Ben ılk oglumdan sonra hergun yapıyordum sonra vucudum alıstı kardıyo yapıyordum guzelde kılo vermıstım ah ah sımdı o enerjım kalmadı ıkızlerle gıttıBaşladım katılmak isteyeni beklerim
Bana özel mesaj atar mısın ben sana atamıyorum.Ben ılk oglumdan sonra hergun yapıyordum sonra vucudum alıstı kardıyo yapıyordum guzelde kılo vermıstım ah ah sımdı o enerjım kalmadı ıkızlerle gıttı
Günaydın canımGünaydın
Mutlu bir pazar günümüz olsun
HarikaHayırlı sabahlar kızlar gelenler hosgeldınız ☺Anka bende yarın katılırım adım yarısına ınsallah
Hoşgeldin canımmmmhadi başla hadi başla öncekinde hevesimiz kalmıştı bu sefer seni kendi ellerimle mezun edeyim
Kızlar bi liste yapalım kim var kim yok kafam karıştı benim.
Eski üyeler
@MorVampirella
asya_01
mavimli
Su perisi86
fantastikaaa
Elifcig93
@Mavi95
Cordelia
poncikbirgelincik
Yeni üyeler
@aslihancngz
K Kosantosbaa
Z zeyas
@asliayet
Kızlar unuttuklarım var geçmişe dönüp bakacağım müsait zamanda. Unuttuklarım benim adım yok desin ekleyeyim
Afiyet olsun canım.Herkese günaydın. Bugünden itibaren bende diyete başlamış bulunuyorum. Sabah kahvaltımı az önce yaptım. Benim yeme bozukluğum akşam saatlerini kapsadığı için özellikle o saatlerdeki yeme alışkanlığımı değiştirmek istiyorum. Kahvaltı menüm
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 ceviz ve 1 kaysı
Canım biz gireceğiz girmesine de sizin takım zorla gelmiş gibi. Son mesajlar benim kafamı karıştırdıAnka kaptanım bu hafta yarışlara katılabilecekmiyiz 12. Takım olarak?
merhaba hoşbuldumYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Tamam seni de yeni üyelere ekliyorum. Deneme süresi 15 gün normalde. Ama bu süre içerisinde yeterli paylaşımı olmayanların deneme süresi uzuyor maalesef. Zamanla alışırsın kurallara. Sıkıntı yapmaAnkacım benim adım listede yok ancak forum kurallarını da ilk kez katıldığım için pek bilemiyorum. Deneme süresi sonunda mı listede olacak bilemiyorum. Ancak ben de sizlerle birlikte diyete başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?