Çok anlamıyorum canım. Bakayım yine de bi daha atar mısın ?Bilen birinden yorum isteyeceğim de. Anlıyor musun sen?
300 civarında o makine.O işte canım benim istediğim de250 TL. Ama arçelikten aşşa kurtulmaz artık o 600 bayılsın da görsün. 10 yılı geçti hala ağzımdan çıkanın alınacağını öğrenemedi. Yazsın deftere 10 sene sonra bişey alınacak olursa onu da vurur yüzüme. 10 seneyi görürsek beraber tabii.bak yine sinirlerim bozuldu
Canım kahveyi ocağa koyuyorum başında beklerken çocuklar bişey çıkarıyor bi gidiyorum geliyorum köpük falan kalmamış ocak batmış. Valla kahveden soğudum son zamanlar.Kendi kendini demleyen çay makinesi deseni anlarım da kahveye ne işin var sizin ya. Latte, kapicino falan yapansa bişi deyemem ama eski tarzda kahvekahve mak ise ne gerek var. Ankanin kocasi ayıp etmiş ama erkeklerde kafa maalesef basmiyor o işlere. Adamlar bildiğin düz yani.
Yok canım hepsi burada da 250 TL ordan bak. Kırmızısını beğendim ben.300 civarında o makine.
Yazsın çizsin boşver, sen keyfine bak bebiş etkilenmesin salla
Mesela mineral eksiği çıkmış, ne yapmalıyım? Proteini artırdım, suyu artırdım ama minerali bilemedimÇok anlamıyorum canım. Bakayım yine de bi daha atar mısın ?
Yok canım hepsi burada da 250 TL ordan bak. Kırmızısını beğendim ben.300 civarında o makine.
Yazsın çizsin boşver, sen keyfine bak bebiş etkilenmesin salla
Ama ben çok seviyorum türk kahvesiKendi kendini demleyen çay makinesi deseni anlarım da kahveye ne işin var sizin ya. Latte, kapicino falan yapansa bişi deyemem ama eski tarzda kahvekahve mak ise ne gerek var. Ankanin kocasi ayıp etmiş ama erkeklerde kafa maalesef basmiyor o işlere. Adamlar bildiğin düz yani.
Kartuşlu olandan al bari, her çeşit içersin.Canım kahveyi ocağa koyuyorum başında beklerken çocuklar bişey çıkarıyor bi gidiyorum geliyorum köpük falan kalmamış ocak batmış. Valla kahveden soğudum son zamanlar.
Maden suyu içebilirsin mineral için canım. Başka belki eczaneden takviye alabilirsin. Bi bakayım da durMesela mineral eksiği çıkmış, ne yapmalıyım? Proteini artırdım, suyu artırdım ama minerali bilemedim
Onlardan çok memnun olan yok arçelik telve ikili alacağım kendim.Kartuşlu olandan al bari, her çeşit içersin.
İnternete baktım da hep vitaminle beraber. Vitamin istahimi açar diye korkuyorum. Bir marka var ama onu da bilemedim.Maden suyu içebilirsin mineral için canım. Başka belki eczaneden takviye alabilirsin. Bi bakayım da dur
Bende oradan alırım madem ama birkaç zaman sonra artık ,pudra begendim bende.Yok canım hepsi burada da 250 TL ordan bak. Kırmızısını beğendim ben.
Hastanelerde parayla çalışanlar guzel, büyükçe de. Herife gıcık onlardan Alican aslındaOnlardan çok memnun olan yok arçelik telve ikili alacağım kendim.
Maden suyu icemiyordum, nasıl tadını değiştirebilirim acaba..Maden suyu içebilirsin mineral için canım. Başka belki eczaneden takviye alabilirsin. Bi bakayım da dur
Hastanelerde parayla çalışanlar guzel, büyükçe de. Herife gıcık onlardan Alican aslında
Sade olarak da sevmiyor musun?Maden suyu icemiyordum, nasıl tadını değiştirebilirim acaba..
Hiç icemiyorum. Vol meyvesuyu ile karıştırınca içersin küçükken ama meyve suyu istiyorum artık. Ayranla dene dedi anka, bakayım nasıl olacak.Sade olarak da sevmiyor musun?
İçine limon atıp denedin mi?Hiç icemiyorum. Vol meyvesuyu ile karıştırınca içersin küçükken ama meyve suyu istiyorum artık. Ayranla dene dedi anka, bakayım nasıl olacak.
Hastanelerde parayla çalışanlar guzel, büyükçe de. Herife gıcık onlardan Alican aslında
Ahahh
Şu hani kocaman boydan boya olanlardan bahsediyorsun değil mi ?
Sonra onu da koyacak yer ararız
Ben de sade içerimİçine limon atıp denedin mi?
Bense sade soda seviyorum ,meyveli içemiyorum hiç. Sade bana gazoz gibi geliyorhergün illa içiyorum
Tesekkurler canım bugun sehir disina çıkıyorum 3 4 gun tartilamicam insallah haftasonu da boyle olur:))B bibliyofil_k tebrikler
Ben çok kaçamaklar yaptım ama birkaç gündür toparlamaya çalıştım ama yavaşlama da var kilo vermemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?