Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bacım yine çok az yemişsin Bence fazla aç kaliyorsun ya sıkılacan diye korkmaya başladim yarin kontrol tartısı vaaarrmerakla bekliyorum yine kilonu

Ay okuyormu bilmiyorum okusun. Ben bazı konuşarda çok sabırsız olabiliyorum bize 10kere gelmişliği vardır bende bu gün kahvaltıya davet ettim metro yeni yapıldı buraya yapmırlu hava metroyle hiç gelmemişti bize ben tarif ederim gel dedim. İki kere mesajda iki kere telefonda tarif ettim yanlış kapıdan çıkmış tamam dedi geri soğru kapıdan çıktı yapması gereken dümdüz gelicek sonra bizim mahalle karşısında gerisini biliyor. Bilmediğim yollar deyip zırt pırt arıyor yok bıra nere nereye gidicem artık dilimde tüy bitti bende sinirlendim azarladım biraz oda ben senin evine geliyorum misafirim böyle muamele yapıcaksan gelmiyorum dedi o bağırdı ben bağırdım. Zaten daha önceden gergindik. İki konudan biri onun bana bağırması ben kaldıramam yani kendimide ezdirmem senepsiz yere bana bağıramaz biride beni nişanda brinin annesi beğenmiş istemiş falan bugün bu olayda üstüne tüy dikti. Getirecekleri vardı sen gel zile bas poşeti apartmana bırak git. Deli etti aradım gel dedim gelmedi bilmemne. Ağladım bende gittim odama annem aramış benim hatrım için gel deli oğlum bu kız demiş geldi etti falan öyle

8 nisan pazar menüm
09.00 bir parça tavuk(iki kofte buyuklugunde)
1 haslanmis yumurta
1 kk köy peyniri
Maydanoz bir tutam
2 kasık kesme corbası

16.00
3 dilim börek (malesef malesef)
1 parça tavuk
1 kaşık et yemeği
Kızım bari iki bir yiyeydin. Spor ne yaptın takip edemedim bugün

Benim tuzlularla değil de tatlı ihtiyacım çok var gerçi perşembe gibi adet bekliyorum yaklaştı da...
Onu bana hiç sorma benimde üçüncü gün bu gün soneadan geliyor bana tatlı krizi akşam yemeği bile yemedim pankek yaptım üstünede waffle gibi bişeyler hep sabah hem akşam onu yedim şuan şekerden galiba başım ağrıyor

Olaylarcaaa olaylaaarcaaaaçok tatlışsınıź yaaa...olur böyle arada.tuzu biberi bunlar... ben de bir şeyi beceremeyince geriliyorum ve suçsuz insanları suçlaybiliyorum.Neyse tatlıya bağlanmış sonunda sewindim. MUTLU SON olmuş(Bu arada sakın ama sakın ezdirme kendini aferin. O ne öyle bağırma çağırma hiç gelemem... Eee güzel kızsın vesselam. Bi kızı bin kişi ister bir kişi alır diye boşuna dememişler) ENİSTE BEYYYY ÜZME KIZIMIZI

Bende yedim kurabiye ama sorma midem bulandı biraz . Alışmaya mı başladık ne acaba. Diyet boyunca tek korkum tatlılardı zaten bir ay canım çekmedi, başladı yine.
Eskisi kadar değil tabi isteğim biraz bitter olsa veya sevdiğim iki üç kurabiye yeter bana..

9 nisan menü

Kahvaltı saat 12.00

2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 avuç kuruyemiş
Parmak ucu kadar simit

Akşam saat 18.00

1 waffle (dayım kırk yılın başı sahile götürdü bizi ailecek..tost ve gözleme vardı waffle tercih ettim Allahtan hamuru incecikti sosu falanda abartılı değildi umarım etkilemez)

3 yemek kaşığı taze börülce

Saat 22.00

1 bardak sade türk kahvesi

Su 1.5 lt

Yaa ben başka bi yere gidince düzenim alt üst oluyor tamamen
Sporda yapamadım kaldı öyle ama eve dönünce tam gaz devam edicem inşallah.
Bide son zamanlarda diyet konusunda o kadar cok araştırma yaptımki..yok o kilo yaparmı şu faydalımı bu vucudu nasıl etkiler vs vs iyice kafayı bozdum diyetle.
Korkuyorum veremicem diye. Son günlerde beslenmem dengesiz oldu onun huzursuzluğu var bide.
Kafamda karman çorman...

bulutungokyuzu spor yapmayanlarıda ekleyemedim şimdi dünkileri ekleyip artık aksatmıcam inşallah kusuruma bakma..

Canım çok kastımı insan gülümsenin dediği gibi gitmiyor gerçekten sal kendini takma bu kadar

12.TAKIM PAZARTESİ KONTROL TARTISI

Soffty (56.5/
mrv2855 (73/
bulutungokyuzu (65/
compeng (66.9/
elifff_9595 (68.5/
Edebiye 06 (77.9/
karamelli_turta (55,3/
deyno (69,8/
tomrs (72,3/

Yeni Üyeler

ICanDoThis (bk:73,1/72,2/gnc:
Makbiile (bk:76 /gnc:
Desal (bk: /gnc:
icecandy (bk: 149,2 /145,1 /gnc:
afatmas(bk:84,4/82,7/gnc:

Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/

DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(79,1/

12.TAKIM PAZARTESİ KONTROL TARTISI

Soffty (56.5/
mrv2855 (73/
bulutungokyuzu (65/
compeng (66.9/
elifff_9595 (68.5/
Edebiye 06 (77.9/
karamelli_turta (55,3/0.4/54.9)
deyno (69,8/
tomrs (72,3/

Yeni Üyeler

ICanDoThis (bk:73,1/72,2/gnc:
Makbiile (bk:76 /gnc:
Desal (bk: /gnc:
icecandy (bk: 149,2 /145,1 /gnc:
afatmas(bk:84,4/82,7/gnc:

Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/

DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(79,1/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…