Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

9 nisan pazartesi
07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 badem
8 siyah zeytin

13:00
Dondurma( ödül günümdü=280 kalori)

16:00
Sade türk kahvesi
4 fındık

18:30
2 kepçe tavuk çorbası
1 porsiyon salata

Su: 3 lt
Spor: 35 dk yürüyüş

Kıyamam sana sadece tatlarına baksaydın en azından sporu arttırırsın insallah iyi gelir

Ramazan geliyor ye açışış bence ramazandada yaparlar ben ramazanda istifa edicem kızlar hangi birinize kızayım

Gitmeni istemiyorsa pozisyonunu yükseltsin orası kocaman bir şirket. Kimin ne kadar bilgi birikimi tecrübesi ve isteği varsa işini güzel yapıyosa bence ona yatırım yapılmalı

Emin çünkü başarılı bir kadındın

Dondurmaya rağmen 1000 kaloriyi geçmez bu menü. Begenmedim. Senin için şok diyet bu, ice. Diyetisyene gitmelisin mutlaka..

09.04.2018 pazartesi
Sabah 11.30
2tk patates püresine 1yumurta kırdım
1 kase roka salatası
8pArça keçi peyniri
4zeytin

Öğle 15.30
2 ceviz

Akşam 19.30
4yk şehiryeli tavuklu pilav
5yk barbunya
Yarım kase yayla çorbası

Ama insan bütün gün dışarda olduğunda bile ne yiyeceğini bilmiyor herşeyi canı çekiyor
Ben de aksine evden çıkınca daha iyiyim bu konuda. Ama araba 100 u geçince çok tedirgin oluyorum, ve sanırım da pisbogazlik işte .Hepsi birden. Cumaya gitse baribyediklerim.. Spor da yapamadım bugün. 4 gün yağmurlu olacakmis. Cumartesi iş vardı evde, çocuk odası kurduk. Din evde yoktum derken bugün 3 makine çamaşır yıkadım, kuruttum, katladim, evi temizledim, yemek memek derken bu saat oldu. Büyük oğlum ortanca oğlumun kafasına ketçap sürdü, bu saatte yıkamak zorunda kaldım bir de. Hasta olmaz inşallah. Ev hafif serin, kaloriferi yakmadim.

bakmışlar sen işleri bitirip oturdun iş cıkarmişlar hemen. Bi bere fln tak kafasina bi seycik olmaz insallahflo yaa ketçap şeysine iyi güldüm

Yawru kuzu akşam ana yemek nerde? Hani proteinin senin?hani sebzen? Hani meyven? Bak olmaz böyle cidden şok diyet yapıyon sen geri alırsin hepsini bitanem.yarın daha dengeli bir menü bekliyorum. Ayrica karbonhidrat da bir ihtiyaç bebeem ondan da hiç yok

bakmışlar sen işleri bitirip oturdun iş cıkarmişlar hemen. Bi bere fln tak kafasina bi seycik olmaz insallahflo yaa ketçap şeysine iyi güldüm
Ketçapı saat 3ye sürdü de ben anca yıkadım. Mutfak beziyle silmiştim kafasını ama öyle böyle değil. Koca 1 avuç gibi.. Kafasını tuttuğu ellerle salon tülünü ellemis ortanca bir de... Ölür müsün öldürür müsün?

9 Nisan Pazartesi
Sabah 08.00 : 1 yumurta, 1,5 kk peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 1 minnak çatal ucu helva, 2 dilim tam buğday
Ara: Kuru meyve karışımı 1 küçük kase
Öğle 12.00: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sulu köfte ve yarım kase makarna
Akşam 17.00: 2 koca tabak lahana çorbası (bayılırım ya hiç dayanamıyrum ) ve 1 kase yoğurt
Saat 20.00: Yarım saat tempolu full body egzersizi

09 Nisan Pazartesi menü ,
Sabah 06.00;1 su br süt
2 yk yulaf
6 badem
Tarçın

Ara 09.30;yeşil çay ,2 kuru kayısı

Öğlen 12.00;yarım kase çorba
Küçük balık
Küçük kase barbunya pilaki
2 yk kırmızı lahana salatası

Ara16.00;1 kivi

Akşam 18.00;1 küçük biber dolma

Ara 21.30;sade türk kahvesi
1 kurabiye

2,5 lt su

9 Nisan menü
Sabah 8
Bir adet elma
10.0
2yk menemen, 5 yk kuru yesilfasulye kavurması,1adet haşlanmış yumurta,ikilokma tereyağ bal

Ara
Biravuc fıstık, 2 incir, küçük kase çekirdek

Akşam 5.0
4 yk kısır, Pazı eksilemesi
Tavuk but haşlama
2 buçuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…