Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun içli köfte çok severim
Lahana salatasının tarifini alabilir miyim? Lahana da çok severim
Adımlar süper

Kase dediğin bildiğin çorba kasesi mi
Az olmamış mı. Nöbetin yok mu acıkırsın.
Ve saatler lütfen

Afiyet olsun içli köfte çok severim
Lahana salatasının tarifini alabilir miyim? Lahana da çok severim
Adımlar süper
Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.

Çok teşekkür ederim severim mutlaka. Lahana aşığıyım çünkü ben genelde doğrayıp kaya tuzuyla ovup zeytinyağı gezdirip yiyordum. Böyle denicem yarın.

Ya kızlar bana birşey oldu iki saattir ne buldum yiyesim geliyo böle önümde herşeyin olduğu bi sofra olsa valla karıştirirdim çıldırıcam sanki o kadar acım peynir bi lokma ekmek zeytin yedim hala.acim bidaha akşam 17 30 da yemek yemeyecegim valla gece gece bi lokma bi lokma bi ton kalori aldim kesin .
Valla şuan kakaolu fındık kreması üstüne salatalık turşusu onun üstüne baklava onun üstüne sucuklu ekmek onun üstüne pasta üstüne salça filan yaparım o kadar karmasigim

Nefis

Cabuk yat uyu

Yanı kotu olmus keske yemeseydın bıde 4 dılım
Dogadan markasını kullanmayın bence ınstagramda gıda dedektıfı dıye bı hesap dogadan markasını ıncelemıstı tam hatırlayamıyorum ıcerıgı ama pek ıyı degıldı. Ben dogus almıstım ıyı ama en etkılısı aktardan kendın alıp hazırlamak. Taze taze hemde daha ekonomık
Çok az olmuş ama yaa. Temizlik dopamin salgılattığı için tokluk hissi veriyor bende de
Bıldıgın acım ama canım hala bısey ıstemıyor.. ay aman ıstemeyım zaten mutluyum

Günaydın Güzeller,
Mutlu günler hepimize

Dün akşam yürüyüş yaptım, yaklaşık 8500 adım kadar. Dün gün içi toplam adımım 13000 olmuş
Yarın tartı günü . Lütfen 64 lerden kurtulayım artık

Merak etme kaptanım elimden geleni yapıyorum. Kurtulacam şu 64 lerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…