Yeni şişe dediği yeni hazırlayacaksın demek allah seni hiç güleceğim yoktuBi tane detoks şişem var yıkar yıkar tekrar doldururum. İçindekileride her gün yeni koyuyosun dimi
Bence en önemli etken geç yemen ve suyu atlaman gerisi çok etkilemez diye düşünüyorum.Canım suyun tadını severim su severim bu sora aklıma gelmedi. Ama erimeye faydası varsa tabi yaparım
Yeni şişe dediği yeni hazırlayacaksın demek allah seni hiç güleceğim yoktuyoksa ben mi yanlış anladım
Bu yazdıklarındaki tek sorun as su içmen.Evet neden böyle oldu.
-spor salonundaki kas ağrılarım yüzünden spor yapmadım. Bahane ettim
-çok az su içtim. Hiç gibi
-sabah akşam arası ara yapmıyordum bir haftadır kuruyemiş ve süt içtim arada
- bir haftada bir iki kareden fazla çikolata yemedim tatlıda yemedim. Hatta patates kıxarmasıda yemedim. Ama iki akşam üç tane soğan halkası yedim.
-iki akşam 9da süt içtim.
-8bucuk civarında yedim hep yemeğimi geç geldim eve.
Karatay teyzenin dediği gibi leptinimin çalışmasına izin vermedim
Tek detoks bu bilirim; soğan ve sarımsak. Ye bak, nasıl susatiyor adamı. Varille su icirtiyor.Nasıl ya biz burda sürekli detox su yazdık çeşit çeşit tarifler verdik sen hiç denemedin mi
Yok canım suya limon maydanoz dereotu tarçın bs yani ödem atıcı şeyler atınca toksinleri atmaya yağ yakmaya yardımcı oluyor ondan bahsediyorum.Tek detoks bu bilirim; soğan ve sarımsak. Ye bak, nasıl susatiyor adamı.
Bir tek ne birasıydı onu denedim iğrençti soğudumNasıl ya biz burda sürekli detox su yazdık çeşit çeşit tarifler verdik sen hiç denemedin mi
Şu an bütün zamanımı boşa harcadığımı hissettim bulutBir tek ne birasıydı onu denedim iğrençti soğudum
Kız gülme ne bileyim hahahahaYeni şişe dediği yeni hazırlayacaksın demek allah seni hiç güleceğim yoktuyoksa ben mi yanlış anladım
Bence en önemli etken geç yemen ve suyu atlaman gerisi çok etkilemez diye düşünüyorum.
Tamam dikkat edeceğim bu hafta suyaBu yazdıklarındaki tek sorun as su içmen.
Hayırdır abla anlamadıımm nedenŞu an bütün zamanımı boşa harcadığımı hissettim bulut
Tek detoks bu bilirim; soğan ve sarımsak. Ye bak, nasıl susatiyor adamı. Varille su icirtiyor.
Biliyorum canım takılıyorum.Yok canım suya limon maydanoz dereotu tarçın bs yani ödem atıcı şeyler atınca toksinleri atmaya yağ yakmaya yardımcı oluyor ondan bahsediyorum.
Off ya elifle deyno yüzünden 6. Takıma yenildik***12. Takım 566. Etap***
mrv2855 (72,7/71,8/0,9/%1,24)
bulutungokyuzu (64,7/64,6/0,1/%0,15)
compeng (66,9/65.4/1.5/%2.24)
elifff_9595 (67,6///) bildirim yapmadı
@Edebiye 006 (77,3/77,1/ 0,2)
karamelli_turta (55,1/54,7/0.4/%0,73)
deyno (69,8///) 3. kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi onay alındı
tomrs (72/71,5/0,5/%0,69)
12. Takım ortalaması: 0,665
Flo nasılsın cnm?? Daha izinden dönmedin mi??Biliyorum canım takılıyorum.
Hippotalamus? Döndüm döndüm de eski kiloyu epey geçince vermeden listeye girilmiyormus. Sen naptın?Flo nasılsın cnm?? Daha izinden dönmedin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?