Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dondurmayı haftada bir veya 2 yesen daha iyi olur.2 kere yedin sanki bu hafta tut kendini.2 ile sınırlandırmış olursun kendini

Böyle bir menüyle değil tabii sen emziriyorsun bir öğün protein yemem şart böyle sütün kalitesi de bozulur canım dikkat et. Protein salata mutlaka olsun
Çoğu zaman geçiştirmeye çalışıyorum. İki cocuk olunca büyük kizim da yememe problemi var. Genelde onun yedikleri sevdikleribu yapmaya çalışıyorum sırf o yesin dir. boğazından bireyler geçsin die. Kızım malesef baklagil yemiyor et turudu yemiyor. Kiymayı biraz yiyor . teşekkür ederim dikkate alacağım.

Benim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.
Köfteleri yap buzluğa at çıkarıp kızartırsın.
Salatayı yıka kurut doğra saklama kabına koy. Çıkarıp hemen bi salatalık domates doğrayıp koyarsın masaya.

Bizde bahane yok çare var

Yemekleri de 6-8 arası hızlı hızlı yapıyorum. Fissler ve tupperware sağolsun. Benim hayatımı kolaylaştırıyorlar.

Ay svet bende spordan önce içmeye çalışıyorum daha etkili oluyor canım akşımda bulunsun. Ay ben bile hiçbirşey bilmiyorum güya 9aydıe diyet yapıyorum

Öğreneceğiz hepsini spor hocamız dedi sabah aç karına şekersiz Türk kahvesi için diye uygulamaya çalışıyorum. Birde suyu limonlu tarçınlı içiyorum. Ama her diyet başkasına uymuyor ben 2 hafta akşam ekmek yemeği kestim gram veremedim. Şimdi akşamları 2 dilimle gayet rahat veriyorum deneme yanılma yoluyla insan kendini tanıyor

Afiyet olsun baya iştahlısın valla.

Ay bu haftaki hedef 69 mu ya çok iyi inşallah düşeriz hedefe de yaklaşırız

kesinlikle bende yapacam

evetttt bencede ya yaın tiril tiril giyip gezmek varken dimi
Evetttt ya kıyafetlerden pörtleyen fazlalıklarımızı saklamaya çalışacağız pişik olup acı çekeceğiz. Ya da fazlalıklarımızdan kurtulup efil efil gezeceğiz.
Geçen sene 1 saat çarşıda gezsem bacak aram pişik oluyordu
Pantolonlarım yırtılıp duruyordu arasından.

off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderbenim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…