- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Öyle de canım bu aralar kötüyüm farkındayımYok yahu abartma yerlerdeyim falan
Saati geç diye dedim ben. İyisin maşallah ne kaldı hedefe
Toparlarsın canım. Bu hafta böyle oldu. Ama başladığın yerden bak bir de ne kadar ilerledin. Kötüye odaklanma.Öyle de canım bu aralar kötüyüm farkındayımumarım toparlayacağım..
Gerçketen onuncu oldukNe dondurmasıbulutungokyuzu geçen hafta 100 gr verdin bu hafta aldın. Son şansın bı hafta diskalifiye olabilirsin. Takım 10. Oldu onuncu ONUNCU. Ne dondurması.
Eksi gelince olmazsın canım. Hem bak vaktin de boşa geçiyor değerlendir bu günleri az kaldı hedefineGerçketen onuncu oldukay istemiyorum diskalifiye olmak uf
Hemen kalkıp 100 jumping jack yap yansınlar gitsinler Yapılışına YouTube dan bakabilirsin.
Ayyyyy inş çok isterim 70 i gormekGelsin hedefler kızlar. Bu hafta hedefleri tutturmak için daha çok uğraşıyoruz hadi bakalımonunculuğu mu hakediyoruz biz
bulutungokyuzu 64
@compeng 64,7
karamelli_turta 54
tomrs 70,5
bi-zuzu 65
N naznaz16 69
cilekgibi sabah sen de tartıl sana da hedef verelim
asya_01 77
Haydi herkes hedefeeeeeyaz geliyor fazlalıkları atıp tiril tiril gezme zamanı
Bizimkide sizden biraz iyi iste bu hafta dokuldukKız ne diyeyim oldu işte
normalde sorun yok ama belki sen istemeyebilirsin diye seyettiydimResmiyette burası gibi bir yarışma olmadığı için bende ikisindede devam edebilir diye biliyorum ama :)
Gelsin hedefler kızlar. Bu hafta hedefleri tutturmak için daha çok uğraşıyoruz hadi bakalımonunculuğu mu hakediyoruz biz
bulutungokyuzu 64
@compeng 64,7
karamelli_turta 54
tomrs 70,5
bi-zuzu 65
N naznaz16 69
cilekgibi sabah sen de tartıl sana da hedef verelim
asya_01 77
Haydi herkes hedefeeeeeyaz geliyor fazlalıkları atıp tiril tiril gezme zamanı
Hedefler kolay canım kaçamak yapmayıp suyunu sporunu ihmal etmezsen görürsünAyyyyy inş çok isterim 70 i gormek
Böyle bir menüyle değil tabii sen emziriyorsun bir öğün protein yemem şart böyle sütün kalitesi de bozulur canım dikkat et. Protein salata mutlaka olsun27 NİSAN menü
Sabah
4 yk ıspanaklı yumurta, sucuklu yumurta bir porsiyon, bol salata, 3 lokma tereyağlı bal, çeyrek ekmek,
Öğle
2 dilim armut,4 yeni dünya
6 adet sarma, bir avuç fıstık, 3 ceviz,3 incir
Aksam
Sigara böreği 2 adet bir kase yoğurt
2 buçuk litre Su
Yinede sonuncu olmadıkBizimkide sizden biraz iyi iste bu hafta dokulduk
normalde sorun yok ama belki sen istemeyebilirsin diye seyettiydim
evet ne kaldı şurda acilll takımın toparlanıp kendine gelmesi lazımKesinlikle katılıyoruum ramazana da az kaldı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?