- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
İnsan aslında böyle dengeli beslenmeye alışıyor .Tesekkurler canım bugun sehir disina çıkıyorum 3 4 gun tartilamicam insallah haftasonu da boyle olur:))
Evet kilon çok düştü maşallah hedefine kısa zamanda ulaşıcaksın canımİnsan aslında böyle dengeli beslenmeye alışıyor .
Ben gece yemelerim ile beyaz ekmeği tamamen çıkardım 45 gün oldu bugün,toplam 6 kilo verdim. Bu benim kilom için bana göre büyük bir adım
Yaa çok güzel gitmiş bir haftadaa. Geldiğinden beri ha az ha çok duraksamadan verdin. Darısı başımaTesekkurler canım bugun sehir disina çıkıyorum 3 4 gun tartilamicam insallah haftasonu da boyle olur:))
***12. Takım 566. Etap***
mrv2855 (72,7/71,8/0,9/%1,24)
bulutungokyuzu (64,7/64,6/0,1/%0,15)
compeng (66,9/65.4/1.5/%2.24)
elifff_9595 (67,6/
@Edebiye 006 (77,3/
karamelli_turta (55,1/54,7/0.4/%0,73)
deyno (69,8///)
tomrs (72/71,5/0,5/%0,69)
Yeni Üyeler:
ICanDoThis (bk:73,1/gnc: )
afatmas(82,7/82,5/0,2/%0,24)
BalYapanSinek (bk: /gnc:
Pamukseker19 (bk: /gnc:
Mezunlar ve İzinliler
Florence_N (73.7/73.1/0.6)
@asya_01 (79,1/
Evet neden böyle oldu.Niye böyle oldu bulut. Kendini değerlendir bakalım
Tamam canım öptük hallederizSelam kızlarben kaçtım yüzdemi Allah rızası için biri hesaplasın be bacılar
bulutungokyuzu
Hayirli cumalar kizlar..
Oncelikle hepinizden ozurdiliyorum..
Burdayim dedim,gelicem dedim ama olmuyor...
İster bahane diyin,ister gercek malesef ruh olarak cok yorgun hissediyorum..
Cocuklar biri bitiyo biri hasta oluyo..
Cocuklar duzeldi diyorum esim kohhn kohnn oksuruyo..
Sinirlerim bozuldu artik oksuruk sesi duymaktan...
Bu aralar kermes zamanlarimiz hem okul hem cami kermesleri onlara yetismek zorundayim..
Kendimi iyi hossetmiyorum bu aralar..tam goreyim iki satir birsey yazayim diyorum...yok biraz bosluk bulursam direk daliyorum saka gibi..!!
Annemde yok..memelekete dedeme bakmaya gitti..dedem cok kotu bi kaza gecirdi..ucurumdan arabayla yuvarlandi..arabadan firlamis ki yasiyo ama bir ay olucak yakinda ama hala hastanede..70 kusur yasinda dedem..
Tekrar ameliyat olucak omiriliginin oraya platin koymuslardi o oynamis yerinden..
Yani birsuru dusunce skinti icindeyim..
Buraya gelmek aklima gelmiyo ...
Zaten gunden gune eriyorum..
Millet diyo cokmussun merve..
Cokmedim daha ama yıldım inanjn..
Allah caresiz dert vermesin..bu gunumuzu aratmasin yinede..
Bian once okullar tatil olsada dedemin yanina gitsem....
Afff yarabbim..
Uzun lafin kisasi bana musade kizlar..
Bosu bosuna sizin hakkiniza girmeyeyim..
Son bildirimimi yapicam...
Yine arada girebilirsem muhabbetinize katilirim..
Sizde bana ve dedeme cook dua edin olur mu!??
Deyno üç haftadır yok. Diskalifiye oldu bu hafta
Nacizane tavsiye edebilirim zencefil, 2 dilim limon ,2 çubuk tarçın 1,5 suya at ,gün içinde tüket . Ben diyete başladığımdan beri yapıyorum . Simit ve göbeği eritiyormuş .Evet neden böyle oldu.
-spor salonundaki kas ağrılarım yüzünden spor yapmadım. Bahane ettim
-çok az su içtim. Hiç gibi
-sabah akşam arası ara yapmıyordum bir haftadır kuruyemiş ve süt içtim arada
- bir haftada bir iki kareden fazla çikolata yemedim tatlıda yemedim. Hatta patates kıxarmasıda yemedim. Ama iki akşam üç tane soğan halkası yedim.
-iki akşam 9da süt içtim.
-8bucuk civarında yedim hep yemeğimi geç geldim eve.
Karatay teyzenin dediği gibi leptinimin çalışmasına izin vermedim
Maden suyu icemiyordum, nasıl tadını değiştirebilirim acaba..
Canım suyun tadını severim su severim bu sora aklıma gelmedi. Ama erimeye faydası varsa tabi yaparımNacizane tavsiye edebilirim zencefil, 2 dilim limon ,2 çubuk tarçın 1,5 suya at ,gün içinde tüket . Ben diyete başladığımdan beri yapıyorum . Simit ve göbeği eritiyormuş .
Beyaz çay, form çayı, yeşil çaylar ,hibisküs çayı hepsini dönüşümlü içiyorum.
Tavsiye ederim hepinize kızlar .
Benim simit bölgem bildiğin simitti ,göbeğim de 4 aylık gibiydi, tavsiye ederim .hergün yeni şişe kullanmak gerekiyor sadece. Kaynatma falan yok.Canım suyun tadını severim su severim bu sora aklıma gelmedi. Ama erimeye faydası varsa tabi yaparım
Bi tane detoks şişem var yıkar yıkar tekrar doldururum. İçindekileride her gün yeni koyuyosun dimiBenim simit bölgem bildiğin simitti ,göbeğim de 4 aylık gibiydi, tavsiye ederim .hergün yeni şişe kullanmak gerekiyor sadece. Kaynatma falan yok.
1,5 ltlik şişe olsun dendi bana da, hergün yeniden koyuyorum. Faydasını göreceksin .Bi tane detoks şişem var yıkar yıkar tekrar doldururum. İçindekileride her gün yeni kokuyosun dimi
Nasıl ya biz burda sürekli detox su yazdık çeşit çeşit tarifler verdik sen hiç denemedin miCanım suyun tadını severim su severim bu sora aklıma gelmedi. Ama erimeye faydası varsa tabi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?