- 13 Nisan 2019
- 67
- 140
- 8
- 38
Kız en az 1 kilo farkeder. Hırkayı da çıkar gerisini deBen hep günlük kıyafetlerim ile tartılıyordum.En azından üzerindeki hırkayı çıkartayım bari
Evet iyisin maşallahTamamdır Anka artık daha sık uğrarım. Sabahları okuldayım pek vaktim olmuyor ama öğleden sonraları evdeyim ve daha çok motivasyona ihtiyaç duyuyorum. Nedense dışarıdayken birşey yemek aklıma gelmiyor ama evdeysem hep bir aranma durumundayım. Gerçi 3 gündür iyi gidiyorum
Oyy maşallah Allah bağıslasınIyiyim canim , iki azman kuzuyla 4. takima devam ediyorum bende:)
Senin oglusun nasil, buyumustur..
Afiyet olsun canim menun gayet güzelMenü bildirimi :
Kahvaltı( sabah 7:30) : 1 omlet , 2 kibrit kutusu peynir , 5 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara: 1 nescafe
Öğlen: 2 hurma,1 dilim ekmek , kibrit kutusundan küçük peynir ve az ev salçası
Ara: 1 Türk kahvesi 1 mandalina
Akşam: 1 tabak mercimek yemeği , 3 kaşık pilav, 1 küçük kase yoğurt, küçük dikim ekmek
Akşam ara yapmayacağım. Akşam yemeğinde ekmek olmamalıydıspor da yatmadan 5 dakikalık bacak hareketleri. Bugün bütün evi süpürdüm yeterince yoruldum
Ben de heyecan yaptım 62 görürsün belkiHeyecan yaptım bak şimdi. Yarın kaç çıkarım ki
Hep destek tam destek canım
Alışırsın canım yine iyisinYanlış emojialışmak zaman alacak
Benim sıpa da bu ay girdi 3 yaşına. Zaman çabuk geçiyor yahuOyy maşallah Allah bağıslasınönümüzdeki ay 3 yaşına giriyor teyzesi kocaman oldu Allahım esirgesin hepsini
Güzel canım afiyet olsunKızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost
çay 1 domates
Ara 15 de
1 kase yoğurt
3 galeta
Saat 15.10 da
5 kasik patlıcan tava
5 kasik bulgur pilavı salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Evet her şeyi aniden kesmene gerek yok sonra kriz geliyorKarbonhidrat i birden kessem sonra bozar im diye. Yavaş yavaş azaltıp kesecem kızlar. Zaten önemli olan süreklilik
Ben beğendim sıkıntı yok canım. Ama neskafeyi bıraksan daha iyi olur senin içinMenü bildirimi :
Kahvaltı( sabah 7:30) : 1 omlet , 2 kibrit kutusu peynir , 5 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara: 1 nescafe
Öğlen: 2 hurma,1 dilim ekmek , kibrit kutusundan küçük peynir ve az ev salçası
Ara: 1 Türk kahvesi 1 mandalina
Akşam: 1 tabak mercimek yemeği , 3 kaşık pilav, 1 küçük kase yoğurt, küçük dikim ekmek
Akşam ara yapmayacağım. Akşam yemeğinde ekmek olmamalıydıspor da yatmadan 5 dakikalık bacak hareketleri. Bugün bütün evi süpürdüm yeterince yoruldum
İsimleri yazmadan önce @ işareti koyarsan ismini yazdığın kişiye bildirim gider canımasya_1 teşekkür ederim canım seninki daha güzel
İnşallah daha iyi olacak. Diyet modundan çok bu şekilde beslenmeyi alışkanlık yapmamız lazım yoksa yine alıyoruz. Olacak olacakasya_1 teşekkür ederim canım seninki daha güzel
Masallah canim senin kuzunada, Allah bagislasin..Oyy maşallah Allah bağıslasınönümüzdeki ay 3 yaşına giriyor teyzesi kocaman oldu Allahım esirgesin hepsini
MaşallahBen de heyecan yaptım 62 görürsün belkisanah aç karına, tuvalete girdikten sonra çınıldanıp unutma
Alışırsın canım yine iyisin
Benim sıpa da bu ay girdi 3 yaşına. Zaman çabuk geçiyor yahu
Güzel canım afiyet olsun
Evet her şeyi aniden kesmene gerek yok sonra kriz geliyor
Ben beğendim sıkıntı yok canım. Ama neskafeyi bıraksan daha iyi olur senin içinben de çok içiyordum bırakmaya çalışıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?