- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aslında küçük bebeklere haftada bir defa beyin ultrasonu yapılıyor cnm. Farketmemeleri çok ilginç.Bu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağım
Tamam o zaman yarından itibaren başlıyoruzhoş geldin
Yarın kesinlikle kaçamak istemiyorum. Perşembe günü daha dikkatli oluyoruz. Spor yapacakmışsın zaten ceza vermiyorum
Tamam canım ben de yanlış bişey mi yaptım ki diye tedirgin oldum.
Evet beyin kanaması geçirmiş küvözde kimse farketmemiş. CP li maalesef.
Kahve yine çok olmuş. Ben de üç içtimsenle kahveyi mi azaltmaya çalışsak . Ben sabit geliyorum sanırım kahve sorumlusu. Saatleri de yazalım artık.
Yok canım neden istemiyim tanımıyorum ki. 1. sayfada listemiz var inan ki 20 kişiyiz. Hani listeye alamam o yüzden dedimTeşekkür ederim kaptanım. Bir an istenmiyorum sandım
İnşallah burası bana iyi gelecek. Kilo verirsem çok duamı alacaksınız ☺
10 yaşında şimdi kızım. O zaman var mıydı?Aslında küçük bebeklere haftada bir defa beyin ultrasonu yapılıyor cnm. Farketmemeleri çok ilginç.
Tamamm cnm yazarım ,Bu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağım
Tamam o zaman yarından itibaren başlıyoruzhoş geldin
Yarın kesinlikle kaçamak istemiyorum. Perşembe günü daha dikkatli oluyoruz. Spor yapacakmışsın zaten ceza vermiyorum
Tamam canım ben de yanlış bişey mi yaptım ki diye tedirgin oldum.
Evet beyin kanaması geçirmiş küvözde kimse farketmemiş. CP li maalesef.
Kahve yine çok olmuş. Ben de üç içtimsenle kahveyi mi azaltmaya çalışsak . Ben sabit geliyorum sanırım kahve sorumlusu. Saatleri de yazalım artık.
Yarın tartılip yazayım kaptanım. Liste sorun değil sen ne zaman istersen alırsın.Yok canım neden istemiyim tanımıyorum ki. 1. sayfada listemiz var inan ki 20 kişiyiz. Hani listeye alamam o yüzden dedim
Güncel kilon ve hedefin kaç seni de ekleyeyim listeye.
Çok kaptanım kaptanım demeyin anka deyin ya.Yarın tartılip yazayım kaptanım. Liste sorun değil sen ne zaman istersen alırsın.
Yaaa bak yine gözlerimden kalpler fışkırıyorAnka
Berbat bir gün geçirdim yine az önce yine oturmuş halime üzülürken kalktım 15 dk Leslie yaptımherşey videonun başına geçene kadarmış o kadar iyi geldi öyle hevesle yaptım ki anlatamam
Çoktandır tartılmıyorum ama kesin en az 80 kiloyum öyle bir vücudum var .hissediyorum
Boğazıma hakim olamıyorsam da Leslie yapmaktan vazgeçmeyeceğim yaptıkça zaten psikoloji ye de gireceğim sanırım
Çok iyi geldi valla ya
Ben ılk kılo verısımde yapmıstım cok guzel sonuc almıstım ama onu yapana kadar yuruyus pılates zumba fılan yapmıstım hemen yapması zorJillian diye bir kadın varmış, onu yapıyorlar gördüm diğer gruplarda hafiyelik yaparkenBelki hep evde olanlar öyle bir şey deneyebilirler.
Off hayatına o kadar ozendım kı suanTünaydın kızlar bende 10 buçukta uyandım kahvaltı hazırladım eşime o işe gitti bende ütü yaptım ayakkabiligi bosaltip sildim hem ayakkabılar hem ayakkabiligi süpürge yaptım çamaşırlar vs uğraştım yemek ve spor kaldı.
Bende şuan çocuk yok pekde dusunmuyordum 5 yıl olacak evleneli ama artık eşim istiyor bende biraz ister gibiyim zaten korkuyor ve isteksizken bu zorlukları okuyunca baya stres oluyorum ya gerçekten annelik ne zor Allah sabır versin kolaylık versin ben de uyumayı severim. Dusunuyorumda uykunun en tatlı yerinde gece sürekli uyanmak asıri zor olmalı çocuklar nasıl dayanıyor ya gece sürekli uyanıp geç saate kadar uyumayıp sabah da erken uyanmayı valla helal olsun çocuklara koskoca ebeveynleri bile dayanamıyor çocuklar dayanıyor enerji bol demekki ay bi de ben herşeyin en başından basliycam öyle duusnun ben dogurana siz çocukları büyütmüş olursunuzbu yıl mart nisan gibi düşünüyorum o zamana kadar baya zayıflamam lazım hamilelikte doktor kontrolünde spor yapıp yediklerime dikkat etmeyi duusnuyorum . Sonuçta hamiileyim diye yersem hamur işi ve tatlıları çocuğa değil bana yağ olarak geri döner hem onlarda vitaminde yok şeker ve çok zararlı sağlıklı beslenmek gerek yaşamın her döneminde bence . Tabi arada kaçamaklar olur insanın cani çekiyor ama önemli olan genel bütünlük. Ay valla korkuyorum hamilelik ameliyat kilo alma çocuk buyutme hepsi zor tabi ben şimdi güzelliklerini bilmediğimden sadece olumsuzlukları göz önünde bulunduruyorum ins hayatım mahvolmaz ama herkes dünyanın en güzel şeyi diyor bakalım gorucez
Adet oldum bende dun bugun baya sıstım suyu da guzel ıcıyorum ama rahatsız oldum bayaRegl mi olacaksın yoksa? Ben olmuşum, bende de sanki bir şişlik var gibi. Bir de yorgunluk ve bir de tatlı isteği
Hıc cekılmeyen tıp bunun 2. Gıcık versıyonu ayy cok kılo aldım deyıp aynı olan ınsandırİşyerimde bir hatun var arkadaşım. Ne zaman kilo konusu açılsa ben şöyle zayıfım, açar pantolonunun belini gösterir bak düşüyor filan... Ay nasıl sinir oluyorum ona o anlarda anlatamamBen çok zayıfım bakın, kilo almıyorum, çok kolay veriyorum aldığım kiloyu... Kilo problemi olan birine gelip bunu anlatması sinir bozucu oluyor cidden Yine geldi biraz önce pantolonun belini gösterdi "Sizce biraz zayıflamış mıyım, ne?" dedi. Uçasım geldi hatuna doğru
Aynen öyle yapacağım inşallah ayyy kiloları geri mi aldın diye bakan alaycı gözler sinirimi bozuyor artıkÇok kaptanım kaptanım demeyin anka deyin ya.3 kasım 2018 de 63,8 ile izine ayrılmışsın. Ahh geçen hafta gelseydin listeye girerdik takım olarak tam aradığım üyeymişsin kısmet işte.
Yaaa bak yine gözlerimden kalpler fışkırıyorevet yapmasanız bile açın diyorum zaten. Bi şekilde kendini yaparken buluyor insan
Allah yardımcıları olsun cok cok zor uzuldumBenim kuzenimin eşi yeni doğum yaptı hamilelikte 20 kilo aldı zaten kilosu 120 civariydi şekerden bebek kalbi sağda ve eksik gelismemis ve kolunun yarısı ve testisinin biri yok hastanede kuvezde doğalı 1 hafta oldu ve yaşamayacakmış hic umit yok . Annesinde Doktor zor kurtarmis kanamadan. Bütün sebep annenin çok kilolu olması . Şeker zehir kizlar
Merak etme kaptanim :) bu arada bende bullet journal severim ben de yapayim bi çizelge:)Elifcig93
Cordelia
Mor Vampirella
fantastikaaa
Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan
Yazsan daha çok gaza gelirsin aslında. Bak listeye girmeyenleri kurallar konusunda çok sıkmam. Gel sen free takılGözüm hala burdaara ara okuyorum gaza gelirim diye
Ben de 2 yıldır falan yapanları takip ediyorum da başlamadım dahaMerak etme kaptanim :) bu arada bende bullet journal severim ben de yapayim bi çizelge:)
Geleyim mi yaYazsan daha çok gaza gelirsin aslında. Bak listeye girmeyenleri kurallar konusunda çok sıkmam. Gel sen free takıl
Ben de 2 yıldır falan yapanları takip ediyorum da başlamadım dahahabit tracerle başlayayım dedim
Gel ya çok kilon yok zaten yavaş yavaş verirsinGeleyim mi yageleyim ya yarın yazayım spor da yapmaya çalışırım ama söz veremiyorum. Bu aralar yemek konusunda saçmalamaya başladım çünkü o baştaki formu doldurayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?