Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderbenim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu
Ben çocuk durmuyor diye hep ayaktayım ya da kucağıma alıp oturuyorum. Gitmiyor benim göbek ümidimi kestim artık. Bebekle iyice büyüyecek. Sonra 4. Sezaryen olacak 1 sene falan göbek çalışamam alışayım bari napayım .

ya sen ideale gelince ne göbeğin kaldı bacı göbek mi oben çok beğendim fiziğini.belki giyim şeklinden olabilir gözüne batıyordur

off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderbenim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu
Benimde eskiden bacak arasından çok gidiyodu şimdi çok az kaldı bacak aram. Pantolonlara ne para batılırdım ayda bir yenisi. Annem derdiki senin bu bacak aranda diş var galiba

Benim ekmekte sınırım yok başladım mı bi bütün bitiyor hiç yememeye çalışıyorum... ama sırf ekmek çekiyor şimdi canım

27 nisan menu

Sabah 1 tb ekmegi ile tost
Öğle 2 tavuk baget
Yesil salata

Ara 1 avuc cig kuruyemis
10 adet erik

Aksam 3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

Bulgur pilavindan gina geldi bana hem cok kilo aldiriyor. Dayimlardaydim mecburiyetten yedim.

ÇOk az değil mi canım.

Asya fenayım canım moral motivasyon sıfır yoksa bu ortam grup çok iyi geliyor bana
neden canım neyin var ki noldu böyle.ailevi sorun mu başka bişeymi?buraya gel motive olursun işte.önce nasıl verdik çatır çatır yine yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…