Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka ben kararımı senin takımından yana kullanmak istiyorm. Beni hala takımına almak istiyor musun? Bu arada bende günde en az 10 bin adım atmaya çalışıyorm. Serviste arkadaşlarla da yarışıyoruz sizinle de yarışırız.

ayrıca arkadaşlar ben dediğim gibi 2 haftadır dikkat ediyorum ilk hafta 2 kilo verdim.73 idim.2. haftamı da yarın tamamlıyorum yarınki tartı sonucumu da merakla bekliyorum.ilk hafta su ödem attığım için o kadar vermişimdir önemli olan bu hafta benim için ki ben cidden zor kilo veren bi insanım.vücudumu az beslenmeye alıştırdım sanırım çok diyet yapıp çıkmışlığımda oldu ama farklı yapayım haydi yiyeyim belki şaşırtırım metabolizmamı dediğim zamanlar da hep aldım yani az yeyince vermiyor bu bünye ama yiyince de hiç affetmiyor

Son düzenleme:

Merhaba ben 14.takımdan geliyorum orada 7 ayda 19 kilo verdim mezun oldum fakat hedefe daha ulasamadim listeye tekrar girmek istiyorum 7 kilo daha fazlam var . Girebilirmiyim kuralları bilmiyorum ama yinede burada yarışmak istiyorum . Kilo vermemde çok motive oluyor bu gruplar . Boyum 176 kilom 72.1
91 kilodan indim spor yapmaya bayılırım haftada 5 6 gün yaparım . Evliyim çocuğum yok 24 yaşındayım . Calismiyorum . Izmirliyim izmirde oturuyorum . Zayiflamayi çok istiyorum hedefim 65
Bu önce ve sonra fotografim iyi bir yarışmacı olduğumun sizi pişman etmeyecegimin bir belgesi olarak buraya koyayım dedim ama daha 7 kg vermem gerek ve listede olunca motivasyonum dahada artıyor yeni mezun oldum ama tekrar listede olmaya ihtiyacım var.
Benide araniza alırsanız sevinirim . 14.grup kapanıyor o sebeple ve birkaç arkadaşımla beraber buraya gelmeyi tercih ettik .

Bennn kitap denince benn :) benim kitap topigim var herkesi beklerim :)

Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Leslie baslarsa hemen katilirim :)

Tamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim için

En sevdigim harekete gecirici kaptan ❤

Mukemmelsin bunu nasil basardin surecinden bahseder misin bize benim en buyuk derdim ust bacak ve basen nedense hic gitmeyrceklermis gibi hissediyorum

Yaa kıyamam. Sitede sıkıntı var galiba ben de zorlandım şimdi nedense.
Afiyet olsun canım. Sabaha ceviz, fındık vb koyabilirsin biraz az geldi bana.
Sabah
Füme etli omlet
1 dk cavdar

Ogle
8 kucuk köfte
1 dl çavdar

Akşam
1 fırında tavuk göğüs eti
3 yk erişte
Yoğurt

Su 2 lt
Spor leslie 1 mile 20 mekik 60 ic bacak 30 sn plank

Anka
Afiyet olsun canım. Baya protein olmuş 1 tavuk göğsü ne kadar oluyor ben tavuk almadığım için bilemedim. Yanına kuru yemiş aldın mı?

Selam kızlar

12. Takım açılmış

bunun şerefine diyete başlanır yahu
Hoşgeldin canımmmm hadi başla hadi başla öncekinde hevesimiz kalmıştı bu sefer seni kendi ellerimle mezun edeyim
Kabul ederim tabii ki ne demek hoş geldin canım 10 bin adım çok iyi yaa bak şimdi yine heyecanlandım 4 kişi olduk adım yarışında
Öncelikle beynini şartlama az veriyorum diye. Düşünceler değişir dünya değişir. Sonra bakarız menülerinde nerde hata var metabolizmayı nasıl hızlandırırız diye yavaş yavaş çözeriz inşallah az yemek doğru değil kalıcı çözümler bulalım inşallah

Hoşgeldin canım. Olmamış sanırım kopyalarsan daha kolay olur senin için. Olmazsa da yorma kendini kilonu yaz diğerlerini yavaş yavaş öğreniriz
Ben de 14. Takımdan sizin takıma gelmek istiyorum. Mümkün mü?
Gelebilirsin canım hoşgeldin
Yaaa maşallah ne güzel kilo vermişsin harika mezun olduğun kilonun altındaysan girebilirsin tabii ki listeye. Böyle disiplinli üyeyi kaçırır mıyım
Merhaba kızlar,
Ben 14. takımda devam ediyordum. Ancak bizim takım kapanıyor. Diyete başlayalı 2 ay oldu. 72,5 ile başladım. Şu anda 64 lerdeyim.
Maşallah canım sen de çok güzel vermişsin. Hoş geldiniz
Ben de aylardır diyetteyim ama türlü bahanelerle hiç istikrar sağlayamadım. Dedim en iyisi takım açayım da mecburen diyet yapayım hep beraber hedefimize ulaşacağız inşallah

ADINIZ: TÜLİN
YAŞINIZ: 43
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 83.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
MESLEGINIZ : MEMUR
ÇOCUK SAYISI: YOK
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: AKŞAM ATIŞIRMALARI
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KİLOLU OLMAK PSİKOLOJİMİ OLUMSUZ ETKİLİYOR. 4-5 KİLO VERDİĞİMDE BİLE HEMEN DAHA SOSYAL OLUYORUM. KİLO ALDIĞIMDA İSE DIŞARI ÇIKMAK BİLE İSTEMİYORUM

Bennn kitap denince benn :) benim kitap topigim var herkesi beklerim :)
Maşallah 10 parmağında 10 marifet.
Spor yapan, iradesine sahip, kitap okuyan
Tam takımlar için ideal kitap konusunda sen dürt bizi olur mu

Leslie baslarsa hemen katilirim :)
Sabah 6 da kalkıp başlıyorum ben sizler de ne zaman müsait olursanız hemen başlayın ertelemek yok

En sevdigim harekete gecirici kaptan ❤

Mukemmelsin bunu nasil basardin surecinden bahseder misin bize benim en buyuk derdim ust bacak ve basen nedense hic gitmeyrceklermis gibi hissediyorum
Gider canım bölgesel hareketlerle halledersin benim de göbek sorun. Tabii 4 sezaryenin de etkisi büyük çok uğraştım normal doğum yapamadım

O ne yahu 37 saniyemi Ben ikisini de hic yapmadim bilmiyordum böyle saniye isi oldugunu
İşte ben zaten gözünüzde büyüttüğümüz şeylerin ne kadar kolay olduğunu göstermek için burdayım
Ben de sizinle kendimi de düzelteceğim inşallah.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
araya karışmış bu çaktırma
Hoşbulduk cnm,
Umarım birlikte bol bol kilo veririz. Tabi ki eğlenerek
Evetttt hadi halayaaaa hobaaa
Kitap okuma seanslarinin kaptani da sen ol bari
Bu arada ben varim kitap ve spor hayatima son hizla gene giriyor yuppi
Anka su senin sporlarin güzel linkleri var mi?
Güzel link derken canım.
Öyle aklıma geldi iki hareker yazdım başlangıç için. Youtube da vardır nasıl yapıldığı eklerim az sonra.

iyi geceler 12.Takım
fantastikaaa Cordelia Elifcig93 B Baharyagmuru35 hepinize hayırlı ve uğurlu olsun kızlar❤
birbirinizden ayrılmadan hep birlikte güzel bir takıma geçmiş olduğunuz için çok rahatladım ve mutlu oldum hepiniz hedeflerinize varıp incecik olun inslh mutlu kilo vermeler kendinize iyi bakın kk ya girdikçe arada uğrarım size yine hepinize başarılar poncikbirgelincik canm kızların tamamı buraya geçti bir tek sen kaldın ondan senide etiketliyorum haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…