Ben de kalkıyorum şimdi kalktım hopppben bir yandan size yazdım bir yandan bitirdim işimi
Benimde eskiden bacak arasından çok gidiyodu şimdi çok az kaldı bacak aram. Pantolonlara ne para batılırdım ayda bir yenisi. Annem derdiki senin bu bacak aranda diş var galiba
bende geçen hafta öyle oldum amann Allahımm asya durr dedim artıkkBenim ekmekte sınırım yok başladım mı bi bütün bitiyorhiç yememeye çalışıyorum... ama sırf ekmek çekiyor şimdi canım
hadi kolay gelsinnBen de kalkıyorum şimdi kalktım hoppp
Haklısın canm. Ben kendi mi baya koyverdim sanırım. Aynn bahane çokBenim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.
Köfteleri yap buzluğa at çıkarıp kızartırsın.
Salatayı yıka kurut doğra saklama kabına koy. Çıkarıp hemen bi salatalık domates doğrayıp koyarsın masaya.
Bizde bahane yok çare var
Boyun 1.68 ama yağ oranim yuksekmis 53 olmak istiyorumSenin hedefin de 57,2 canım azmış kilon boyun hedefin kaç
O zaman hedefin kilo vermek olmamalı canım. Yağ oranını düşürüp kas oranını artırmak olmalı. Boyuna göre kilon normal. 53 olursan kassız sarkık vücudun olabilir. Bol protein ve sporla kas oranı yükseltmen lazım.Boyun 1.68 ama yağ oranim yuksekmis 53 olmak istiyorum
Koyverne canım evdekilerin sana ihtiyacı var iyi bak kendineHaklısın canm. Ben kendi mi baya koyverdim sanırım. Aynn bahane çok
Bahar yorgunuyum diyelim canımneden canım neyin var ki noldu böyle.ailevi sorun mu başka bişeymi?buraya gel motive olursun işte.önce nasıl verdik çatır çatır yine yaparız
düzelir canım...kendine zaman ayır biraz kuaföre git saç rengini değiştir bunlarda modunu değiştirir.beslenmeni düzene koydukça moralinde düzelmeye başlarBahar yorgunuyum diyelim canım
Ben balkon yıkadım iki oda topladım süpürdüm karnım acıdı oturdum.napıyorsunuz kızlar?ben iki arada 30 dk yürüyüşü sıkıştırdımaynaya baktıkça beter haldesin asya diyorum.çokkkk vermem gereken kilo var çokkkk
dinlene dinlene yap canım hem çocuklar var hem hamilesin.yavaş yavaş yap.benim en nefret ettiğim evi süpürmek.süpürge iyi çekmiyor çıldırıyorum.alamıyorum da şu sıra eşim gedikten sonra süperge fırın set üstü 3 ünü yenilemem lazımBen balkon yıkadım iki oda topladım süpürdüm karnım acıdı oturdum.
Yenilersin canım inşallah süpürge önemli gerçekten benim eski süpürgem de kötüydü değiştirene kadar ne maceralar geçtidinlene dinlene yap canım hem çocuklar var hem hamilesin.yavaş yavaş yap.benim en nefret ettiğim evi süpürmek.süpürge iyi çekmiyor çıldırıyorum.alamıyorum da şu sıra eşim gedikten sonra süperge fırın set üstü 3 ünü yenilemem lazım
Yenilersin canım inşallah süpürge önemli gerçekten benim eski süpürgem de kötüydü değiştirene kadar ne maceralar geçti
Çocuklar yoruyor zaten ben topluyorum arkamdan dağıtıyorlar. Büyük oğlana bi oyuncak topla dedim yaptıramadım. Banyodan bile oyuncak çıkıyor
Çocuk kilidi yaptım ben onlara yoksa benimki de dağıtıyorduhınzırlar yaa bizim sıpa da iç çamaşırı çekmeceme takmış gidip gelip içinde ne varsa saçıyor iç çamaşırlarımı mutfaktan topluyorum çok korkuyorum bir gün misafirin yanında salondan bişeyim çıkacak diye
Teşekkür ederimKoyverne canım evdekilerin sana ihtiyacı var iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?