Ben de akşama köfte yapacaktım ama dün uyku sersemi kuru fasulye ıslatmışımonu pişireceğim artık sen ne pişireceksin
Yaaa nasıl yapıyorsun cnm bende çok severim lahanayı bende yapıyımOyy sabah sabah lahana salatası yemiştim karnım inanılmaz ağrıyorcemrenil çok güzel gerçekten sürekli yiyesim geliyor
Z zeyas ben de cemrenil den öğrendim.Teşekkür ederim. 10bine zorladım ama olmadı. Beyaz lahanayı inçe inçe doğrayıp tuzla ovdum. Yoğurtladım.isteğe bağlı az sarımsak katabilirsiniz. Üzerine ceviz ,aZ zeytinyağı , kırmızı toz biber yakıp döktüm. ☺Ben çok seviyorum. Bu tarifi kabakla, semizotu ile ve diyette değilken havuçla da yapıyorum. İnşallah siz de seversiniz.
Muzu dilimleyip bi kaba katıyorsun. İçine 1 çay kaşığı kakao katıp kabın kapağını kapatıp çalkalıyorsun. Çok güzel oluyorKendime az cikolatali bir croissant aldim kahveyle. Bugün de kahvalti böyle olsun. Sonrasinda dikkat ederim.
Bu arada kizlar benim eve gelen arkadasim pilates ve yoga uzmani. Bana birkac hareket gosterdi. Onlari yapacagim hergun.
Uyku sersemi bilmediğim neler yapıyorum kim biliryaa Anka supersin. Dün akşam misafir çıktı son anda. Mangala çevirdik menuyu
Ödemdir o gider cumaya hemen moralini bozma stres te ödem yapıyorBu arada dün gece pasta kestik ben de bir dilim yedim dayanamadım sanırım o darbe vurdu
Sana güveniyorumAaaa bu arada gezmeye gidiyor bugün yürüyüşte yapamaz diye düsünmeyin eve gelince onuda halledecegim
91 dim zaten 20 sayılır aynen canım SagolGünaydın kizlar
Tebrik ederim. Neredeyse 20 kg. Maşallah
Sağol tatlım aminOh oh maşallah cnm sen bayaga sanslıymıssın üstün boş yanın boş . Bizde gayet gürültülüyüz özellikle akşam okul dönüşü. Şu ekonomi düzelsin evimi satıp kesinlikle giriş kata geçeceğim.
Yaaa maşallah çok güzel olmuşsun darısı başımıza
Inş kaptancım günaydın
Ne güzel yürümüşsün cnm kilom takındıysa vücudunu şaşırt ufak bi kaçamak yapmanı tavsiye ederim.
Ben bayaga kiloluyum cnm ama atlıyorum hiç zorlanma vs olmuyor . Spor yapmaya alışkın değilse vücudun ondan zorlanmış olabilir.
Bu hafta 3.regl vakasıBu arada regli oldum canim nasil tatli istiyor
Afiyet olsun canımÇok abartma sen benim gibiSağol cnm bende yapıyım lahana alayımda cok severim kesin
A mı kan grubun. Bende çok yapmıyor normalde ben çok abarttımAy yok biliyorum ben lahanın neler yaptığını kabuskayı falan çok yersem resmen gaz sancısı yapıyor bide şişkinlik. azyaparım az yerim
0+ cnm bende normal yersem sıkıntı yapmıyorda işte hunharca yiyinceA mı kan grubun. Bende çok yapmıyor normalde ben çok abarttımlahana suyu içeceğim şimdi bi de kendimi lahanaya adadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?