- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kitap okuma seanslarinin kaptani da sen ol bari
Bu arada ben varim kitap ve spor hayatima son hizla gene giriyor yuppi
Anka su senin sporlarin güzel linkleri var mi?
kızlar bana emanet.iyi geceler 12.Takım
fantastikaaa Cordelia Elifcig93 B Baharyagmuru35 hepinize hayırlı ve uğurlu olsun kızlar❤
birbirinizden ayrılmadan hep birlikte güzel bir takıma geçmiş olduğunuz için çok rahatladım ve mutlu oldumhepiniz hedeflerinize varıp incecik olun inslh mutlu kilo vermeler kendinize iyi bakın kk ya girdikçe arada uğrarım size yine hepinize başarılar poncikbirgelincik canm kızların tamamı buraya geçti bir tek sen kaldın ondan senide etiketliyorum haberin olsun
Kitap okumalarda beni etiketlerlerse olurum tabi :)
Kaptanim gece icin kuru kayisi findik aldim atistirscagim :) arkadaslar dışardan bir suru tatli söyledi ben yanlarinda cay ictim:)
Sen ne yapacaksın cnm arada gel özletmeiyi geceler 12.Takım
fantastikaaa Cordelia Elifcig93 B Baharyagmuru35 hepinize hayırlı ve uğurlu olsun kızlar❤
birbirinizden ayrılmadan hep birlikte güzel bir takıma geçmiş olduğunuz için çok rahatladım ve mutlu oldumhepiniz hedeflerinize varıp incecik olun inslh mutlu kilo vermeler kendinize iyi bakın kk ya girdikçe arada uğrarım size yine hepinize başarılar poncikbirgelincik canm kızların tamamı buraya geçti bir tek sen kaldın ondan senide etiketliyorum haberin olsun
Yaaa maşallah ne güzel kilo vermişsin harikamezun olduğun kilonun altındaysan girebilirsin tabii ki listeye. Böyle disiplinli üyeyi kaçırır mıyım
Iyi gecelerHaydi canlar yatalım artık. Sabah spora kalkacağız
Herkese hayırlı geceler
Mor Vampirella sana da kolay gelsin canım
Son çıkan kapıyı kilitlesin.
Kk ya girdikce yine Uğrar bakarım size canmSen ne yapacaksın cnm arada gel özletme
Nasıl 72 sin sen yaaaTeşekkürler kaptanım şuan mezun olduğum kilonun 400 gr üstündeyim devam ettiğim halde kırılma noktasindayim kilo gitmedi bi de 10 günlük şehir dışına çıkmıştık o sürede diyet mecburi bozulmuştu ondan dönüşte 1.5 haftadır uğraşıyorum 200 gr gitti cuma gunu 72.1 ciktim ama bu hafta o 71 leri tekrar göreceğim zaten 2 hafta deneme süresi olacak sanırım o zamana listeye girerim 71.8 in altına düşerim elimden geleni yapacağım.
Boyum uzun ondan olabilirNasıl 72 sin sen yaaa
Ben de 72 yim senin 2 katın gibi duruyorum
Not: Jeton yeni düştü benimm
Afiyet olsun canım. Ben çok şiş hissediyorum kendimi sanki bütün gece yemek yemişim gibiGünaydın guzel takımımmmBen de isten çıktım eve gidiyorum kahvaltimi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?