Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benimkiler de küçük canım. boş ver silinir toplanır dağılır. Canları sağolsun. Benim eşim de toplar sağolsun o konuda sıkıntı olmaz. Çeyizimde gelmedi sonuçta çocuklar

Gündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı ya kızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Ben yarın için giremiyorum yarışa 3 saat paso oturuyorum kursta. Ama pazartesi günü bakarız

Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.

Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Leslie muhteeesem inceltiyo 1 ay düzenli yapınca şahane oluyor

ben pırıncı cok aramam hıc aklıma gelmez ama bulguru cok severım vazgecemıyorum o yüzden karatay da bana uygun aslında da ben kafama gore takılmayı sevıyorum
Ben şu an karataya, aidin salihe çok çok uzak bir şey yapıyorum diyetisyen menüsü uyguluyorum. sana en uygun neyse ona göre devam et canım yoksa sıkılıyor insan.

asya_01

Tamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim için
Imkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayin
Aksam cocuklar yattiktan sonra olur ancak.

Imkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayin
Aksam cocuklar yattiktan sonra olur ancak.
Şimdi senin için kronometreyi çalıştırdım ve 10 squat ve 10 jumping jack yaptım. 37 saniye sürdü. Ama tabii imkansız diyorsan zorlamayayım akşam yap. Hatta şimdi yap

Eklentiler

• 9626ED44-1B4B-45AE-83C1-7EF783D01DD8.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
Mızıkçılık yaparsam göster tabiki dikenli sopanibu cuma listedeyim o zaman

İnşallah canım. Şimdi böyle ponçik ponçik gidelim inşallah sopaya gerek kalmadan
Pazartesi seninle adım yarışına girebilirim kızım yarim gün anaokuluna gidiyor sabah eşim bırakıyor öğlen ben alıyorum pazartesi yuruyerek giderim almaya adimsayarida acarım buraya resim atarim

Ya kızlar valla menülerinize yorum yapcam diye bisürü alıntı yaptım bi türlü olmuyor ya tıklıyorum lcw flo nun sayfasına atıyor. Son denemede oldu oda ben heyecandan geri tusuna bastım gtti alıntılar menüm geç kaldı kızlar kusura bakmayın anca şimdi oturdum teli elime yeni aldım. Haftasonlari böyle extra bir tempo ile geçiyor.
Hepinizin menüsünü begendim kısır yiyenlere afiyet olsun:) bu arda smiley bile koyamıyorum enterasan bir şekilde idare edin eski usullerle:)))
Menüme gelince
Sabah ilk öğünüm saat 10.00
2 yumurta omlet
2 dilim telpeyniri
Domates
3 adetZeytin

İkinci öğünüm saat 17.00
Balık + salata

Spor yok dinlenme günümdeyim . Su nekadar içtim sayamadım. 2 kupa yeşilçay ve şekersiz türk kahvesi tükettim gün içinde.
Hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…