Afiyet olsun içli köfte çok severimBugünkü menüm
Kahvaltı(08.00)
1 yum ile omlet
1 dilim peynir
Domates
Ara (12.00~16.00 arası)
1 avuç fındık badem (çiğ)
Akşam(17.30)
Küçük kase domates çorbası
1 kase yoğurtlu lahana salatası
1 içli köfte
Su:1 lt
Spor : 10 dk eliptik
Eki Görüntüle 2547727
Kase dediğin bildiğin çorba kasesi miSabah
1/4 sahanda yumurta
2 dl ekmek
1 kk peynir
Çay
Ara
1 sb süt
Öğle
1 kase yeşil fasulye
Ara
2 dl kavun
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1/2 kase cacık
1/2 kase kuru börülce yemeği
Su 1.5 lt
Spor yok
Adım 7826
Anka
Amin ya bizde çok üzülüyoruz ama yapacak birşey yokAllah yardımcıları olsun cok cok zor uzuldum
Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm.Afiyet olsun içli köfte çok severim
Lahana salatasının tarifini alabilir miyim? Lahana da çok severim
Adımlar süper
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. ☺Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.
Yoğurt, salatalık ayran vs ye istersen hala açsan.Kızlar ya gece gece aşırı acıktım eşimin teyzesindeydik katmer yapmış sadece avuç ici kadar yedim başka birşey yoktu normalde yemezdim ama aşırı acıktım
Yazını görmedim ama demin çok az zeytin peynir Iki isiirik ekmek yedim hala acım en iyisi uyumak galiba gecmeyecekYoğurt, salatalık ayran vs ye istersen hala açsan.
NefisTeşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm.Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.
Cabuk yat uyuYa kızlar bana birşey oldu iki saattir ne buldum yiyesim geliyo böle önümde herşeyin olduğu bi sofra olsa valla karıştirirdim çıldırıcam sanki o kadar acım peynir bi lokma ekmek zeytin yedim hala.acim bidaha akşam 17 30 da yemek yemeyecegim valla gece gece bi lokma bi lokma bi ton kalori aldim kesin .
Valla şuan kakaolu fındık kreması üstüne salatalık turşusu onun üstüne baklava onun üstüne sucuklu ekmek onun üstüne pasta üstüne salça filan yaparım o kadar karmasigim
Kaptanim corba kasesinin bi tik buyugu yemek tabaginin küçüğüKase dediğin bildiğin çorba kasesi mi
Az olmamış mı. Nöbetin yok mu acıkırsın.
Ve saatler lütfen
Yanı kotu olmus keske yemeseydın bıde 4 dılımKizlar ya ben cok kotuyum bugun her sey cok guzeldi kahvalti ogle yemegi spor vs ama aksam gelince istanbul halk ekmegin tam bugday ekmeginden 4 dilim yedim inanılmaz guzeldi iste bu yuzden kilo veremiyorum bana verebileceginiz en temel tavsiye ne olur nasil motive olup kendinizi durduruyorsunuz acaba
Dogadan markasını kullanmayın bence ınstagramda gıda dedektıfı dıye bı hesap dogadan markasını ıncelemıstı tam hatırlayamıyorum ıcerıgı ama pek ıyı degıldı. Ben dogus almıstım ıyı ama en etkılısı aktardan kendın alıp hazırlamak. Taze taze hemde daha ekonomıkGeçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldi
Bıldıgın acım ama canım hala bısey ıstemıyor.. ay aman ıstemeyım zaten mutluyumÇok az olmuş ama yaa. Temizlik dopamin salgılattığı için tokluk hissi veriyor bende de
Canım sen de benim gibi geç yatıyorsunYazını görmedim ama demin çok az zeytin peynir Iki isiirik ekmek yedim hala acım en iyisi uyumak galiba gecmeyecek
Merak etme kaptanım elimden geleni yapıyorum. Kurtulacam şu 64 lerden.Elifcig93
Cordelia
Mor Vampirella
@fantastikaaa
Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?