Ben çocuk durmuyor diye hep ayaktayım ya da kucağıma alıp oturuyorum.off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderbenim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu
evet yaa.beğenip kaçıyor halbuki katılsa daha motive olucak.çok özledim onu
Saniyedir canım.
ya sen ideale gelince ne göbeğin kaldı bacı göbek mi oBen çocuk durmuyor diye hep ayaktayım ya da kucağıma alıp oturuyorum.Gitmiyor benim göbek ümidimi kestim artık. Bebekle iyice büyüyecek. Sonra 4. Sezaryen olacak 1 sene falan göbek çalışamam alışayım bari napayım .
Dikişin üzerinde sallandı kaldı canım. 6 kilo daha aldım zaten az daha çıktı sadece göbek var zaten bende. Hamile değilken bile hamile sanıyordu herkesya sen ideale gelince ne göbeğin kaldı bacı göbek mi oben çok beğendim fiziğini.belki giyim şeklinden olabilir gözüne batıyordur
Asya fenayım canım moral motivasyon sıfır yoksa bu ortam grup çok iyi geliyor banaevet yaa.beğenip kaçıyor halbuki katılsa daha motive olucak.çok özledim onu
Dikişin üzerinde sallandı kaldı canım. 6 kilo daha aldım zaten az daha çıktı sadece göbek var zaten bende. Hamile değilken bile hamile sanıyordu herkes
4. Sezaryen olacak canımEskkerin çarşaf sarma geleneğini dene drim sezaryen değilsen
Benimde eskiden bacak arasından çok gidiyodu şimdi çok az kaldı bacak aram. Pantolonlara ne para batılırdım ayda bir yenisi. Annem derdiki senin bu bacak aranda diş var galibaoff yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderbenim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu
Ben de dün andım onu
Benim ekmekte sınırım yok başladım mı bi bütün bitiyor
ÇOk az değil mi canım.27 nisan menu
Sabah 1 tb ekmegi ile tost
Öğle 2 tavuk baget
Yesil salata
Ara 1 avuc cig kuruyemis
10 adet erik
Aksam 3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Bulgur pilavindan gina geldi bana hem cok kilo aldiriyor. Dayimlardaydim mecburiyetten yedim.
Dun biraz oyle oldu istahsizdim canim. Sen nasilsin nasil gidiyor hamislik:)ÇOk az değil mi canım.
ben bir yandan size yazdım bir yandan bitirdim işimiBen hala işe başlayamadım ne tembelim yahu :)
neden canım neyin var ki noldu böyle.ailevi sorun mu başka bişeymi?buraya gel motive olursun işte.önce nasıl verdik çatır çatır yine yaparızAsya fenayım canım moral motivasyon sıfır yoksa bu ortam grup çok iyi geliyor bana
Çok iyi gitmiyor ya patlayacak bomba gibiyim sürekli gerginimDun biraz oyle oldu istahsizdim canim. Sen nasilsin nasil gidiyor hamislik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?