Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

nasıl peki? kendi kendine hareket ederek mi yoksa leslie tarzı bi programla mı?
Ben dün salonla çocuk odasında gittim geldim durdum. 6000 oldu toplam kızlarınkinin yanında az diye eklemedim Tabii sıkılıyor insan sıkılmamak için birine sarmak lazım dün miayı seçtim bakalım bu günkü kurbanım kim olacak

öyle evde git gel diyosun yani, ee deneyim madem.

Valla bazen ben de oturup ağlıyorum. Özellikle uykusuzluk çok zor oluyor. Ama genel olarak onların çocuk olduğunu unutmamak ve güzel taraflarına odaklanmak lazım canım. Şeyma Çekici nin Mükemmel Annenin el kitabını okumanı tavsiye ederim. Bütün annelerin aynı sorunları yaşadığını görmek iyi geliyor. Kitapta mucize çözümler yok tabiiZ sadece yaşadığımız sorunları eğlenceli anlatmış. Bir de tedx te mükemmel annelik beni teğet geçti videosu da güzel
Onun dışında sabahları aç karına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içmek bebeğin gazını yarı yarıya azaltıyor.
Kolay gelsin canım. İleride büyüyecekler bu günleri özleyeceğiz tadını çıkar

Öyle düşünme az kaldı. Ben normalde 15in de girebilirim ama seni bekleyeceğim beraber gireceğiz. Bu da mı motive etmiyor seni
tabiki listeye girmek motive ediyor tek motive kaynağım o hatta daha bir ay var diye öyle dedim
Benim hedefim 69 olsun

Misafirlerimi uğurladım bugün ve yarın ev işlerimi yaparım ,
sonra kendime temizlik kuranı Kerim ve kitap okuma , diyet , sporla ilgili hedeflerin planların olduğu bir liste yapacağım ve hayatımı aklımda olan istediğim bir düzene sokacağım inşallah ..
diyete de başlıyorum ..
Su içmeyi arttıracağım ve Leslie yapmadan uyumayacağım inşallah yeni yıla kadar hedefim var inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…