Canım kaptan yardımcılıgın hayırlı olsun. Spor görevlerine gelince ben haftanın üç günü ağır spor yapıyorum cnm bu yüzden ara günlerde dinlenmem gerekiyor oyuzden ben katılamayacağım. Ama salonu bu ay bırakmayı hedefliyorum çok yorucu oluyor çünkü benim için çocuklarla. bıraktıktan sonra katılırım Ama büyük bir zevkleAnka
Mor Vampirella
@asya_01
@mavimli
Su perisi86
@fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
@aslihancngz
@Kosantosbaa
Z zeyas
@Seyyaray
cemrenil
@wendy
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
Kızlar her gün az az spor görevleri versem ve her gün bunları da bildirseniz böylece hic spor yapmamış olmayiz ve spora uyum sağlarız?
Yapamadım. Eşimle tartıştıkKolay gelsin canım ne yemeği yapacaksın.
cnm düzenli yürüyüş benim için de iyi olurAnka
Mor Vampirella
@asya_01
@mavimli
Su perisi86
@fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
@aslihancngz
@Kosantosbaa
Z zeyas
@Seyyaray
cemrenil
@wendy
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
Kızlar her gün az az spor görevleri versem ve her gün bunları da bildirseniz böylece hic spor yapmamış olmayiz ve spora uyum sağlarız?
Teşekkür ederim:)Canım kaptan yardımcılıgın hayırlı olsun. Spor görevlerine gelince ben haftanın üç günü ağır spor yapıyorum cnm bu yüzden ara günlerde dinlenmem gerekiyor oyuzden ben katılamayacağım. Ama salonu bu ay bırakmayı hedefliyorum çok yorucu oluyor çünkü benim için çocuklarla. bıraktıktan sonra katılırım Ama büyük bir zevkle
Her gun duzenli 30 dk yurusek cok guzel olur aslındacnm düzenli yürüyüş benim için de iyi olur
Ben fazlasını yaparım canım olurAnka
Mor Vampirella
@asya_01
@mavimli
Su perisi86
@fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
@aslihancngz
@Kosantosbaa
Z zeyas
@Seyyaray
cemrenil
@wendy
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
Yap canım fazlasını yapBen fazlasını yaparım canım olur
İyi akşamlar. Yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum. Bu nedenle şimdilik mükemmel menulerim olmayabilir. Zamanla duzeltecegime inanıyorum.
Sabah
Omlet
2 DL TB ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Ara bol su çay
Aksam
Balık ve salata
Bundan sonra yemem dedim ama
1 salkım üzüm
1 tk helva yedim.
Śu 2 lt
Spor 15_20 dk bisiklet sürdüm.
Teşekkür ederimm bence menün ilk menü için çok iyi
Bana da uyar. Süpersin.Anka
Mor Vampirella
@asya_01
@mavimli
Su perisi86
@fantastikaaa
Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
@aslihancngz
@Kosantosbaa
Z zeyas
@Seyyaray
cemrenil
@wendy
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
Sağol canım. Aslına bakarsan midemi çok büyütmüş olmam dolayısıyla zorlanıyorum. Ama dayanacagim mecburum bunaTeşekkür ederimm bence menün ilk menü için çok iyi
Tamam o zaman çok çalışıyoruz ve yeni yıla girerken ilk hedefimiz XL oluyorMor Vampirella canım yazmayı unutmusum kaptan yardimciligin hayırlı olsun
Anka kaptanimla yakamı bırakmayın ve takım arkadaslarim motivasyonununuza çok ihtiyacım var her konuda
Bugün magazalarda 3xl beden ararken tiksindim kendimden agliyacaktim morelim çok bozuldu
Inş kaptanim elimden gelenin fazlasını yapıcağımTamam o zaman çok çalışıyoruz ve yeni yıla girerken ilk hedefimiz XL oluyor
1 litre su cokk az suyu arttirmalisin yoksa yaglar nasıl yanacakİyi akşamlar herkese ☺Bugünkü menüm :
Kahvaltı (8.30)
Sucuklu yumurta (3dilim sucuk)
1 dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
2 kaşık yumurta salatası
Ara(12 gibi)
Bir avuç leblebi
Akşam(17.30)
Bulgur köfteli salata
Şeker ilavesiz dondurma
Su 1 lt
Bugün bolca yürüdüm fakat adım sayım 7binde yatana kadar 10bine tamamlamaya çalışacağım.
Mor Vampirella canım yazmayı unutmusum kaptan yardimciligin hayırlı olsun
Anka kaptanimla yakamı bırakmayın ve takım arkadaslarim motivasyonununuza çok ihtiyacım var her konuda
Bugün magazalarda 3xl beden ararken tiksindim kendimden agliyacaktim morelim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?