farkında bile değilim
Son aylarda emzık nıyetıne kullanıyorlardı canıma tak ettı bıraktım cok sukur cok zorlanmadılar emzık kullanıyorlar sımdıYalniz ikizleri 17 ay iyi emzirmissin tebrikler Ben 7. ayda olayi kapamistim. Benim ikizler vazgecti benden gerci cok sütüm yoktu maalesef.
ılk oğlumu 22 ay emzırdım ama ıkızlerın 17 ayı sankı 4 yıl gıbı geldı annelık ok zor maşallah sızde 4 tane nasıl basa çıkıyorsunuz rabbım olmayanlara versınBen de çok tartılıyorum. Diyetisyen çok yanlış olduğunu söylüyor ama dayanamıyorum. Bi kere eşimle işe göndermiştim pili ama dayanamadım yenisini alıp gelmiştim pilin
Maşallah canım 17 ay çok iyi emzirmişsin. Ben de 3 yaşındaki oğlumu hamileyken de emzirdim. 10 aydır da bebeği emziriyorum. 3 yıldır emziriyorum resmen
Ben de sayarım. Bi anda panik aaa biri yok diye sayarım tamam derim tammış
Afiyet olsun canım. İlk etapta çok kasmaya gerek yok ilerde duraklama yaşarsan kasacağız zaten
Ben de sürekli evdeyim biliyorsun. Bu gün değişiklik yaptım yoruldum geldim
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sınav ne zamandı.
Oyyy yoğun geçmiş günün kolay gelsin canım
Tek öğün mü yapacaksın. Zor olur ya emin değilim ne kadar doğru böyle
Yaaa işte bu çok güzel
Tabii ki katılabilirsin canımhoş geldin
Evet hazırda sebze olunca kolay oluyor ne pişirsem derdi olmuyor. Kışı da çok seviyorum ben. Ispanak, pırasa, karnabahar, lahana çeşit çeşit sebze
Kısır olabilir canım yaptın mı ?
Çok su içme hastalığı mı varmış hiç duymadım. İnşallah kolayca atlatırsın canımtekrar hoşgeldin
Bilgilerine bakacağım şimdi. Uygunsa Cuma listeye girebilirsin sen de
Yaaa maşallah canım sana azmin daim olsun
Kolay gelsin
Olur canım ne zaman müsait olursan o zaman başlangıç günün olarak alırız sıkıntı olmaz
Su önemli ya yok muydu satılan bi yer alıverseydin
Yaa maşallah kuzu büyümüş poğaça yaparmış ellerine sağlık
Seni takımın sudan sorumlu bakanı mı yapsak. Belki daha çok içersin o zaman. Bize de hatırlatırsın
Su çok az evet. Bunu çözelim. Yürüyüş çok iyi oluyor ama ben çok çıkamıyorum ip atlayacağım evde
Aminn canım. 3-5 tahtam eksildi vallaSon aylarda emzık nıyetıne kullanıyorlardı canıma tak ettı bıraktım cok sukur cok zorlanmadılar emzık kullanıyorlar sımdı
ılk oğlumu 22 ay emzırdım ama ıkızlerın 17 ayı sankı 4 yıl gıbı geldı annelık ok zor maşallah sızde 4 tane nasıl basa çıkıyorsunuz rabbım olmayanlara versın
Afiyet olsun canım.gun ıcınde neler yedım yazayım
sabah 8 gıbı kahvaltı yaptık menemen yedım azıcık ekmek ama yarım dılım bıle degıl menemenı ne kadar yedım bılmıyorum cunku bızım yemek saatlerımız kaos ıcınde geçer
oglen sekersız turk kahvesı yanına bır mınık lokum
aksam 5 te kısır booool yesıllıklı acılı az bulgurlu sımdı bıde yesıl cay ıcer gunu kapatırım
spor yapmadım ben genelde hafta ıcı oğlumu okula bırakırken 3 4 km yuruyus yaparım
suyun mıktarıda yok ama aklıma geldıkce ıctım :))
benımde cok saglıklı olduğum söylenemez oda savaş alanı gıbı toparlayıp yatacağım ınsallah bıde bugun temızık yptım ama arkamdan dağıtan 3 canavar varAminn canım. 3-5 tahtam eksildi valla
Evet ben bir dönem öğrencisinden danışmanlık da aldım ama emzirme sürecindeydim yapamadım maalesef. Zaten açlık da tavsiye etmediler emzirirken. Emzirme bitince açlıklarla başlayacağım inşallah yeniden. Ama şu anda da kan grubuma zararlı besinleri yememeye çalışıyorum elimden geldiğince.aidin salıh hanımın dıyetını duydunuz mu kızlar ben yapmak ıstıyorum ama basarabılır mıyım bılemıyorum
sagolun yalnız bugun herkes kısır yemıs galıba kadınlr olarak kısırı sevıyoruz ama pırıncten ıyıdır bulgur deyıp rahatlatıyorum kendımı :)Afiyet olsun canım.
Ben bıraktım artık ev düzenliymiş topluymuş takmıyorumbenımde cok saglıklı olduğum söylenemez oda savaş alanı gıbı toparlayıp yatacağım ınsallah bıde bugun temızık yptım ama arkamdan dağıtan 3 canavar var
hmmm evet emzırırken zor olur :\ açlık oruçlarına bellı bır seviyeye gelınce başlanıyor dıye bılıyorum Ahmet apa dıye bırısı faceden bı grup kurmus bı ara okumuştum. kan grubuna gore beslenmeyı hıc bılmıyorum arastıracagımEvet ben bir dönem öğrencisinden danışmanlık da aldım ama emzirme sürecindeydim yapamadım maalesef. Zaten açlık da tavsiye etmediler emzirirken. Emzirme bitince açlıklarla başlayacağım inşallah yeniden. Ama şu anda da kan grubuma zararlı besinleri yememeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Evet ya ben çok abartılmadığı sürece hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum. Karatay bile haftada 1 gün bulgura izin veriyor. Gerçi o 3 kaşık veriyor ama olsun veriyor sonuçtasagolun yalnız bugun herkes kısır yemıs galıba kadınlr olarak kısırı sevıyoruz ama pırıncten ıyıdır bulgur deyıp rahatlatıyorum kendımı :)
ben de dağınıklıktan sıkayetcı degılım ama esım sıkayetcı maalesef ama ınanın ne kadar toplasamda olmuyor bıde benımkıller kucuk anlamıyorlar durdan yapmadan.. ben kirden yağdan sınır oluyorum yemek yeyıp ellerını her yere surmelerınden ayy burada derdım var kosesıne dondu :))Ben bıraktım artık ev düzenliymiş topluymuş takmıyorumoyuncakların üzerinden atlaya atlaya gidiyorum spor oluyor yoksa çok gergin oluyorum çocukların da kalbini kırıyorum bu sefer ev düzenli olsa da mutsuz oluyorum.
Evet önce kan grubuna göre ve 2 öğün sade beslenip sonra açlıklara geçiliyor. Yoksa safra kesesinde çamur olabiliyormuş. Facebook kullanmıyorum canım o kişiyi bilmiyorum.hmmm evet emzırırken zor olur :\ açlık oruçlarına bellı bır seviyeye gelınce başlanıyor dıye bılıyorum Ahmet apa dıye bırısı faceden bı grup kurmus bı ara okumuştum. kan grubuna gore beslenmeyı hıc bılmıyorum arastıracagım
Ben ilk doğumumdan sonra düzenli olarak evde yürüyüş yapıyordum lessi ile. Çok etkisini görüyordum artık çok üşeniyorum ve yapasım gelmiyor burası vesile olur inşallah. Yine başlayayım demem o ki ben varımGündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı yakızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
ben pırıncı cok aramam hıc aklıma gelmez ama bulguru cok severım vazgecemıyorum o yüzdenEvet ya ben çok abartılmadığı sürece hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum. Karatay bile haftada 1 gün bulgura izin veriyor. Gerçi o 3 kaşık veriyor ama olsun veriyor sonuçta
bende esımınkınden buldum :) ogunlerı kısıtlamaması bulgurun serbest olması guzelEvet önce kan grubuna göre ve 2 öğün sade beslenip sonra açlıklara geçiliyor. Yoksa safra kesesinde çamur olabiliyormuş. Facebook kullanmıyorum canım o kişiyi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?