Insallah gecer biran evvel.Uyuyamiyorum ağrıdan
Günaydin canim ben gene evdeyim cocuklarlaGünaydın kızlar
Kızımı anaokuluna ben bıraktım yürüyorum
Kas gevşetici geçirir ağrıyı geçmiş olsun inş şimdi daha iyisindirUyuyamiyorum ağrıdan
Evde de yürüyebilirsin cnm. Ben işten geldikten sonra yaklaşık 3000 adımımı falan evde atıyorum.Günaydın hanımlar, sizi gördükçe gaza geliyorum, bende yürüyebilsem keşke, bebişi bırakamıyorum ki evde leslie yapayım bari dimi?
nasıl peki? kendi kendine hareket ederek mi yoksa leslie tarzı bi programla mı?Evde de yürüyebilirsin cnm. Ben işten geldikten sonra yaklaşık 3000 adımımı falan evde atıyorum.
Ben dün salonla çocuk odasında gittim geldim durdum. 6000 oldu toplamnasıl peki? kendi kendine hareket ederek mi yoksa leslie tarzı bi programla mı?
öyle evde git gel diyosun yani, ee deneyim madem.Ben dün salonla çocuk odasında gittim geldim durdum. 6000 oldu toplamkızlarınkinin yanında az diye eklemedim Tabii sıkılıyor insan sıkılmamak için birine sarmak lazım dün miayı seçtim bakalım bu günkü kurbanım kim olacak
Aşağı her zaman çekebiliriz canım.
Leslie de yapabilirsin canım. O kolay geliyorsa onu yapöyle evde git gel diyosun yani, ee deneyim madem.
yok ya aşırı sıkılıyorum onda. ama epeydir yapmadım belki gaza gelirim.Leslie de yapabilirsin canım. O kolay geliyorsa onu yap
İyiyim çok şükür. Valla her gün değişiyor huyları malum. O yüzden ne çok iyiyiz ne çok kötü. İdare ediyoruz şükür.
Maşallahsizi gıptayla takip ediyorum. 4 çocuklu hayat beni zıvanadan çıkarırdı sanırım. Siz mükemmel idare ediyorsunuz. Gerçekten delirmemenin bir formülü varmı? Çünkü ben 2 taneyle delirecek gibi hissediyorum. Acaba ben mi abartıyorum? Hep bu stresten dolayı da yemeklere vuruyorum kendimi?
Kendi kendime harekette ediyorum. Koridorum uzun orayıda adımlıyorum. Leslie yaptığımda oluyor. Karışık yani günüme göre değişiyor.nasıl peki? kendi kendine hareket ederek mi yoksa leslie tarzı bi programla mı?
tabiki listeye girmek motive ediyor tek motive kaynağım o hatta daha bir ay var diye öyle dedimÖyle düşünme az kaldı. Ben normalde 15in de girebilirim ama seni bekleyeceğim beraber gireceğiz. Bu da mı motive etmiyor seni
Benim hedefim 69 olsun12 takım üye kilo/ hedef listesi
Anka B.K=72 H.K= 60
Mor Vampirella B.K= 68,5 H.K.=60
@asya_01 B.K= 77,1 H.K= 62
mavimli B.K=80,4 H.K=65
Su perisi86 B.K=86 H.K=70
fantastikaaa B.K= 88,5 H.K=69
@Elifcig93 B.K= 64 H.K=59
B Baharyagmuru35 B.K=72,1 H.K=65
@Cordelia_1605 B.K=86,9 H.K=60
G gunesli gunler B.K=68 H.K=58
@Kosantosbaa B.K=63 H.K=57
@zeyas B.K=87,6 H.K=65
@asliayet B.K=76,5. H.K=60
@Seyyaray B.K= 83,3 H.K= 70
@cemrenil B.K=66 H.K=58
wendy ?
@madamhd ?
gulenyuzumsunsen ?
Arkadaşlar bilgileri yanlış olan veya unuttuğum varsa hatırlatsın düzenleyip 1. sayfaya ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?