Adım sayın da menün de çok güzel öğlen salata da olsaymış daha güzel olurmuşİyi akşamlar güzeller,
Hafta sonları bi türlü fırsat bulup bakamıyorum buraya . Hazır fırsat bulmuşken menümü paylaşayım
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim TB ekmeği, 1-2 kaşık lor peyniri, 8-10 zeytin veeee 2-3 tk bal (Hafta sonu kaçamağı)
Ara 11:00
1 sütlü kahve
Öğlen 14:00
1 bardak kefir, yarım avuç leblebi
Ara15:00
Bir türk kahvesi
Ara 16:00
1 mandalina
Akşam 19:00
Ton balıklı salata ( biraz kararsızım aslında )
Dün akşam yürüyüş yaptım, yaklaşık 8000 adım.
Canım olur ama ben suan sadece yürüyüş yapabilirim sirt ve boyun agrım var ilaç kullaniyorum ayriyetten bel fitigim var bahar ayinda ip atliyim dedim tutuldum kaldım 15 seans fizik tedavi gördümAnka
Mor Vampirella
asya_01
mavimli
Su perisi86
fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
G gunesli gunler
K Kosantosbaa
Z zeyas
A Asya-Hedef 65 kilo
cemrenil
wendy
madamhd
@gulenyuzums
Kızlar her gün az az spor görevleri versem ve her gün bunları da bildirseniz böylece hic spor yapmamış olmayiz ve spora uyum sağlarız?
Çok geçmiş olsunnCanım olur ama ben suan sadece yürüyüş yapabilirim sirt ve boyun agrım var ilaç kullaniyorum ayriyetten bel fitigim var bahar ayinda ip atliyim dedim tutuldum kaldım 15 seans fizik tedavi gördüm
Bana uyar...Anka
Mor Vampirella
asya_01
mavimli
Su perisi86
fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
G gunesli gunler
K Kosantosbaa
Z zeyas
A Asya-Hedef 65 kilo
cemrenil
wendy
madamhd
gulenyuzumsunsen
Kızlar her gün az az spor görevleri versem ve her gün bunları da bildirseniz böylece hic spor yapmamış olmayiz ve spora uyum sağlarız?
Hep beraber 30 günlük programlara falan başlayabiliriz belki. Squat, mekik, plank gibi... yada aklında farklı şeyler varsa ona da uyabilirim.Anka
Mor Vampirella
asya_01
mavimli
Su perisi86
fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
G gunesli gunler
K Kosantosbaa
Z zeyas
A Asya-Hedef 65 kilo
cemrenil
wendy
madamhd
gulenyuzumsunsen
Anka
Mor Vampirella
asya_01
mavimli
Su perisi86
fantastikaaa
Elifcig93 tabii ki elimden geldiğince uyum sağlarım
B Baharyagmuru35
Cordelia
G gunesli gunler
K Kosantosbaa
Z zeyas
A Asya-Hedef 65 kilo
cemrenil
wendy
madamhd
gulenyuzumsunsen
Evet öyle bir şeyler düşünüyorum ben de hafiften başlayarakHep beraber 30 günlük programlara falan başlayabiliriz belki. Squat, mekik, plank gibi... yada aklında farklı şeyler varsa ona da uyabilirim.
Ben de 5:30da bitiriyorum günü. Bence bu sayede verdim bu hafta 2,5 kilo.Aslında ben buna benzer besleniyorm. Sadece son öğünüm 17.30 oluyor. 16.30 da işten geliyorm. Eşim gelene kdr yemeği hazırlıyorm 17.30 da oturuyorz softaya. Bende yaklaşık 3 aydır falan yapıyorm 12 kilo civarı verdim cnm.
Benim de dizlerimde sikinti varMor Vampirella tabi olur ben uymaya çalışırım ama dizlerimde biraz sıkıntı var
Kestaneler olmus muu ben bayılırım ama cok kalorili olduklarini ogrendim yerken zevkini cikaramiyorumKızlar kusura bakmayın aktif olamıyorum haftasonu köydeyim menümüp yazayım
Sabah 10.30
1 haş. YUMURTA
1 MUZ
1 AYRAN
AKŞAM 17.00
1 TABAK TAVUK ÇORBASI MISIR UNLU
1 TABAK HAMSİ KIZARTMA TEREYAĞINDA
ROKA
TURŞU
18.30
ÇAY, KESTANE(15 TANE YEMİŞİMDİR)
Mor Vampirella tabi olur ben uymaya çalışırım ama dizlerimde biraz sıkıntı var
Siz dizi yormayanlara katilirsinizBenim de dizlerimde sikinti varMor Vampirella
Evet böyle programlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?