Bende kendım uzum sırkesı yaptım suzdum bugun bende sabahları ıcecegım bana ıyı gelıyor onceden içmiştim. Suya 1 2 yemek kasıgı ekleyıp sabah uyanınca ıcılıyor lımonda sıkabilirsinKızlar ben organik elma sirkesi aldım ilk defa içicem diyet için aranızda kullanan oldumu nasıl tüketmem gerekiyor sabanlarımı yoksa her öğün öncesimi içeyim
Tmm cnm sagol cevap için sabah kalkınca kahvaltıdan önce içeyim ozmaan.Bende kendım uzum sırkesı yaptım suzdum bugun bende sabahları ıcecegım bana ıyı gelıyor onceden içmiştim. Suya 1 2 yemek kasıgı ekleyıp sabah uyanınca ıcılıyor lımonda sıkabilirsin
Afiyet olsun benimde eşim çay içiyor bende kendime yeşil çay yaptım onu yudumluyorumyudumluyorumBu aksam cay ıcmedık bende sekersız turk kahvesı ıctım
Sana da afıyet olsun benım yesıl cayım bıttı yaTmm cnm sagol cevap için sabah kalkınca kahvaltıdan önce içeyim ozmaan.
Afiyet olsun benimde eşim çay içiyor bende kendime yeşil çay yaptım onu yudumluyorumyudumluyorum
Geçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldiSana da afıyet olsun benım yesıl cayım bıttı yaesım ne zaman alırsa ıcerım artık bana yesıl cayda cok ıyı gelıyor
Evet ben yazmıştım Cuma’dan beri bayağı bi ödem attırdığına inanıyorumGeçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldi
Ben içmedim ama daha önce takımda sabah kalkınca içiyorlardıKızlar ben organik elma sirkesi aldım ilk defa içicem diyet için aranızda kullanan oldumu nasıl tüketmem gerekiyor sabanlarımı yoksa her öğün öncesimi içeyim
Kizlar ya ben cok kotuyum bugun her sey cok guzeldi kahvalti ogle yemegi spor vs ama aksam gelince istanbul halk ekmegin tam bugday ekmeginden 4 dilim yedim inanılmaz guzeldi iste bu yuzden kilo veremiyorum bana verebileceginiz en temel tavsiye ne olur nasil motive olup kendinizi durduruyorsunuz acaba
Bende öyle düşünüyorum ananasta zaten kilo vermede etkili bir meyveEvet ben yazmıştım Cuma’dan beri bayağı bi ödem attırdığına inanıyorum
Çok az olmuş ama yaa. Temizlik dopamin salgılattığı için tokluk hissi veriyor bende deGelelım bugun ne yedım
Sabah 08.30
Az peynır
Domates
Yarım pogaca sonradan cooook pısman oldum
Acele kahvaltı ettım cunku oglumun okulda yemek sırası benımdı
Oglen 14.30
2 kasık tavuklu pırınc pılavı
3 4 kasık mercımek corbası
Yıne bu da acele oldu cunku cam sılıp perde yıkadım ıkızlerım uyanmadan
Aksam 17.00
Bır kucuk kase mercımek corbası
Sunu farkettım pogacadan sonra pısmanlık duyup suana kadar ıstahım kactı oglenı de az enerjı bulayım dıye yedım
Canım hıc bısey ıstemedı allah allah kendıme sasırıyorum suanyemeyı cok severım cunku
Gelelım spora bugun yogundu yuruyemedım malesefsımdı evı toplayıp yatacagım yarın ınsallah telefı ederız.. suyu da guzel ıctım lıtre hesabı yapmadım ama
İçeriğine bakarsanız kiraz sapı da var. O da ödem atmaya yardımcımBende öyle düşünüyorum ananasta zaten kilo vermede etkili bir meyve
Tmm kaptanım sabah kalkınca içeceğim ozman çok sagolBen içmedim ama daha önce takımda sabah kalkınca içiyorlardı
Yaa ozaman enfes bir karışım olmuş gercekten ben içeriğine bakmamıştımİçeriğine bakarsanız kiraz sapı da var. O da ödem atmaya yardımcım
Ben sadeye karanfil atıyorum tadı yumuşuyor biraz.Geçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?