Benimkiler de küçük canım. boş ver silinir toplanır dağılır. Canları sağolsun. Benim eşim de toplar sağolsun o konuda sıkıntı olmaz. Çeyizimde gelmedi sonuçta çocuklarben de dağınıklıktan sıkayetcı degılım ama esım sıkayetcı maalesef ama ınanın ne kadar toplasamda olmuyor bıde benımkıller kucuk anlamıyorlar durdan yapmadan.. ben kirden yağdan sınır oluyorum yemek yeyıp ellerını her yere surmelerınden ayy burada derdım var kosesıne dondu :))
Ben yarın için giremiyorum yarışa 3 saat paso oturuyorum kursta. Ama pazartesi günü bakarızGündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı yakızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.Ben ilk doğumumdan sonra düzenli olarak evde yürüyüş yapıyordum lessi ile. Çok etkisini görüyordum artık çok üşeniyorum ve yapasım gelmiyor burası vesile olur inşallah. Yine başlayayım demem o ki ben varım ☺
Tamam yazarım yine iyi akşamlar herkeseLeslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Leslie muhteeesem inceltiyo 1 ay düzenli yapınca şahane oluyorLeslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Ben şu an karataya, aidin salihe çok çok uzak bir şey yapıyorum diyetisyen menüsü uyguluyorum.ben pırıncı cok aramam hıc aklıma gelmez ama bulguru cok severım vazgecemıyorum o yüzdenkaratay da bana uygun aslında da ben kafama gore takılmayı sevıyorum
Tamam canım bekliyorum yarın iyi gecelerTamam yazarım yine iyi akşamlar herkese ☺
Tamam Pazartesi de senle adım yarışı yapalım. Leslie+10 bin adım yapsam süper olurBen yarın için giremiyorum yarışa 3 saat paso oturuyorum kursta. Ama pazartesi günü bakarız
Benim zamanim olmaz yoksa neden olmasin?Gündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı yakızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Tamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim içinBenim zamanim olmaz yoksa neden olmasin?
Sabahtan kurs, öglen is, aksam cocuklar pestilim cikiyor.
İnşallah. Leslie yi düşünüyorum 3 gündür de baslayamadim. Hani senin menu nerdeTamam Pazartesi de senle adım yarışı yapalım. Leslie+10 bin adım yapsam süper olur
19 Ekim Cumartesi
9:30
4 dilim sucuk ve 1 yumurta ile omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
2 dilim TB ekmeği
13:00
5 kaşık kısır 2 kaşık acı sos
16:00
1 havuç
18:00
1 kase tarhana çorbası
3 köfte
1 kase yoğurt
Spor henüz yok
Su yatana kadar 2,5 olur
Aralarda içtiğim şekersiz çay ve kahveyi yazmıyorum kızlar.
Imkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayinTamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim için
Şimdi senin için kronometreyi çalıştırdım ve 10 squat ve 10 jumping jack yaptım. 37 saniye sürdü. Ama tabii imkansız diyorsan zorlamayayım akşam yap. Hatta şimdi yapImkansiz sabah 1 saat icinde evden cikmam gerekiyor 2 cocuk esim ve ben. Butun isi ben yapiyorum gec bile kaliyoruz bazen. Sabah bana dokunmayin
Aksam cocuklar yattiktan sonra olur ancak.
Mızıkçılık yaparsam göster tabiki dikenli sopaniŞifa olur inşallah canım. Hiç düşürme modunu hayat üzülmek için çok kısa şükür sebeplerimizi görmek lazım sadece.
%7 kilo almışsın eğer deneme süresine alırsam bu sürede kilo verirsin %5 in altına düşersen listeye alamam bu sefer sıkıntı olur. Hemen gir ama sonra mızıkçılık yaparsan benim dikenli sopam da var haberin olsun
İnşallah canım. Şimdi böyle ponçik ponçik gidelim inşallah sopaya gerek kalmadanMızıkçılık yaparsam göster tabiki dikenli sopanibu cuma listedeyim o zaman
Pazartesi seninle adım yarışına girebilirim kızım yarim gün anaokuluna gidiyor sabah eşim bırakıyor öğlen ben alıyorum pazartesi yuruyerek giderim almaya adimsayarida acarım buraya resim atarimİnşallah canım. Şimdi böyle ponçik ponçik gidelim inşallah sopaya gerek kalmadan
SüpersinPazartesi seninle adım yarışına girebilirim kızım yarim gün anaokuluna gidiyor sabah eşim bırakıyor öğlen ben alıyorum pazartesi yuruyerek giderim almaya adimsayarida acarım buraya resim atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?