Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 dilim cavdar
Şekersiz çay
4 yeşil zeytin
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Tavuk sote 4 yk
2 yk nohutlu pilav
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz granür nescafe
Akşam
4 yk nohut
2 yk pilav
1 bardak ayran
Spor
5 dk koşu
35 dk tempolu yürüyüş
10 dk bölgesel calisma

Bugun kı menum su sekıldeydı
Sabah saat 10 da 2 haslanmıs yumurta
Domates 3 4 dılım salatalık yarım dılım beyaz peynır yarım cay bardagı kuruyemıs kaju badem fındık (aksam esım gozumun onunde afıyetle yeyınce bende kahvaltıma ekledım )
Oglen 2 gıbı 1 tabak patlıcan yemegı
Aksam dısarda yıyecek bısey bulamayınca cantamda kavurga mısır vardı bır avuc ondan yedım eve gelınce 8 de bır ıkı kasık patlıcan yemegı 3 tanede zeytın yedım ayy karısık mı oldu sacma mı oldu bılemedım bu sekıldeydı
Suyuda yeterı kadar ıctım sukur sporda var daha ne olsun

Menün fena deil cnm. Sadece 8 akşam yemeği için geç bir saat. En geç 7 de yeme olayını bitirmemiz lazım. Bi de cnm menülerini öğün öğün her yediğin şeyi alt alta tek tek yazarsan anlaması ve yorumlaması daha kolay olur. Bol eksiler diliyorum

Msj yazdığımız yerde dosya yukleye tıkla
Dosyalara tikla ordan sec resmini yükle umarım yardımcı olabilmisimdir
Tesekkur ederım basıyorum cıkmıuor bısey ya
Ben normalde 5 te bıtırıyorum yemeyı bugun dısardaydım boyle oldu tesekkur ederım aceleyle yazınca boyle oldu ☺

canım bugün diyetisyene gittim 87 çıktım. cuma günü tartılıp net kilomu bildirip tam anlamıyla diyete de başlarım inşallah. hedef kilomu da 70 yapalım ama son hedefim 60 inşallah

suukaa sen nasılsın canım
Kuzunun gaz sorunu var mı? Uykusu falan düzenlidir inşallah
İyiyim çok şükür. Valla her gün değişiyor huyları malum. O yüzden ne çok iyiyiz ne çok kötü. İdare ediyoruz şükür.
Maşallah sizi gıptayla takip ediyorum. 4 çocuklu hayat beni zıvanadan çıkarırdı sanırım. Siz mükemmel idare ediyorsunuz. Gerçekten delirmemenin bir formülü varmı? Çünkü ben 2 taneyle delirecek gibi hissediyorum. Acaba ben mi abartıyorum? Hep bu stresten dolayı da yemeklere vuruyorum kendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…