dondurmayı haftada bir veya 2 yesen daha iyi olur.2 kere yedin sanki bu hafta tut kendini.2 ile sınırlandırmış olursun kendiniSabah 11.00
2yk ciğer
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
2çatal çökelek
2ksçi peyniri
2küçük salatalık
3küçük fincan çay
14.00
2 kaşıkçık falan dondurma
18.30
3tk dövme 1avuç nohutla yoğurt karıştırdım buğday aşımı diyolar neyse işte
19.00
Azcıktan biraz fazla dondurma ):
evetttt bencede ya yaın tiril tiril giyip gezmek varken dimiGelsin hedefler kızlar. Bu hafta hedefleri tutturmak için daha çok uğraşıyoruz hadi bakalımonunculuğu mu hakediyoruz biz
bulutungokyuzu 64
@compeng 64,7
karamelli_turta 54
tomrs 70,5
bi-zuzu 65
N naznaz16 69
cilekgibi sabah sen de tartıl sana da hedef verelim
asya_01 77
Haydi herkes hedefeeeeeyaz geliyor fazlalıkları atıp tiril tiril gezme zamanı
kv g,l yemeye çağardı akşam için.lahmacun yapıyormuşGünaydin bugün misafirlige gidiyoruz ikramlardan azar azar yiyeyim mi
Çoğu zaman geçiştirmeye çalışıyorum. İki cocuk olunca büyük kizim da yememe problemi var. Genelde onun yedikleri sevdikleribu yapmaya çalışıyorum sırf o yesin dir. boğazından bireyler geçsin die. Kızım malesef baklagil yemiyor et turudu yemiyor. Kiymayı biraz yiyor . teşekkür ederim dikkate alacağım.Böyle bir menüyle değil tabii sen emziriyorsun bir öğün protein yemem şart böyle sütün kalitesi de bozulur canım dikkat et. Protein salata mutlaka olsun
Benim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.Çoğu zaman geçiştirmeye çalışıyorum. İki cocuk olunca büyük kizim da yememe problemi var. Genelde onun yedikleri sevdikleribu yapmaya çalışıyorum sırf o yesin dir. boğazından bireyler geçsin die. Kızım malesef baklagil yemiyor et turudu yemiyor. Kiymayı biraz yiyor . teşekkür ederim dikkate alacağım.
Senin hedefin de 57,2 canım azmış kilon boyun hedefin kaç
Ay svet bende spordan önce içmeye çalışıyorum daha etkili oluyor canım akşımda bulunsun. Ay ben bile hiçbirşey bilmiyorum güya 9aydıe diyet yapıyorum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
11 zeytin
Sekersiz cay
Öğlen
Köri soslu tavuklu ve misirli pilav
Yaninda Büyük ayran
Ara1
Orta türk kahvesi
Karamelli dondurma
Akşam
Şehriye corbasi
Nohut
Pilav
Yogurt
Ara2
Şekersiz türk kahvesi
Frambuazli cheesecake
10bin adım
Bugün diyetim biraz kötü gitti iştahlıydım ne yapayim
Ay bu haftaki hedef 69 mu ya çok iyi inşallah düşeriz hedefe de yaklaşırızGelsin hedefler kızlar. Bu hafta hedefleri tutturmak için daha çok uğraşıyoruz hadi bakalımonunculuğu mu hakediyoruz biz
bulutungokyuzu 64
@compeng 64,7
karamelli_turta 54
tomrs 70,5
bi-zuzu 65
N naznaz16 69
cilekgibi sabah sen de tartıl sana da hedef verelim
asya_01 77
Haydi herkes hedefeeeeeyaz geliyor fazlalıkları atıp tiril tiril gezme zamanı
Saniyedir canım.bulutungokyuzu canım plank 45 yazmışsın ya 45 tane plank mı yaptın yoksa 45 sn plank mı?
kesinlikle bende yapacamBenim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.
Köfteleri yap buzluğa at çıkarıp kızartırsın.
Salatayı yıka kurut doğra saklama kabına koy. Çıkarıp hemen bi salatalık domates doğrayıp koyarsın masaya.
Bizde bahane yok çare var
Evetttt ya kıyafetlerden pörtleyen fazlalıklarımızı saklamaya çalışacağız pişik olup acı çekeceğiz. Ya da fazlalıklarımızdan kurtulup efil efil gezeceğiz.evetttt bencede ya yaın tiril tiril giyip gezmek varken dimi
Yaz geldi ya herkes bi gevsedi heraldeYinede sonuncu olmadık
Bu hafta 5 takım nota aldık baya kötü bir haftaydı.
Ben yapmıyorum aslında onu @yesa1 yapıyor.kesinlikle bende yapacam
Ramazandan önce bi fulleyelim dediler herhalde vücuduYaz geldi ya herkes bi gevsedi heralde
off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından giderEvetttt ya kıyafetlerden pörtleyen fazlalıklarımızı saklamaya çalışacağız pişik olup acı çekeceğiz. Ya da fazlalıklarımızdan kurtulup efil efil gezeceğiz.
Geçen sene 1 saat çarşıda gezsem bacak aram pişik oluyordu
Pantolonlarım yırtılıp duruyordu arasından.
çok mantıklı ama çatkapı misafir gelse yemeğin hazır.Ben yapmıyorum aslında onu @yesa1 yapıyor.
Git evine 3 çeşit yemeği vardır.
Ben düdüklüde yapıyorum her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?