- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Bacım yine çok az yemişsin8 nisan pazar menüm
Sabah 10:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
8 zeytin
Domates ve salatalık
5 badem
1 kuru kayısı
Ara 15:00
1 elma
1 çb süt
Akşam 18:30
100 gr haşlanmış tavuk
1 porsiyon salata
Su: 3,5 lt
Spor: 25 dk yürüyüş
Benim tuzlularla değil de tatlı ihtiyacım çok var gerçi perşembe gibi adet bekliyorum yaklaştı da...Bacım yine çok az yemişsinBence fazla aç kaliyorsun ya sıkılacan diye korkmaya başladim yarin kontrol tartısı vaaarr merakla bekliyorum yine kilonu
Ay okuyormu bilmiyorum okusun. Ben bazı konuşarda çok sabırsız olabiliyorum bize 10kere gelmişliği vardır bende bu gün kahvaltıya davet ettim metro yeni yapıldı buraya yapmırlu hava metroyle hiç gelmemişti bize ben tarif ederim gel dedim. İki kere mesajda iki kere telefonda tarif ettim yanlış kapıdan çıkmış tamam dedi geri soğru kapıdan çıktı yapması gereken dümdüz gelicek sonra bizim mahalle karşısında gerisini biliyor. Bilmediğim yollar deyip zırt pırt arıyor yok bıra nere nereye gidicem artık dilimde tüy bitti bende sinirlendim azarladım biraz oda ben senin evine geliyorum misafirim böyle muamele yapıcaksan gelmiyorum dedi o bağırdı ben bağırdım. Zaten daha önceden gergindik. İki konudan biri onun bana bağırması ben kaldıramam yani kendimide ezdirmem senepsiz yere bana bağıramaz biride beni nişanda brinin annesi beğenmiş istemiş falan bugün bu olayda üstüne tüy dikti. Getirecekleri vardı sen gel zile bas poşeti apartmana bırak git. Deli etti aradım gel dedim gelmedi bilmemne. Ağladım bende gittim odama annem aramış benim hatrım için gel deli oğlum bu kız demiş geldi etti falan öyleNoldu ki kız
Kızım bari iki bir yiyeydin. Spor ne yaptın takip edemedim bugün8 nisan pazar menüm
09.00 bir parça tavuk(iki kofte buyuklugunde)
1 haslanmis yumurta
1 kk köy peyniri
Maydanoz bir tutam
2 kasık kesme corbası
16.00
3 dilim börek (malesef malesef)
1 parça tavuk
1 kaşık et yemeği
Onu bana hiç sorma benimde üçüncü gün bu gün soneadan geliyor bana tatlı krizi akşam yemeği bile yemedim pankek yaptım üstünede waffle gibi bişeyler hep sabah hem akşam onu yedim şuan şekerden galiba başım ağrıyorBenim tuzlularla değil de tatlı ihtiyacım çok var gerçi perşembe gibi adet bekliyorum yaklaştı da...
Olaylarcaaa olaylaaarcaaaaAy okuyormu bilmiyorum okusun. Ben bazı konuşarda çok sabırsız olabiliyorum bize 10kere gelmişliği vardır bende bu gün kahvaltıya davet ettim metro yeni yapıldı buraya yapmırlu hava metroyle hiç gelmemişti bize ben tarif ederim gel dedim. İki kere mesajda iki kere telefonda tarif ettim yanlış kapıdan çıkmış tamam dedi geri soğru kapıdan çıktı yapması gereken dümdüz gelicek sonra bizim mahalle karşısında gerisini biliyor. Bilmediğim yollar deyip zırt pırt arıyor yok bıra nere nereye gidicem artık dilimde tüy bitti bende sinirlendim azarladım biraz oda ben senin evine geliyorum misafirim böyle muamele yapıcaksan gelmiyorum dedi o bağırdı ben bağırdım. Zaten daha önceden gergindik. İki konudan biri onun bana bağırması ben kaldıramam yani kendimide ezdirmem senepsiz yere bana bağıramaz biride beni nişanda brinin annesi beğenmiş istemiş falan bugün bu olayda üstüne tüy dikti. Getirecekleri vardı sen gel zile bas poşeti apartmana bırak git. Deli etti aradım gel dedim gelmedi bilmemne. Ağladım bende gittim odama annem aramış benim hatrım için gel deli oğlum bu kız demiş geldi etti falan öyle
Ya valla börek acmaya konsantre oldular... börek fışkırıyodu ewdenKızım bari iki bir yiyeydin. Spor ne yaptın takip edemedim bugün
Bende yedim kurabiye ama sorma midem bulandı biraz . Alışmaya mı başladık ne acaba. Diyet boyunca tek korkum tatlılardı zatenOnu bana hiç sorma benimde üçüncü gün bu gün soneadan geliyor bana tatlı krizi akşam yemeği bile yemedim pankek yaptım üstünede waffle gibi bişeyler hep sabah hem akşam onu yedim şuan şekerden galiba başım ağrıyor
Canım çok kastımı insan gülümsenin dediği gibi gitmiyor gerçekten sal kendini takma bu kadarYaa ben başka bi yere gidince düzenim alt üst oluyor tamamen
Sporda yapamadım kaldı öyle ama eve dönünce tam gaz devam edicem inşallah.
Bide son zamanlarda diyet konusunda o kadar cok araştırma yaptımki..yok o kilo yaparmı şu faydalımı bu vucudu nasıl etkiler vs vs iyice kafayı bozdum diyetle.
Korkuyorum veremicem diye. Son günlerde beslenmem dengesiz oldu onun huzursuzluğu var bide.
Kafamda karman çorman...
bulutungokyuzu spor yapmayanlarıda ekleyemedim şimdi dünkileri ekleyip artık aksatmıcam inşallah kusuruma bakma..
Kız karamelli eridin be yawruGünaydın kızlar haftasonu kaçamaklarım olduğu halde düşüşte olmama sevindim
Günaydın canımKız karamelli eridin be yawrumasallah günaydın bu arada. Bizim sıpa 5.30 da uyandı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?