Günaydın kızlar. Dün gece kendimi tuttum. Sadece nar ve mandalina yedim. Çok şükür. 1-2 gün daha kendimi tutarsam alışırım bu düzene.
Hımm bir hayli eski bir döneme denk geliyor. Teknoloji ve tıp bu denli gelişmemiş olabilir.10 yaşında şimdi kızım. O zaman var mıydı?
İnşallah. Bende çok istiyorum.Elifcig93
@Cordelia_1605
@MorVampirella
fantastikaaa
Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan
Kaptancım motivasyonumu bozma kaptancımBu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağım
Eee beğenmediğim menüye güzel mi diyeyim.Kaptancım motivasyonumu bozma kaptancım
Ne güzel işte he de geçGüler misin Ağlar mısın?kuaföre gittim ayy sen ne kadaar zayiflamissin dediabla sen ne diyon dedim kadın beni zayifladigima ikna etmeye çalışıyor görsen iz çok komikti
İşte böyle haberler çok iyi geliyor bizeGünaydın kızlar. Dün gece kendimi tuttum. Sadece nar ve mandalina yedim. Çok şükür. 1-2 gün daha kendimi tutarsam alışırım bu düzene.
Beğenmediğin tam olarak ne ona göre açıklama yapayımEee beğenmediğim menüye güzel mi diyeyim.
Kızlar :)
Yarın tartı günü!
Kaçamak yapmıyoruz değil mi bugün?
Yapmayalım ki azıcık yüzümüz gülsün.
Hadi canlarım, başarabiliriz
Evrene pozitif mesaj yolla, vücuduna daBen çok gerildim. Yine 64 ler de çıkarsam çıldırırım herhalde
Açıklama istemiyorum ki. 15:00 e kadar hiç bir şey yememek bana yanlış geliyor. Metabolizman yavaşlayacak kas kaybın olacak. Akşam zaten çok karbonhidrat olmuş. Karatay diyordun dün. Uyandıktan sonra 1 saat için kahvaltı yapmalı der karatay. Dediğim gibi bana yanlış geliyor. Amacımız sadece kilo vermek değil ki sağlıklı kilo vermek. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum biz takımız herkesin fikri önemli.Beğenmediğin tam olarak ne ona göre açıklama yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?