- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Gecem hafta hem netimin hemde bildigin uzere ki durumum yuzunden telefonu elime bile alamadim..bunuda belirttim zaten..Neden spor ve menü paylaşmıyorsun
Canimsin ....hklisin canim..insaallah ha daha dikkatli olucam..Merviş yaaa daha çok gel buralara... ben seni hiç goremiyom artıkin..
Benm hatam çok cignememek. Emzirdigim içn saldırıyorum. Acikirmisim unutuyorum malesef. Yarım kiloyu gördükten sonra unutmm6,5da oturduğum yemekten 8de kalkıyorum yediğin beş kaşık bişeyçok çiğnenmeli ya
Süt yaptı gerçekten. Öyle y a p ayim bir de Akşam menüsünde değilde öğlen tuketeyim sağol tatlimevet süt de yapar tartıdan 1 gun önce yemezsın canım başka zaman yersın
Bulutum inan hafta sonu uykumdan bile feragat ettim okul ve projeler yuzundne. Bu hafta okul yok sukur. 1 hafta var 1 hafta yok.mrv2855 DeryaOnDiet @deyno
bırakmayız peşinizi geri dönün takıma hadi kızlar canlanın valla o kilolar gitmeden kurtuluş yok burdaaan
slm canim, son gunlerdew ben de hic giremedim.Gecem hafta hem netimin hemde bildigin uzere ki durumum yuzunden telefonu elime bile alamadim..bunuda belirttim zaten..
Bugunden itibaren devam edicem..
Telefonumu yaotirdim..netimde geldi..Allaha sukur biraz dahada iyiyim..
Oyle keyfi birsey yok yani..
[/QUOTE]12.TAKIM PAZARTESİ KONTROLTARTISI
Soffty (56.5/
mrv2855 (73/73
bulutungokyuzu (65/64,8/0,2
compeng (66.9/66.9/ sabit)
elifff_9595 (68.5/68.4/0.1)
Edebiye 06 (77.9/77.9)sabit
karamelli_turta (55,3/0.4/54.9)
deyno (69,8/
tomrs (72,3/ 72,7)
Yeni Üyeler
ICanDoThis (bk:73,1/72,2/gnc:
Makbiile (bk:76 /gnc:
Desal (bk: /gnc:
icecandy (bk: 156,3/145,1 /gnc:144,3/0,8)
afatmas(bk:84,4/82,7/gnc:83,3
Mezunlar ve İzinliler
Gulumse25 (75.2/
Florence_N (73.5/
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(79,1/
İyiyim canim ...iyi olmak icin elimdeb geleni yapiyorum..insaallah bundan sonra daha duzenli girelim .....slm canim, son gunlerdew ben de hic giremedim.
Nasilsin Mervecim?
Geçen haftaya biliyorum canım bundan sonra bekliyorum o zaman seni buralarda özlettin kendini ne güzel cıvıl cıvıl konuşuyordunGecem hafta hem netimin hemde bildigin uzere ki durumum yuzunden telefonu elime bile alamadim..bunuda belirttim zaten..
Bugunden itibaren devam edicem..
Telefonumu yaotirdim..netimde geldi..Allaha sukur biraz dahada iyiyim..
Oyle keyfi birsey yok yani..
Birde vizeler bitti sanırım dimiiBulutum inan hafta sonu uykumdan bile feragat ettim okul ve projeler yuzundne. Bu hafta okul yok sukur. 1 hafta var 1 hafta yok.
Aynen canim. Off havalar isindi. Inan dun aksam uzun sure kiyafet baktim ne giysem diye. Kisim monttu kalin corapti hicbirsey belli dgeil yaz geldi acildik kilolar cikti ortayaİyiyim canim ...iyi olmak icin elimdeb geleni yapiyorum..insaallah bundan sonra daha duzenli girelim .....
Evet canim bu hafta rahatim sadece is en azindan okul yok. Sen ne yaptin Bulutum? Nasil gidiyor is gorusmelerin?Birde vizeler bitti sanırım dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?