Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geceden elektrik gitti sanıyorduk ta ki merdiven otomagi yanana kadar sartel atmış kaldırıyoruz geri atiyo
Elektrikçi gelecek ama saat vermemiş sinir oldum sarzimda yok
Bu yüzden kizimi almaya giderken yuruyemeyecegim münübüs bincem elektrikçi gelirse diye

Kahvaltımi yaptım yeşil çayımı ictim
Öğlen çorba icecegim sadece akşam kadar yesil çay
Akşamda kofte salata yiyecegim

Kızlar :)

Yarın tartı günü!

Kaçamak yapmıyoruz değil mi bugün?

Yapmayalım ki azıcık yüzümüz gülsün.

Hadi canlarım, başarabiliriz

Eklentiler

• motivasyon-basarinin-en-onemli-adimi-6.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 30
Beğenmediğin tam olarak ne ona göre açıklama yapayım
Açıklama istemiyorum ki. 15:00 e kadar hiç bir şey yememek bana yanlış geliyor. Metabolizman yavaşlayacak kas kaybın olacak. Akşam zaten çok karbonhidrat olmuş. Karatay diyordun dün. Uyandıktan sonra 1 saat için kahvaltı yapmalı der karatay. Dediğim gibi bana yanlış geliyor. Amacımız sadece kilo vermek değil ki sağlıklı kilo vermek. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum biz takımız herkesin fikri önemli.

Öğle arasında anneme uğradım döndüm 6bin adım atmış oldum :) Bugün yorgundum aslında yürüyüşe çıkmayacaktım ama kıyamadım bir haftalık emeğime. Bari ağır ağır eve yürüyeyim dedim. Akşam da yürüyerek gidersem 10bin eder. Akşam zaten eşimin doğum günü, baklava alıp gideceğim eve. Bir dilim yemeyi planlıyorum. Herhalde bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…