Tamam canım söz çok dikkatli olucamasya_01 ellerine sağlık canım inşallah bir daha takımdan sonuncu çıkmaz
Zaten bu hafta seninle ilgili değildi. Yoksa sonuncu çıkarsa totosuna tosuna vururum
Bozma moralini vücut duraklıyor bazen. Ben daha önce kilo verdiğimde 1 ay 59 da kalmıştım biliyorum insan çok istiyor bir altını görmeyi ama sabretmek lazım :)
Oğlum sayesinde sabahın köründe kalktım. Kalkmışken evi toparladım. Kahvemi yaptım. Hem içip hem takımda hareketlilik var mı ye bakayım dedim. Haftasonu kaçamak yapmazsak cuma alacağımız sonuç çok daha güzel oluyor. İnşallah kazasız belasız bi haftasonu geçiririz
Herhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu
İredeli vampirim benimBen gezmeye gidiyorum mobil takılcamBalık yicem he dışardayız diye hamburger yemiyoruz
Hazirana kalmaz canım inşallah daha önce ulaşırsınAynen cnm çok alıştım. Hiç acıkmıyorm. Bazen canım bişeyler çekiyor falan gün içinde bir lokma yiyorum nefsim köreliyor. Ama çok azmettim bu yaza istediğim kiloda gireceğim. Hazirana kdr 69 kilo olmak istiyorm. Bıktım artık ne giyeceğim nasıl görüneceğim diye strese girmekten. Düğün davetiyesi gelince korkar oldum. Elbise giyemiyorm bu halde kendime yakıştırmıyorum. Şuan eğitim kadrosuna geçtim hastanede inan eğitimi ne şekilde vereceğimi geçip ne giyip vereceğime odaklandım. Kilo beni çok zora sokuyor. Bundan biran evvel kurtulmalıyım.
Arkadaşlar önemli duyuru
Mor Vampirella arkadışımıza kaptan yardımcılığı teklif ettim sağolsun beni kırmadı kabul etti ❤❤
ArtıkMor Vampirella resmi kaptan yardımcımız.
Kaptanın bütün haklarına sahiptir. Gerektiği yerde ceza verebilir. Saçınızı çekebilir
Bir de benim eskiden 12. Takım kapanmadan önceki yardımcım vardı.gulenyuzumsunsen o da yine kaptan yardımcım ama şimdilik çok aktif değil. Yakında o da başlar.
İredeli vampirim benim
Ömrümde hiç hamburger yemedim çok karışık geliyor banabütün kilolarımın sebebi nutella ve muhallebi
İnşallah yaa. Söz verdim kendime de ankaya da. Bu hafta daha dikkat edeceğimBozma moralini vücut duraklıyor bazen. Ben daha önce kilo verdiğimde 1 ay 59 da kalmıştım biliyorum insan çok istiyor bir altını görmeyi ama sabretmek lazım :)
Evett bugun kaçamaksız olunca öyle gidiyor :)
Bozma moralini kilo verdin aslında. Şöyle düşün ayda 1 kilo eder hep böyle versen bile yılda 12 kesinlikle hiç bir zaman küçümsememeliyiz. Eminim haftaya daha iyi olacak.
Bu hafta benim gönderdiğim lesliyi yap. O kilo vermeye yönelik olduğu için çok faydası var. Her gün yeşil çayını ihmal etme. Sabahları aç karnına 3 kayısı Üzerine sıcak su iç. Hadi bakalım inşallah birinciler sırlarını paylaşıyora yazarsınİnşallah yaa. Söz verdim kendime de ankaya da. Bu hafta daha dikkat edeceğim
İnşallah canım. Şu anda yeşil cayimi içiyorum. Elimden geleni yapıcam hem takım hem kendim içinBu hafta benim gönderdiğim lesliyi yap. O kilo vermeye yönelik olduğu için çok faydası var. Her gün yeşil çayını ihmal etme. Sabahları aç karnına 3 kayısı Üzerine sıcak su iç. Hadi bakalım inşallah birinciler sırlarını paylaşıyora yazarsın
Canım gerçekten çok sinir bozucu yasadiklarin eltinde bi garip çocuklar oynamıştır ne güzel diye dusunecegi yerde dır dır ediyo takma kafanaİnşallah canım. Şu anda yeşil cayimi içiyorum. Elimden geleni yapıcam hem takım hem kendim için
Hayırlı olsunArkadaşlar önemli duyuru
Mor Vampirella arkadışımıza kaptan yardımcılığı teklif ettim sağolsun beni kırmadı kabul etti
ArtıkMor Vampirella resmi kaptan yardımcımız.
Kaptanın bütün haklarına sahiptir. Gerektiği yerde ceza verebilir. Saçınızı çekebilir
Bir de benim eskiden 12. Takım kapanmadan önceki yardımcım vardı.gulenyuzumsunsen o da yine kaptan yardımcım ama şimdilik çok aktif değil. Yakında o da başlar.
Bende çiğ kuruyemiş yedim. Biraz bastırdı. Kalkıp yemek yapayım artık.ben de acıktım hurma ceviz yedim iyice acıktımmercimek çorbası içtim mecbur. Hurma kesinlikle iştahımı açıyor iyice emin oldum
Kolay gelsin canım ne yemeği yapacaksın.Bende çiğ kuruyemiş yedim. Biraz bastırdı. Kalkıp yemek yapayım artık.
O kadar sinirlendim ki. Basım catliyor. Ağrı kesici aldım. Kursada akşam seansina yazilmistim eşim 5 ten sonra evde diye akşam i iptal ettiler gunduze almışlar. Oda benim şansım. 3 hafta kaldı. Böyle dengesizlerle uğraşıyorum yaa hale vela kuvvete illabillahil ayy ül azimCanım gerçekten çok sinir bozucu yasadiklarin eltinde bi garip çocuklar oynamıştır ne güzel diye dusunecegi yerde dır dır ediyo takma kafana
Çok teşekkür ederimm ❤Hayırlı olsunMor Vampirella ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?