- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Helal kizTatlim bugünkü menünü beğendim bak :) ben de bugün hiç giremedim buraya, nikotin yoksunluğu ile savaştım ama ben kazandım :)
Yokki gitsinEvet canim bu hafta rahatim sadece is en azindan okul yok. Sen ne yaptin Bulutum? Nasil gidiyor is gorusmelerin?
Kıyamam sana sadece tatlarına baksaydın en azından sporu arttırırsın insallah iyi gelirAy sorma dün başıma gelenleri. Sabah araba tutmasın diye çeyrek yumurta yedim çıktım evden. 2.5 saatlik yola gittik, bir tanıdıklara. Su içmedim yolda gelir diye. Sonra yolda eşim kuruyemiş posedini uzattı, ufaklık durmuyordu, oyalansin diye. Ben başkasının kullandığı arabada çok geriliyorum, dayandım kuruyemise. 1 çay bardağı, tuzlu tuzlu, yedim. Sonra gittiğimiz yerde sofra kurmuslardi, az yiyecektim, ekmeği bir uzattılar... Küçükken babanemlerde yediğim görüntü ve tadda bir ekmek. Sohbet muhabbet derken 1 ekmeğe yakın yedim.. Tereyağ ve incir reçeli ile birlikte.. Saat 4 gibi de börek yaptılar aşağıda bahçede, 6 dilim de ondan yedim, kıtır yerlerini secerek. Başkasının tuvaletine kolay giremem, su da az içtim.. Tatlı verdiler 3 çeşit, onu yemedim ama. Sonra eve geldik, gece 11de. Uyuyamaz diye yine su içmedim, o kadar yiyip wcye de çıkmadim. Sonuç bu. Yerken çok mutluydum, babanem kokuyordu ekmek.. Ama şimdi, köpekler gibi pişmanım..
Ramazan geliyor ye açışış bence ramazandada yaparlarCidden yolculuk yapmişsin ya kızgider onlar o zmn insallah. Olur böyle vakalar. Benim hafta sonu da çok berbat geçtiginden bir şey diyemeyeceğim. Resmen börek festivali duzenledi bizimkilerde. Ramazan geliyo diye herkeste bi böreklik yufka acma işi,eriste kesme işi, yok çorbalik kesme vs vs... ben de zor günle atlattim neyse insallah yarin sabaha gider bulut görmesin ama
Gitmeni istemiyorsa pozisyonunu yükseltsin orası kocaman bir şirket. Kimin ne kadar bilgi birikimi tecrübesi ve isteği varsa işini güzel yapıyosa bence ona yatırım yapılmalıKizlar sabah is gorusmesindeydim. Calistigim sirkette sadece bir ust pozisyon. Ayy benim icin gorusme cok iyi gecti bakalim 2 hafta icinde geri bildirimde bulunacaklar.
Vee simdi benim sorum. Baska bir bolume basvurmadan once mudurumle konustum, dedim bak artik master yapiyorum ve ben ust pozisyona gecmek istiyorum. Bana cevap olarak dedi ki seneye bana pozisyon acacakmis ama 1 sene beklemem lazimmis. Ben de bunu duyunca dedim yasim gelmis zaten 33 e bu aralar yukseldim yukseldim degilse daha zor olacak ve okula o kadar zamanimi veriyorum nedne yukselmek icin. Ve boylelikle baska bolumlere basvuracagimi soyledim. O da tabiki gitmeni istemem ama senin onunu de kapatamam dedi sagolsun. Bugun sabah is gorusmesinden sonra benimle konusmak istedigini soyledi ve bana dedi ki eger ki ben senin pozisyonunu maasini bu takimda yukseltsem sabahki gorusmenden pozitif geri bildirim alsan bile kalir misin? Off bilemedim ki ne diyim. Yaa bulundugum bolumden sIKILdim biraz 3 bucuk yildir ayni is ayni projeler. Is arkadaslarimi seviyorum ama sanki degisiklik bana daha fazla tecrube kazandiri gibi. Ne dersin olur da pozitif bildirim alirsam kalayim mi gideyim mi?
Emin çünkü başarılı bir kadındınCok sagol canim. Gidecegim bolum hakkinda genel bir bilgim var ama benim calisaagim projeler yeni projeler daha once yoklardi. Ve o takimdan kimseyi tanimiyorum. Tabiki daha pozitif geri bildirim almadim sadece bana gore cok iyi gecti ama bakalim 2 hafta sonra cevap nasil olacak.
Haklisin canim hadi mudur pozisyon acacagim sana deyip oyaladi, sonra diger tarafi reddettigimle kalacagim ve az degil 3 bucuk yildir ayni bolum ayni is artik bana verecegi birsey yok bu isin, durdugum yerde sayiyorum.
Bugun soruyu sordugunda bir cevap vermedim o da diger pozisyon icin pozitif bildirim alinca yine konusalim dediadam sanki emin pozitiif olacagina ama tabi ben dereyi gormeden pacalari sivamak istemiyorum bakalim cevap ne olacak ve istedigim maasi verecekler mi.
Dondurmaya rağmen 1000 kaloriyi geçmez bu menü. Begenmedim. Senin için şok diyet bu, ice. Diyetisyene gitmelisin mutlaka..9 nisan pazartesi
07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 badem
8 siyah zeytin
13:00
Dondurma( ödül günümdü=280 kalori)
16:00
Sade türk kahvesi
4 fındık
18:30
2 kepçe tavuk çorbası
1 porsiyon salata
Su: 3 lt
Spor: 35 dk yürüyüş
İçimde oturan bir öküz varmış, ağzımdan çıkıp herşeyi yedi.. Yolculuk bana iyi gelmiyor, onu anladım ben..Kıyamam sana sadece tatlarına baksaydın en azından sporu arttırırsın insallah iyi gelir
Diyetisyene gidiyor ama yapmıyorDondurmaya rağmen 1000 kaloriyi geçmez bu menü. Begenmedim. Senin için şok diyet bu, ice. Diyetisyene gitmelisin mutlaka..
Ama insan bütün gün dışarda olduğunda bile ne yiyeceğini bilmiyor herşeyi canı çekiyorİçimde oturan bir öküz varmış, ağzımdan çıkıp herşeyi yedi.. Yolculuk bana iyi gelmiyor, onu anladım ben..
Ben de aksine evden çıkınca daha iyiyim bu konuda. Ama araba 100 u geçince çok tedirgin oluyorum, ve sanırım da pisbogazlik işte .Hepsi birden. Cumaya gitse baribyediklerim.. Spor da yapamadım bugün. 4 gün yağmurlu olacakmis. Cumartesi iş vardı evde, çocuk odası kurduk. Din evde yoktum derken bugün 3 makine çamaşır yıkadım, kuruttum, katladim, evi temizledim, yemek memek derken bu saat oldu. Büyük oğlum ortanca oğlumun kafasına ketçap sürdü, bu saatte yıkamak zorunda kaldım bir de. Hasta olmaz inşallah. Ev hafif serin, kaloriferi yakmadim.Ama insan bütün gün dışarda olduğunda bile ne yiyeceğini bilmiyor herşeyi canı çekiyor
Ben de aksine evden çıkınca daha iyiyim bu konuda. Ama araba 100 u geçince çok tedirgin oluyorum, ve sanırım da pisbogazlik işte .Hepsi birden. Cumaya gitse baribyediklerim.. Spor da yapamadım bugün. 4 gün yağmurlu olacakmis. Cumartesi iş vardı evde, çocuk odası kurduk. Din evde yoktum derken bugün 3 makine çamaşır yıkadım, kuruttum, katladim, evi temizledim, yemek memek derken bu saat oldu. Büyük oğlum ortanca oğlumun kafasına ketçap sürdü, bu saatte yıkamak zorunda kaldım bir de. Hasta olmaz inşallah. Ev hafif serin, kaloriferi yakmadim.
Yawru kuzu akşam ana yemek nerde? Hani proteinin senin?hani sebzen? Hani meyven? Bak olmaz böyle cidden şok diyet yapıyon sen geri alırsin hepsini bitanem.yarın daha dengeli bir menü bekliyorum. Ayrica karbonhidrat da bir ihtiyaç bebeem ondan da hiç yok9 nisan pazartesi
07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 badem
8 siyah zeytin
13:00
Dondurma( ödül günümdü=280 kalori)
16:00
Sade türk kahvesi
4 fındık
18:30
2 kepçe tavuk çorbası
1 porsiyon salata
Su: 3 lt
Spor: 35 dk yürüyüş
Ketçapı saat 3ye sürdü de ben anca yıkadım. Mutfak beziyle silmiştim kafasınıbakmışlar sen işleri bitirip oturdun iş cıkarmişlar hemen. Bi bere fln tak kafasina bi seycik olmaz insallah flo yaa ketçap şeysine iyi güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?