aslında bu taktiği bende mi denesemİnce işi hiç sevmiyorum. 2.5 saatte 3 dolap 2 çekmece ve buzdolabı sildim. Çekmeceler de duzenlenmedi daha. Oğlani uyuttum şimdi, ben de kahve yapıp dinleneceğim. O uyanıkken dinlendirmiyor çünkü. Uyanınca devam.
Kız sil desem kacar. Onun çaya kahveye geleni çoktur, onlardan utandı zaar. Benim içime bir ışık doğacak anca o zaman böyle oyalayıcı işleri yapıyorum. Yoksa ertele, ertele..aman Allahım kv ye bak
Ben genelde eşim geleceğe yakın topluyorum evi. Ne toplayacağım ikide bir. Arka odalara pek gitmez, bir oraları anında topların dagitirsa. Hatta eşim gelir, yer içeriz, şöyle bir görür evin savaş halini, yemekten sonra toplarim. Reklam iyidiraslında bu taktiği bende mi denesembelki o yüzden yoruluyorum sabahtan akşama kadar yapıyorum oğlan saçıyor ben peşinde
Çocuk uyurken iş yapma. Dinlen. Yoksa gerçekten çocuğa sabır kalmıyor, bağrına vlcahris yaptığın işten de keyif alamıyorsun. O uyurken tazelemek, kendine gelmek gerekli.aslında bu taktiği bende mi denesembelki o yüzden yoruluyorum sabahtan akşama kadar yapıyorum oğlan saçıyor ben peşinde
Kız sil desem kacar. Onun çaya kahveye geleni çoktur, onlardan utandı zaar. Benim içime bir ışık doğacak anca o zaman böyle oyalayıcı işleri yapıyorum. Yoksa ertele, ertele..
senden öğreneceği şeyler varrrBen genelde eşim geleceğe yakın topluyorum evi. Ne toplayacağım ikide bir. Arka odalara pek gitmez, bir oraları anında topların dagitirsa. Hatta eşim gelir, yer içeriz, şöyle bir görür evin savaş halini, yemekten sonra toplarim. Reklam iyidir
Neyin evet hayırı anlamadım@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET
B bibliyofil_k EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET
Gulumse24 EVET/HAYIR
florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR
sanki beni anlattÇocuk uyurken iş yapma. Dinlen. Yoksa gerçekten çocuğa sabır kalmıyor, bağrına vlcahris yaptığın işten de keyif alamıyorsun. O uyurken tazelemek, kendine gelmek gerekli.
sanki beni anlattınÇocuk uyurken iş yapma. Dinlen. Yoksa gerçekten çocuğa sabır kalmıyor, bağrına vlcahris yaptığın işten de keyif alamıyorsun. O uyurken tazelemek, kendine gelmek gerekli.
Spor listesi buraya tasınsinin ewet hayirı bacım. Takım menülerimizde kimse gormüyor kimin ne yaptigini diye. Hem de burda olursa hevesleniriz şeysiNeyin evet hayırı anlamadım
SONUÇ NE OLDUSpor listesi buraya tasınsinin ewet hayirı bacım. Takım menülerimizde kimse gormüyor kimin ne yaptigini diye. Hem de burda olursa hevesleniriz şeysi
Ben de bilmiyom ki canım kaptanımız bilirSONUÇ NE OLDU
1. Sayfayı okumamışsin, belli. Oku, öyle konuşalım.peki spordan aldığımız puanlar ne işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?