- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Evde silverdin vaedi onu surdum ama baya aciyir cnm sagolÇok geçmiş olsun canım benim yaa. Krem falan surdunmü
Pardon L-prolin olacak klavyenin azizliği kusura bakmayınL-province yanık kremi sürmelisin hem acıyı alıyor hem iz kalmıyor çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsunSağol cnm evet ya baya kötü oldu
Menün fena deil cnm. Sadece 8 akşam yemeği için geç bir saat. En geç 7 de yeme olayını bitirmemiz lazım. Bi de cnm menülerini öğün öğün her yediğin şeyi alt alta tek tek yazarsan anlaması ve yorumlaması daha kolay olur. Bol eksiler diliyorumBugun kı menum su sekıldeydı
Sabah saat 10 da 2 haslanmıs yumurta
Domates 3 4 dılım salatalık yarım dılım beyaz peynır yarım cay bardagı kuruyemıs kaju badem fındık (aksam esım gozumun onunde afıyetle yeyınce bende kahvaltıma ekledım)
Oglen 2 gıbı 1 tabak patlıcan yemegı
Aksam dısarda yıyecek bısey bulamayınca cantamda kavurga mısır vardı bır avuc ondan yedım eve gelınce 8 de bır ıkı kasık patlıcan yemegı 3 tanede zeytın yedım ayy karısık mı oldu sacma mı oldu bılemedım bu sekıldeydı
Suyuda yeterı kadar ıctım sukur sporda var daha ne olsun
Geçmiş olsun cnm. Halis zeytinyağı ve aloe vera yanıklarda gerçekten çok işe yarıyor. Benimde kolum yandı kendimden biliyorm.Evde silverdin vaedi onu surdum ama baya aciyir cnm sagol
Evet çok açık yaa. Çok geçmiş olsun tekrar canımEvde silverdin vaedi onu surdum ama baya aciyir cnm sagol
Sağol canımGeçmiş olsun cnm. Halis zeytinyağı ve aloe vera yanıklarda gerçekten çok işe yarıyor. Benimde kolum yandı kendimden biliyorm.
Tesekkur ederım basıyorum cıkmıuor bısey yaMsj yazdığımız yerde dosya yukleye tıkla
Dosyalara tikla ordan sec resmini yükle umarım yardımcı olabilmisimdir
Ben normalde 5 te bıtırıyorum yemeyı bugun dısardaydım boyle oldu tesekkur ederım aceleyle yazınca boyle oldu ☺Menün fena deil cnm. Sadece 8 akşam yemeği için geç bir saat. En geç 7 de yeme olayını bitirmemiz lazım. Bi de cnm menülerini öğün öğün her yediğin şeyi alt alta tek tek yazarsan anlaması ve yorumlaması daha kolay olur. Bol eksiler diliyorum
12 takım üye kilo/ hedef listesi
Anka B.K=72 H.K= 60
Mor Vampirella B.K= 68,5 H.K.=60
asya_01 B.K= 77,1 H.K= 62
mavimli B.K=80,4 H.K=65
Su perisi86 B.K=86 H.K=70
fantastikaaa B.K= 88,5 H.K=69
Elifcig93 B.K= 64 H.K=59
B Baharyagmuru35 B.K=72,1 H.K=65
Cordelia B.K=86,9 H.K=60
G gunesli gunler B.K=68 H.K=58
K Kosantosbaa B.K=63 H.K=57
Z zeyas B.K=87,6 H.K=65
@asliayet B.K=76,5. H.K=60
A Asya-Hedef 65 kilo B.K= 83,3 H.K= 70
cemrenil B.K=66 H.K=58
wendy ?
madamhd ?
gulenyuzumsunsen ?
Arkadaşlar bilgileri yanlış olan veya unuttuğum varsa hatırlatsın düzenleyip 1. sayfaya ekleyeyim
İyiyim çok şükür. Valla her gün değişiyor huyları malum. O yüzden ne çok iyiyiz ne çok kötü. İdare ediyoruz şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?