Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yalniz ikizleri 17 ay iyi emzirmissin tebrikler Ben 7. ayda olayi kapamistim. Benim ikizler vazgecti benden gerci cok sütüm yoktu maalesef.
Son aylarda emzık nıyetıne kullanıyorlardı canıma tak ettı bıraktım cok sukur cok zorlanmadılar emzık kullanıyorlar sımdı
ılk oğlumu 22 ay emzırdım ama ıkızlerın 17 ayı sankı 4 yıl gıbı geldı annelık ok zor maşallah sızde 4 tane nasıl basa çıkıyorsunuz rabbım olmayanlara versın

Aminn canım. 3-5 tahtam eksildi valla

gun ıcınde neler yedım yazayım
sabah 8 gıbı kahvaltı yaptık menemen yedım azıcık ekmek ama yarım dılım bıle degıl menemenı ne kadar yedım bılmıyorum cunku bızım yemek saatlerımız kaos ıcınde geçer
oglen sekersız turk kahvesı yanına bır mınık lokum
aksam 5 te kısır booool yesıllıklı acılı az bulgurlu sımdı bıde yesıl cay ıcer gunu kapatırım

spor yapmadım ben genelde hafta ıcı oğlumu okula bırakırken 3 4 km yuruyus yaparım
suyun mıktarıda yok ama aklıma geldıkce ıctım :))

aidin salıh hanımın dıyetını duydunuz mu kızlar ben yapmak ıstıyorum ama basarabılır mıyım bılemıyorum

Afiyet olsun canım.

aidin salıh hanımın dıyetını duydunuz mu kızlar ben yapmak ıstıyorum ama basarabılır mıyım bılemıyorum
Evet ben bir dönem öğrencisinden danışmanlık da aldım ama emzirme sürecindeydim yapamadım maalesef. Zaten açlık da tavsiye etmediler emzirirken. Emzirme bitince açlıklarla başlayacağım inşallah yeniden. Ama şu anda da kan grubuma zararlı besinleri yememeye çalışıyorum elimden geldiğince.

benımde cok saglıklı olduğum söylenemez oda savaş alanı gıbı toparlayıp yatacağım ınsallah bıde bugun temızık yptım ama arkamdan dağıtan 3 canavar var
Ben bıraktım artık ev düzenliymiş topluymuş takmıyorum oyuncakların üzerinden atlaya atlaya gidiyorum spor oluyor yoksa çok gergin oluyorum çocukların da kalbini kırıyorum bu sefer ev düzenli olsa da mutsuz oluyorum.

hmmm evet emzırırken zor olur :\ açlık oruçlarına bellı bır seviyeye gelınce başlanıyor dıye bılıyorum Ahmet apa dıye bırısı faceden bı grup kurmus bı ara okumuştum. kan grubuna gore beslenmeyı hıc bılmıyorum arastıracagım

sagolun yalnız bugun herkes kısır yemıs galıba kadınlr olarak kısırı sevıyoruz ama pırıncten ıyıdır bulgur deyıp rahatlatıyorum kendımı :)
Evet ya ben çok abartılmadığı sürece hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum. Karatay bile haftada 1 gün bulgura izin veriyor. Gerçi o 3 kaşık veriyor ama olsun veriyor sonuçta

ben de dağınıklıktan sıkayetcı degılım ama esım sıkayetcı maalesef ama ınanın ne kadar toplasamda olmuyor bıde benımkıller kucuk anlamıyorlar durdan yapmadan.. ben kirden yağdan sınır oluyorum yemek yeyıp ellerını her yere surmelerınden ayy burada derdım var kosesıne dondu :))

Evet önce kan grubuna göre ve 2 öğün sade beslenip sonra açlıklara geçiliyor. Yoksa safra kesesinde çamur olabiliyormuş. Facebook kullanmıyorum canım o kişiyi bilmiyorum.

Gündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı ya kızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Ben ilk doğumumdan sonra düzenli olarak evde yürüyüş yapıyordum lessi ile. Çok etkisini görüyordum artık çok üşeniyorum ve yapasım gelmiyor burası vesile olur inşallah. Yine başlayayım demem o ki ben varım

Evet ya ben çok abartılmadığı sürece hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum. Karatay bile haftada 1 gün bulgura izin veriyor. Gerçi o 3 kaşık veriyor ama olsun veriyor sonuçta
ben pırıncı cok aramam hıc aklıma gelmez ama bulguru cok severım vazgecemıyorum o yüzden karatay da bana uygun aslında da ben kafama gore takılmayı sevıyorum

Evet önce kan grubuna göre ve 2 öğün sade beslenip sonra açlıklara geçiliyor. Yoksa safra kesesinde çamur olabiliyormuş. Facebook kullanmıyorum canım o kişiyi bilmiyorum.
bende esımınkınden buldum :) ogunlerı kısıtlamaması bulgurun serbest olması guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…