Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:
164
KİLONUZ:
64,0
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ:
Bekar
MESLEGINIZ :
Endustri Mühendisi
ÇOCUK SAYISI:
Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
14.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Çok yemek ( Ağzım hiç boş durmaz DI.)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI?:
Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Daha Sağlıklı olmak, daha güzel görünmek ve tabiki daha güzel şeyler giyebilmek.

Spor yapmakta üşengeçlik yaşayan arkadaşlar.
Açın Leslinin bi videosunu yapmasanız da açık kalsın. Bir süre sonra yapmaya başlaacaksınız. Bi anda 15 dakika gözünüzde mi büyüyor 5 dakikalık videosunu açın. Zaman içerisinde 5 mil yapacaksınız

Ya da ona da mı vaktiniz yok her tuvalete gittiğinizde çıkmadan 5 squat yapın. Zamanla 10-20-30-40 derken çoğaltırsınız. Yatmadan 10 Jumping jack yapın. 20 saniye plank yapın. 10 lungee yapın. Ya da yemek yaparken soğanları kavururken duvar şınavı yapın.

Bir sürü hareket var. Başlangıç olarak hangi hareketi yaptığınızın hiç bir önemi yok. Sadece yavaş yavaş beynimizi ve vücudumuzu spora alıştıracağız.

Zamanla zaten yaptıkça yapasınız gelecek. Telefonu cebinize katın. 10 dakika evde adım atın ileri geri bile olur. 1000 adım atmış olursunuz.

hadi bu gün spor için herkes bir adım atsın. Hiç vaktim yok diyen 10 squat yapsın inanın 20 saniye sürmüyor

Akşam herkesi kontrol edeceğim hadi bakalım canlar otumaya mı geldik

Hoşgeldin canımmmm hadi başla hadi başla öncekinde hevesimiz kalmıştı bu sefer seni kendi ellerimle mezun edeyim

ay hadi inşallah tekrar hamile kalmadan mezun et beni

Ben Ben Ben

Pek yakında tam anlamıyla başlayacağım canım.

Herkese günaydın. Bugünden itibaren bende diyete başlamış bulunuyorum. Sabah kahvaltımı az önce yaptım. Benim yeme bozukluğum akşam saatlerini kapsadığı için özellikle o saatlerdeki yeme alışkanlığımı değiştirmek istiyorum. Kahvaltı menüm
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 ceviz ve 1 kaysı

Ankacım benim adım listede yok ancak forum kurallarını da ilk kez katıldığım için pek bilemiyorum. Deneme süresi sonunda mı listede olacak bilemiyorum. Ancak ben de sizlerle birlikte diyete başladım

Günaydın hanımlar dün balığı ekmeksizde olsa fazla yemişim sabaha kadar acıkamadım sabahta eksi göremedim dün sabahki kilomla aynı çıktım. Aslında çok mutlu oldum çünkü hafta sonu geldiğinde hafta içi verdiğim tüm kiloları geri alırdım. Bugünüde kazasız belasız kaçamamışız anlatıcam inş. Hepinize iyi pazarlar

Afiyet olsun canım.

Anka kaptanım bu hafta yarışlara katılabilecekmiyiz 12. Takım olarak?
Canım biz gireceğiz girmesine de sizin takım zorla gelmiş gibi. Son mesajlar benim kafamı karıştırdı
Eğer 14 kapanırsa sizin bu hafta direk bizim listemize girmeniz lazım. Ortada kalamazsınız. Buraya gelmek istemeyen varsa eğer şimdiden söylesin çünkü o zaman son kez orada liste yapmamız lazım ki o üyeleri izine ayıralım.

Son düzenleme:
Ankacım benim adım listede yok ancak forum kurallarını da ilk kez katıldığım için pek bilemiyorum. Deneme süresi sonunda mı listede olacak bilemiyorum. Ancak ben de sizlerle birlikte diyete başladım
Tamam seni de yeni üyelere ekliyorum. Deneme süresi 15 gün normalde. Ama bu süre içerisinde yeterli paylaşımı olmayanların deneme süresi uzuyor maalesef. Zamanla alışırsın kurallara. Sıkıntı yapma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…