tekrar başlar... 1 hafta boyunca en çok puan alan kişi yeni haftaya +50 puan ile başlar. puanı yuksek olan takım da + 100 ile başlar. puanı 250 altında kalan kişi ceza alır. 1 hafta boyunca herkesin yaptığı puanı toplar. perşembe bana bildirir. eğer 250 altında kalan olmazsa bunu ben yapacağım. puan listemiz aşağıdaki şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…