- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
ADINIZ: hande
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:171
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:62
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: bankacı
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: az yememe rağmen çabuk kilo alıyorum ve çok yavaş veriyorum.yaş ilerledikçe de üstüne koyarak gidiyor kendimi böyle sevmiyorum.acil önlem almam bu gidişatı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum
12.TAKIM KURALLARI:
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER
1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın:
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır. cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
3.)hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaktır. Menüleri tarih ve saat belirterek yazmaya özen gösterelim.
4.)her gün diğer takım uyelerinin menulerini yorumlamak mecburidir.
5.)2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
6.)her gün girip bol paylaşım yapmak mecburidir... Kaptana bildirmeden uzun sure devamsızlık yapan kişi uyarı alır. davranışını devam ettirirse takım dışı bırakılır.
7.)Saat 19,00 dan sonra yemek yasak. ozellikle perşembe gunleri bu kurala bilhassa uyulmasını çok rica ediyorum
8.)En az 1,5 lt su ve en az 30 dk spor yapmak mecbur. yapılan sporlar mutlaka menulerin altına not olarak bırakılacak.
9.)2 hafta sabit kalan veya kilo alan yarışmacı uyarı alır. 3. hafta en az 300 gr vermezse liste dışı bırakılır....
10. yeni uyelerin deneme suresi 15 gündür. yeni uyelerin listeye girebilmeleri için kurallara uyması ve deneme sureleri içinde en az 1 kilo vermiş olmaları gerekir.
Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formınu doldurması gerekir.
katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
yüzde nasıl hesaplanırr
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Anka 72
MorVampirella 68,8
aslihancngz 68,3
mavimli 80,4
asya_01 77,1
Kosantosbaa 62,4
Kızlar kitap okuma etkinliğimize kimler katılıyor. Her gün en az 10 sayfa kitap okuyalım dedik.
@Kosantosbaa okuyacağın kitabı ayarladın mı canım. Ben geçen hafta duyu bütünleme ile ilgili kitaba başlamıştım onu okuyacağım.
Leslie baslarsa hemen katilirim :)Leslie de yapabiliriz ben de önceki diyetlerimde leslie çok yaptım. Yarın sabah çocuklardan önce uyanıp bi 2 mil yapayım inşallah. Sen de ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Tamam o zaman sabah kursa gitmeden senden 10 jumping jack 10 squat istiyorum. Sonra başka hareketler eklerim. Yaparsın dimi benim için
Merhaba ben 14.takımdan geliyorum orada 7 ayda 19 kilo verdim mezun oldum fakat hedefe daha ulasamadim listeye tekrar girmek istiyorum 7 kilo daha fazlam var . Girebilirmiyim kuralları bilmiyorum ama yinede burada yarışmak istiyorum . Kilo vermemde çok motive oluyor bu gruplar . Boyum 176 kilom 72.1
91 kilodan indim spor yapmaya bayılırım haftada 5 6 gün yaparım . Evliyim çocuğum yok 24 yaşındayım . Calismiyorum . Izmirliyim izmirde oturuyorum . Zayiflamayi çok istiyorum hedefim 65Eki Görüntüle 2546644
Bu önce ve sonra fotografimiyi bir yarışmacı olduğumun sizi pişman etmeyecegimin bir belgesi olarak buraya koyayım dedim ama daha 7 kg vermem gerek ve listede olunca motivasyonum dahada artıyor yeni mezun oldum ama tekrar listede olmaya ihtiyacım var.
Benide araniza alırsanız sevinirim . 14.grup kapanıyor o sebeple ve birkaç arkadaşımla beraber buraya gelmeyi tercih ettik .
O ne yahu 37 saniyemiŞimdi senin için kronometreyi çalıştırdım ve 10 squat ve 10 jumping jack yaptım. 37 saniye sürdü. Ama tabii imkansız diyorsan zorlamayayım akşam yap. Hatta şimdi yap
Hoşbulduk cnm,Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Kitap okuma seanslarinin kaptani da sen ol bariYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Yaa kıyamam. Sitede sıkıntı var galiba ben de zorlandım şimdi nedense.Ya kızlar valla menülerinize yorum yapcam diye bisürü alıntı yaptım bi türlü olmuyor ya tıklıyorum lcw flo nun sayfasına atıyor. Son denemede oldu oda ben heyecandan geri tusuna bastım gtti alıntılarmenüm geç kaldı kızlar kusura bakmayın anca şimdi oturdum teli elime yeni aldım. Haftasonlari böyle extra bir tempo ile geçiyor.
Hepinizin menüsünü begendim kısır yiyenlere afiyet olsun:) bu arda smiley bile koyamıyorum enterasan bir şekilde idare edin eski usullerle:)))
Menüme gelince
Sabah ilk öğünüm saat 10.00
2 yumurta omlet
2 dilim telpeyniri
Domates
3 adetZeytin
İkinci öğünüm saat 17.00
Balık + salata
Spor yok dinlenme günümdeyim . Su nekadar içtim sayamadım. 2 kupa yeşilçay ve şekersiz türk kahvesi tükettim gün içinde.
Hepinize hayırlı geceler
Afiyet olsun canım. Baya protein olmuşSabah
Füme etli omlet
1 dk cavdar
Ogle
8 kucuk köfte
1 dl çavdar
Akşam
1 fırında tavuk göğüs eti
3 yk erişte
Yoğurt
Su 2 lt
Spor leslie 1 mile 20 mekik 60 ic bacak 30 sn plank
Anka
Hoşgeldin canımmmmSelam kızlar
12. Takım açılmış
bunun şerefine diyete başlanır yahu
Kabul ederim tabii ki ne demek hoş geldin canımAnka ben kararımı senin takımından yana kullanmak istiyorm. Beni hala takımına almak istiyor musun? Bu arada bende günde en az 10 bin adım atmaya çalışıyorm. Serviste arkadaşlarla da yarışıyoruz sizinle de yarışırız.
Öncelikle beynini şartlama az veriyorum diye. Düşünceler değişir dünya değişir. Sonra bakarız menülerinde nerde hata var metabolizmayı nasıl hızlandırırız diye yavaş yavaş çözeriz inşallahayrıca arkadaşlar ben dediğim gibi 2 haftadır dikkat ediyorum ilk hafta 2 kilo verdim.73 idim.2. haftamı da yarın tamamlıyorum yarınki tartı sonucumu da merakla bekliyorum.ilk hafta su ödem attığım için o kadar vermişimdir önemli olan bu hafta benim için ki ben cidden zor kilo veren bi insanım.vücudumu az beslenmeye alıştırdım sanırım çok diyet yapıp çıkmışlığımda oldu ama farklı yapayım haydi yiyeyim belki şaşırtırım metabolizmamı dediğim zamanlar da hep aldımyani az yeyince vermiyor bu bünye ama yiyince de hiç affetmiyor
Gelebilirsin canım hoşgeldinBen de 14. Takımdan sizin takıma gelmek istiyorum. Mümkün mü?
Yaaa maşallah ne güzel kilo vermişsin harikaMerhaba ben 14.takımdan geliyorum orada 7 ayda 19 kilo verdim mezun oldum fakat hedefe daha ulasamadim listeye tekrar girmek istiyorum 7 kilo daha fazlam var . Girebilirmiyim kuralları bilmiyorum ama yinede burada yarışmak istiyorum . Kilo vermemde çok motive oluyor bu gruplar . Boyum 176 kilom 72.1
91 kilodan indim spor yapmaya bayılırım haftada 5 6 gün yaparım . Evliyim çocuğum yok 24 yaşındayım . Calismiyorum . Izmirliyim izmirde oturuyorum . Zayiflamayi çok istiyorum hedefim 65Eki Görüntüle 2546644
Bu önce ve sonra fotografimiyi bir yarışmacı olduğumun sizi pişman etmeyecegimin bir belgesi olarak buraya koyayım dedim ama daha 7 kg vermem gerek ve listede olunca motivasyonum dahada artıyor yeni mezun oldum ama tekrar listede olmaya ihtiyacım var.
Benide araniza alırsanız sevinirim . 14.grup kapanıyor o sebeple ve birkaç arkadaşımla beraber buraya gelmeyi tercih ettik .
Maşallah canım sen de çok güzel vermişsin. Hoş geldinizMerhaba kızlar,
Ben 14. takımda devam ediyordum. Ancak bizim takım kapanıyor.Diyete başlayalı 2 ay oldu. 72,5 ile başladım. Şu anda 64 lerdeyim.
Maşallah 10 parmağında 10 marifet.Bennn kitap denince benn :) benim kitap topigim var herkesi beklerim :)
Sabah 6 da kalkıp başlıyorum ben sizler de ne zaman müsait olursanız hemen başlayın ertelemek yokLeslie baslarsa hemen katilirim :)
En sevdigim harekete gecirici kaptan ❤
Gider canım bölgesel hareketlerle halledersinMukemmelsin bunu nasil basardin surecinden bahseder misin bizebenim en buyuk derdim ust bacak ve basen nedense hic gitmeyrceklermis gibi hissediyorum
İşte ben zaten gözünüzde büyüttüğümüz şeylerin ne kadar kolay olduğunu göstermek için burdayımO ne yahu 37 saniyemiBen ikisini de hic yapmadim bilmiyordum böyle saniye isi oldugunu
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Evetttt hadi halayaaaa hobaaaHoşbulduk cnm,
Umarım birlikte bol bol kilo veririz. Tabi ki eğlenerek
Güzel link derken canım.Kitap okuma seanslarinin kaptani da sen ol bari
Bu arada ben varim kitap ve spor hayatima son hizla gene giriyor yuppi
Anka su senin sporlarin güzel linkleri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?