Haklısın canım. Kolaya kaçtım bu akşam.Aynı öğünde hem erişte, hem ekmek, hem patates fazla olmuş cnm. Bu öğün akşam öğünü olunca dier öğünlerden daha da dikkatli davranmamız lazım. Akşam yemeklerini yakmak dier öğünleri yakmaktan çok daha zor çünkü.
Çok sağol. Süpersin. Eline sağlıkListeyi yaparken baya gözlerim yoruldu
Az sonra gelir geçmişe bakarım
AKşam çok karbonhidrat olmuş. Kıtır uno ne canım. Adımlar çok güzel
Aloevera varsa evinde İçindeki jeli sür. Kurudukça yenile. Acısını alıyor ve çabuk iyileşiyor.Kolum yandı yemek kaynayan sicak tencereye yapisti cok aciyor baya kizardi au topladi
Eltim bende hala o sırada arkadaş ve ev sahibim oturmaya geldi 2 kere otururken nohut yanma tehlikesi geçirdi filan falan kızlar öylemenüyü birazdan paylascam
Geçmiş olsun canım ya ne acır şimdiKolum yandı yemek kaynayan sicak tencereye yapisti cok aciyor baya kizardi au topladi
Eltim bende hala o sırada arkadaş ve ev sahibim oturmaya geldi 2 kere otururken nohut yanma tehlikesi geçirdi filan falan kızlar öylemenüyü birazdan paylascam
Msj yazdığımız yerde dosya yukleye tıklaHayırlı aksamlar kızlar bugun ıkızlerımın 18 aylık asısı vardı saglık ocagına gıttık ordan avm fılan turladık baya yurudum.. cocuk elbıselerı ates pahasıneyse efenım benım sarjım da cook az kalmıs evden cıkarken farkettım. Adımlarımın bırazını saymadı o yuzden cok uzgunum kesın 10000 adımı gecmıstır ama ıspatlayamam 7388 adım atmısım sayıyorum o yuzden.. resım eklemeyı beceremedım mobılden nasıl yukleyecegımızı bırı bana anlatabılır mııı
L-province yanık kremi sürmelisin hem acıyı alıyor hem iz kalmıyor çok geçmiş olsunKolum yandı yemek kaynayan sicak tencereye yapisti cok aciyor baya kizardi au topladi
Sağol cnmL-province yanık kremi sürmelisin hem acıyı alıyor hem iz kalmıyor çok geçmiş olsun
Baya acıyor cnm çok SagolGeçmiş olsun canım ya ne acır şimdi
Sağol cnm evet ya baya kötü olduB Baharyagmuru35 ayy canım cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın yanık cok kotudur bilirim acısını
Offf çok geçmiş olsun canım yanık çok zorKolum yandı yemek kaynayan sicak tencereye yapisti cok aciyor baya kizardi au topladi
Çok geçmiş olsun canım benim yaa. Krem falan surdunmüSağol cnm evet ya baya kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?