Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benimde eskiden bacak arasından çok gidiyodu şimdi çok az kaldı bacak aram. Pantolonlara ne para batılırdım ayda bir yenisi. Annem derdiki senin bu bacak aranda diş var galiba
ayy annen yaa ne güldümşuan çok iyi görünüyorsun ama.başka birisi olmuşsun sanki

Benim ekmekte sınırım yok başladım mı bi bütün bitiyor hiç yememeye çalışıyorum... ama sırf ekmek çekiyor şimdi canım
bende geçen hafta öyle oldum amann Allahımm asya durr dedim artıkkyalnız moralin yemeyi etkilemesini yalanlayanlar neyin kafası bilmiyorum.yüzde yüz etkisi var.insanın morali düzgün olunca daha dengeli besleniyor

Haklısın canm. Ben kendi mi baya koyverdim sanırım. Aynn bahane çok

Boyun 1.68 ama yağ oranim yuksekmis 53 olmak istiyorum
O zaman hedefin kilo vermek olmamalı canım. Yağ oranını düşürüp kas oranını artırmak olmalı. Boyuna göre kilon normal. 53 olursan kassız sarkık vücudun olabilir. Bol protein ve sporla kas oranı yükseltmen lazım.

napıyorsunuz kızlar?ben iki arada 30 dk yürüyüşü sıkıştırdım aynaya baktıkça beter haldesin asya diyorum.çokkkk vermem gereken kilo var çokkkk

yaa kızlar varya şu göbeği mideyi görünce çıldırıyorummmo yediğim ekmeklerin faturası buu

Ben balkon yıkadım iki oda topladım süpürdüm karnım acıdı oturdum.
dinlene dinlene yap canım hem çocuklar var hem hamilesin.yavaş yavaş yap.benim en nefret ettiğim evi süpürmek.süpürge iyi çekmiyor çıldırıyorum.alamıyorum da şu sıra eşim gedikten sonra süperge fırın set üstü 3 ünü yenilemem lazım

Yenilersin canım inşallah süpürge önemli gerçekten benim eski süpürgem de kötüydü değiştirene kadar ne maceralar geçti
Çocuklar yoruyor zaten ben topluyorum arkamdan dağıtıyorlar. Büyük oğlana bi oyuncak topla dedim yaptıramadım. Banyodan bile oyuncak çıkıyor

hınzırlar yaabizim sıpa da iç çamaşırı çekmeceme takmış gidip gelip içinde ne varsa saçıyor iç çamaşırlarımı mutfaktan topluyorumçok korkuyorum bir gün misafirin yanında salondan bişeyim çıkacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…