Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben organik elma sirkesi aldım ilk defa içicem diyet için aranızda kullanan oldumu nasıl tüketmem gerekiyor sabanlarımı yoksa her öğün öncesimi içeyim

Kızlar ben organik elma sirkesi aldım ilk defa içicem diyet için aranızda kullanan oldumu nasıl tüketmem gerekiyor sabanlarımı yoksa her öğün öncesimi içeyim
Bende kendım uzum sırkesı yaptım suzdum bugun bende sabahları ıcecegım bana ıyı gelıyor onceden içmiştim. Suya 1 2 yemek kasıgı ekleyıp sabah uyanınca ıcılıyor lımonda sıkabilirsin

Bende kendım uzum sırkesı yaptım suzdum bugun bende sabahları ıcecegım bana ıyı gelıyor onceden içmiştim. Suya 1 2 yemek kasıgı ekleyıp sabah uyanınca ıcılıyor lımonda sıkabilirsin
Tmm cnm sagol cevap için sabah kalkınca kahvaltıdan önce içeyim ozmaan.
Bu aksam cay ıcmedık bende sekersız turk kahvesı ıctım
Afiyet olsun benimde eşim çay içiyor bende kendime yeşil çay yaptım onu yudumluyorumyudumluyorum

Gelelım bugun ne yedım
Sabah 08.30
Az peynır
Domates
Yarım pogaca sonradan cooook pısman oldum
Acele kahvaltı ettım cunku oglumun okulda yemek sırası benımdı
Oglen 14.30
2 kasık tavuklu pırınc pılavı
3 4 kasık mercımek corbası
Yıne bu da acele oldu cunku cam sılıp perde yıkadım ıkızlerım uyanmadan
Aksam 17.00
Bır kucuk kase mercımek corbası
Sunu farkettım pogacadan sonra pısmanlık duyup suana kadar ıstahım kactı oglenı de az enerjı bulayım dıye yedım
Canım hıc bısey ıstemedı allah allah kendıme sasırıyorum suan yemeyı cok severım cunku
Gelelım spora bugun yogundu yuruyemedım malesef sımdı evı toplayıp yatacagım yarın ınsallah telefı ederız.. suyu da guzel ıctım lıtre hesabı yapmadım ama

Tmm cnm sagol cevap için sabah kalkınca kahvaltıdan önce içeyim ozmaan.

Afiyet olsun benimde eşim çay içiyor bende kendime yeşil çay yaptım onu yudumluyorumyudumluyorum
Sana da afıyet olsun benım yesıl cayım bıttı ya esım ne zaman alırsa ıcerım artık bana yesıl cayda cok ıyı gelıyor

Kizlar ya ben cok kotuyum bugun her sey cok guzeldi kahvalti ogle yemegi spor vs ama aksam gelince istanbul halk ekmegin tam bugday ekmeginden 4 dilim yedim inanılmaz guzeldi iste bu yuzden kilo veremiyorum bana verebileceginiz en temel tavsiye ne olur nasil motive olup kendinizi durduruyorsunuz acaba

Sana da afıyet olsun benım yesıl cayım bıttı ya esım ne zaman alırsa ıcerım artık bana yesıl cayda cok ıyı gelıyor
Geçen gün bi arkadaşta yazmıştı doğadan ananaslı yeşilçay çıkarmış bimden almıştım ben. Tadı çok güzel o bitince eşim sade yeşilçay almış ananaslıdan sonra bunu pek sevemedim çok acı geldi

Evet ben yazmıştım Cuma’dan beri bayağı bi ödem attırdığına inanıyorum

Ben içmedim ama daha önce takımda sabah kalkınca içiyorlardı

Ben cuma haric hafta ici de tartılıyorum sık sık kilomu korumak adına ve düşünüyorum eger o ekmegi yersem o tatliyi yersem o an mutlu olacagim ama kilo verirsem sevdigim elbiselero giyecegim bana laf söyleyen o insanlari sevindirmeyecegim en onemlisi kendi sagligimi kurtaracağım bunlari dusun.

Ben gece çalışıyorum ve insanlar cok fazla atıştırıyor burda. Cikolatalar baklavalar yas pastalar cips kola surekli var. Az önce arkadaşlarım cips kola yerken ben sekersiz cayla eşlik ettim onlar gece 12 de kahvalti yaparken ben yiyeceğimi alip sabaha ayırıyorum bunlar yolumda ilerlemem icin yapmam gerekenler. Mutlaka biz de yiyeceğiz omur boyu hayatımdan cikaramam ama zamani degil henüz

Çok az olmuş ama yaa. Temizlik dopamin salgılattığı için tokluk hissi veriyor bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…