- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Canım akşam sana anlatıcam ilgilenicem senleben de yarın yazamam ama azar gunu yazarım hepsını
Bulutum ya onu ben yazdim. Sanki 100 gr aldim demisti ben de orayi boş gorunce ekledim. Umarim yanlis bir sey yapmadim mevzuya pek hakim degilim amaCanım asyaya neden 79.2 yazdın düzeltmemi o geçen hafta 80di
Yok bacım teli bende. Keşkem alaymişız dedim sonra.. bekleyelim bakalım gelir belkim. Kaça kadar süre varDeynonun telefonu falan olan varmı aranızda bekleyelim paylaşacaksa kızlar
Hala ayniyim bi degisiklik yok@Edebiye 006 nasıl oldun kanka?
Aynı ben.bende eşim geldikten sonra toplayabiliyorum. Çocuk olunca böyle oluyor bendeBen genelde eşim geleceğe yakın topluyorum evi. Ne toplayacağım ikide bir. Arka odalara pek gitmez, bir oraları anında topların dagitirsa. Hatta eşim gelir, yer içeriz, şöyle bir görür evin savaş halini, yemekten sonra toplarim. Reklam iyidir
Çok geçmiş olsun canmHala ayniyim bi degisiklik yokinsallah gecer kendi kendine güçlü bi agri kesici aldiracam eşime
Teşekkür ederim kaptan. Eminim öyle olacaktir, süper listedeyim artıkÖncelikletomrs listeye girdin canım artıkkk bundan sonra dahada iyi vereceğine eminim daha çok dikkat listeye girmek insanı daha iyi etkiliyor
I icecandy bu gün 13.günün ama 4kilodan fazlası gitmiş çok hızlı gidiyor nazar değmesin amaan vallahi süpersin
florence_N çok dikkat ediyorsun menülerinde ben senin sabit kalmanı hiç yadırmadım illaki bir ödem vs birşey vardır diyecek hiçbir şeyim yok sana valla
afatmas canım üzülüyordun gitmiyor olmuyor sabitim diye bak ne güzel verdin daha kaç gün oldu geleli pes etmek yooookk hedefe ulaşacağızz
listedeki en yüksek yüzdeelifff_9595 senin canımm Sporların menülerin tam ve çok iyi bu eksiyi en çok hak eden aramızda sensin. Sakın bozma kendini takır takır gidecek
@compeng vemrv2855 etkileşimizin sıfırdı menülerde öyle çok umutsuzdum sizden insallah çok bozmamışsınızdır diye diyeti. Ama beni yanılttınız hemde fena yanılttınııızz çok şaşırdım tebrik ederim sizi sıkıntılarınıza rağmen. Aynı şekilde asya_01 herşeyi eline bakıyor ama çok iyi gisiyorsun yavaş ama emin adımlarla ilerle hiç bozma kuzum
karamelli_turta ben varya senin gibi vardiyalı çalışsam hayatta böyle düzene otutturup kilo veremezdim herşeyi hakkıyla yiyorsun sporunu elinden geldiğince arttırırsan daha iyi olacağına eminiimm
Aynı şelilde @Edebiye 006 bize spor lazım bacım az yapıyoruz az daha fazlası gidecek ha gayret
Yeme düzenimi vardiyama göre ayarlıyorum cnm . Bir düzen oturttum sayılır ama çalışıyorum ya, spora pek vaktim kalmıyor böyle bile 5 Martta başladım, bugün 6 Nisan ,tam 6 kilo vermişim bunda hepinizin emeği var kızlar çoook teşekkür ediyorum..Öncelikletomrs listeye girdin canım artıkkk bundan sonra dahada iyi vereceğine eminim daha çok dikkat listeye girmek insanı daha iyi etkiliyor
I icecandy bu gün 13.günün ama 4kilodan fazlası gitmiş çok hızlı gidiyor nazar değmesin amaan vallahi süpersin
florence_N çok dikkat ediyorsun menülerinde ben senin sabit kalmanı hiç yadırmadım illaki bir ödem vs birşey vardır diyecek hiçbir şeyim yok sana valla
afatmas canım üzülüyordun gitmiyor olmuyor sabitim diye bak ne güzel verdin daha kaç gün oldu geleli pes etmek yooookk hedefe ulaşacağızz
listedeki en yüksek yüzdeelifff_9595 senin canımm Sporların menülerin tam ve çok iyi bu eksiyi en çok hak eden aramızda sensin. Sakın bozma kendini takır takır gidecek
@compeng vemrv2855 etkileşimizin sıfırdı menülerde öyle çok umutsuzdum sizden insallah çok bozmamışsınızdır diye diyeti. Ama beni yanılttınız hemde fena yanılttınııızz çok şaşırdım tebrik ederim sizi sıkıntılarınıza rağmen. Aynı şekilde asya_01 herşeyi eline bakıyor ama çok iyi gisiyorsun yavaş ama emin adımlarla ilerle hiç bozma kuzum
karamelli_turta ben varya senin gibi vardiyalı çalışsam hayatta böyle düzene otutturup kilo veremezdim herşeyi hakkıyla yiyorsun sporunu elinden geldiğince arttırırsan daha iyi olacağına eminiimm
Aynı şelilde @Edebiye 006 bize spor lazım bacım az yapıyoruz az daha fazlası gidecek ha gayret
Tmm cnm son 20 dk miş hemen guncelleyelim onu. Bulut yoldaymiş aradi dabulutungokyuzu canım dışarı çıktım geldim sabah wc ye cukamamistim tartildigimda şimdi tartildim 56.5 geldim istersen degistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?