Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

6 hafta oldu ve hala kilo veremiyorum moralim sıfır
Geçen hafta 72.1 bu hafta 71.7 Anka
Bozma moralini vücut duraklıyor bazen. Ben daha önce kilo verdiğimde 1 ay 59 da kalmıştım biliyorum insan çok istiyor bir altını görmeyi ama sabretmek lazım :)

Evett bugun kaçamaksız olunca öyle gidiyor :)

Herhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu

Bozma moralini kilo verdin aslında. Şöyle düşün ayda 1 kilo eder hep böyle versen bile yılda 12 kesinlikle hiç bir zaman küçümsememeliyiz. Eminim haftaya daha iyi olacak.

Arkadaşlar önemli duyuru

Mor Vampirella arkadışımıza kaptan yardımcılığı teklif ettim sağolsun beni kırmadı kabul etti
Artık Mor Vampirella resmi kaptan yardımcımız.
Kaptanın bütün haklarına sahiptir. Gerektiği yerde ceza verebilir. Saçınızı çekebilir

Bir de benim eskiden 12. Takım kapanmadan önceki yardımcım vardı. gulenyuzumsunsen o da yine kaptan yardımcım ama şimdilik çok aktif değil. Yakında o da başlar.

Hazirana kalmaz canım inşallah daha önce ulaşırsın

İredeli vampirim benim
Ömrümde hiç hamburger yemedim çok karışık geliyor bana bütün kilolarımın sebebi nutella ve muhallebi

Teşekkür ederim kaptanimm ❤
Ben cok severim ama yeniyorum malum diyet hali

İnşallah yaa. Söz verdim kendime de ankaya da. Bu hafta daha dikkat edeceğim

İnşallah yaa. Söz verdim kendime de ankaya da. Bu hafta daha dikkat edeceğim
Bu hafta benim gönderdiğim lesliyi yap. O kilo vermeye yönelik olduğu için çok faydası var. Her gün yeşil çayını ihmal etme. Sabahları aç karnına 3 kayısı Üzerine sıcak su iç. Hadi bakalım inşallah birinciler sırlarını paylaşıyora yazarsın

İnşallah canım. Şu anda yeşil cayimi içiyorum. Elimden geleni yapıcam hem takım hem kendim için

İnşallah canım. Şu anda yeşil cayimi içiyorum. Elimden geleni yapıcam hem takım hem kendim için
Canım gerçekten çok sinir bozucu yasadiklarin eltinde bi garip çocuklar oynamıştır ne güzel diye dusunecegi yerde dır dır ediyo takma kafana

Hayırlı olsun Mor Vampirella

ben de acıktım hurma ceviz yedim iyice acıktım mercimek çorbası içtim mecbur. Hurma kesinlikle iştahımı açıyor iyice emin oldum
Bende çiğ kuruyemiş yedim. Biraz bastırdı. Kalkıp yemek yapayım artık.

Canım gerçekten çok sinir bozucu yasadiklarin eltinde bi garip çocuklar oynamıştır ne güzel diye dusunecegi yerde dır dır ediyo takma kafana
O kadar sinirlendim ki. Basım catliyor. Ağrı kesici aldım. Kursada akşam seansina yazilmistim eşim 5 ten sonra evde diye akşam i iptal ettiler gunduze almışlar. Oda benim şansım. 3 hafta kaldı. Böyle dengesizlerle uğraşıyorum yaa hale vela kuvvete illabillahil ayy ül azim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…