- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Günaydın kizlar, ben şok nasil olur, ......gruptan atılacagim bu gidişte...... 400 fazlalik töbe töbe töbe
Kız ne bilem anlamadım valla. Kısır yemiştim yanına yeşillik felan çok mu yedim acaba. Aslında benimdir sorunum var. Bazen farkında olmadan çok çiğnemeden yutuyorum. Acaba ondan mi. İnan midem daha eritmemis gibi. Var var var bir sorun.him bakım bakım sen ne yemissinkız ne yedin ki sen... ben senin yediklerine bakiyim bi ara. Ama sen benimkilere sakın bakma şaka bir yana ödemdir insallah cnm gider onlar insallahhh cumaya gitsiiiiiinnn lütfeeeennnn kaptanımız dövecek valla artık bizi
Ya tüh bilemedim. Ben kısır yedikten sonra böyle oluyorum. Bide emzikliyim ya sütüm azaldı dedim.yedim valla. Ödem yaptığını bilmiyordum sağol canm.canım bulgur su tutar ödem yapar
evet süt de yapar tartıdan 1 gun önce yemezsın canım başka zaman yersınYa tüh bilemedim. Ben kısır yedikten sonra böyle oluyorum. Bide emzikliyim ya sütüm azaldı dedim.yedim valla. Ödem yaptığını bilmiyordum sağol canm.
Merviş yaaa daha çok gel buralara... ben seni hiç goremiyom artıkin..Herkese cok cok cokkkkk gunaydin olsun...
Bugun yine ayniyim..
Bugunden itibaren yuruyusume devam ediyorum tekrardan..
Esim memlelkette bu aksam gelirmi bilmiyorumchenuz..haftasonu evde degildim..birsuru isim var..ayyy hadi bana kolay gelsin
6,5da oturduğum yemekten 8de kalkıyorum yediğin beş kaşık bişeyKız ne bilem anlamadım valla. Kısır yemiştim yanına yeşillik felan çok mu yedim acaba. Aslında benimdir sorunum var. Bazen farkında olmadan çok çiğnemeden yutuyorum. Acaba ondan mi. İnan midem daha eritmemis gibi. Var var var bir sorun.him bakım bakım sen ne yemissin
Neden spor ve menü paylaşmıyorsunHerkese cok cok cokkkkk gunaydin olsun...
Bugun yine ayniyim..
Bugunden itibaren yuruyusume devam ediyorum tekrardan..
Esim memlelkette bu aksam gelirmi bilmiyorumchenuz..haftasonu evde degildim..birsuru isim var..ayyy hadi bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?