Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslında küçük bebeklere haftada bir defa beyin ultrasonu yapılıyor cnm. Farketmemeleri çok ilginç.

Teşekkür ederim kaptanım. Bir an istenmiyorum sandım
İnşallah burası bana iyi gelecek. Kilo verirsem çok duamı alacaksınız ☺
Yok canım neden istemiyim tanımıyorum ki. 1. sayfada listemiz var inan ki 20 kişiyiz. Hani listeye alamam o yüzden dedim
Güncel kilon ve hedefin kaç seni de ekleyeyim listeye.

Tamamm cnm yazarım ,
şimdi yürüyüşteyim.Ayağım biraz daha iyi bugün

Yok canım neden istemiyim tanımıyorum ki. 1. sayfada listemiz var inan ki 20 kişiyiz. Hani listeye alamam o yüzden dedim
Güncel kilon ve hedefin kaç seni de ekleyeyim listeye.
Yarın tartılip yazayım kaptanım. Liste sorun değil sen ne zaman istersen alırsın.

Anka
Berbat bir gün geçirdim yine az önce yine oturmuş halime üzülürken kalktım 15 dk Leslie yaptım herşey videonun başına geçene kadarmış o kadar iyi geldi öyle hevesle yaptım ki anlatamam

Çoktandır tartılmıyorum ama kesin en az 80 kiloyum öyle bir vücudum var .hissediyorum

Boğazıma hakim olamıyorsam da Leslie yapmaktan vazgeçmeyeceğim yaptıkça zaten psikoloji ye de gireceğim sanırım
Çok iyi geldi valla ya

Yarın tartılip yazayım kaptanım. Liste sorun değil sen ne zaman istersen alırsın.
Çok kaptanım kaptanım demeyin anka deyin ya. 3 kasım 2018 de 63,8 ile izine ayrılmışsın. Ahh geçen hafta gelseydin listeye girerdik takım olarak tam aradığım üyeymişsin kısmet işte.
Yaaa bak yine gözlerimden kalpler fışkırıyor evet yapmasanız bile açın diyorum zaten. Bi şekilde kendini yaparken buluyor insan

Jillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparken Belki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Ben ılk kılo verısımde yapmıstım cok guzel sonuc almıstım ama onu yapana kadar yuruyus pılates zumba fılan yapmıstım hemen yapması zor
Off hayatına o kadar ozendım kı suan saka tabı 3 cocuklu anne olarak bazen bagırarak kosmak ıstıyor olabılırım ama guzel ya hayırlısı olsun ınsallah hakkınızda... allah ne zaman uygunsa o zaman nasıp etsın tabı bu ısler sıparıs degıl
Regl mi olacaksın yoksa? Ben olmuşum, bende de sanki bir şişlik var gibi. Bir de yorgunluk ve bir de tatlı isteği
Adet oldum bende dun bugun baya sıstım suyu da guzel ıcıyorum ama rahatsız oldum baya
Hıc cekılmeyen tıp bunun 2. Gıcık versıyonu ayy cok kılo aldım deyıp aynı olan ınsandır

Elifcig93
Cordelia
Mor Vampirella
fantastikaaa

Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan

Aynen öyle yapacağım inşallah ayyy kiloları geri mi aldın diye bakan alaycı gözler sinirimi bozuyor artık

Allah yardımcıları olsun cok cok zor uzuldum

Merak etme kaptanim :) bu arada bende bullet journal severim ben de yapayim bi çizelge:)

Gözüm hala burda ara ara okuyorum gaza gelirim diye
Yazsan daha çok gaza gelirsin aslında. Bak listeye girmeyenleri kurallar konusunda çok sıkmam. Gel sen free takıl
Merak etme kaptanim :) bu arada bende bullet journal severim ben de yapayim bi çizelge:)
Ben de 2 yıldır falan yapanları takip ediyorum da başlamadım daha habit tracerle başlayayım dedim

Yazsan daha çok gaza gelirsin aslında. Bak listeye girmeyenleri kurallar konusunda çok sıkmam. Gel sen free takıl

Ben de 2 yıldır falan yapanları takip ediyorum da başlamadım daha habit tracerle başlayayım dedim
Geleyim mi ya geleyim ya yarın yazayım spor da yapmaya çalışırım ama söz veremiyorum. Bu aralar yemek konusunda saçmalamaya başladım çünkü o baştaki formu doldurayım mı

Geleyim mi ya geleyim ya yarın yazayım spor da yapmaya çalışırım ama söz veremiyorum. Bu aralar yemek konusunda saçmalamaya başladım çünkü o baştaki formu doldurayım mı
Gel ya çok kilon yok zaten yavaş yavaş verirsin sen bana 50 ip atlarım senin için demişsin ben onu mavimli dedi sandımdı
Spor konusunda herkes yapamıyoruz diyordu maşallah 10 bin adım atıyorlar bak
Formu doldurmana gerek yok canım

İyi akşamlar kızlar bugün giremedim hiç nerdeyse çok yoğun bir gündü.
Menüm
Saat 10
2 rafadan yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 tam ceviz

Ara14.00
Yarım kurabiye ( arkadaş çağırmıştı ayıp olmasın diye yarım kurabiye yedim )
Şekersiz sütlü türk kahvesi

Akşam17.00
3 adet fırın köfte
salata
1 bardak ayran

Bugün spor günümdü 20 dk koşu bandı 15 dk eliptik 10 dk kürek. Yarım saat cross fit
Şu çok içemedim ama 1.5 litre olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…